כפר נופש בהולנד
-
שלום ,
מתכננים טיול ביולי/אוגוסט להולנד לאחד מכפרי הנופש .
אנחנו זוג + ילדה בת 2.5 (תהייה).
יש המון כפרים מאוד קשה לקבל החלטה . בנוסף חשוב לנו לא מרחק גדול מהשדה תעופה .
אשמח להמלצות
-
מציעה להעביר את השאלה לפורום טיולי משפחות.
מעבר לכך תקבלו מבחר תשובות כמבחר הכפרים שמשפחות בילו בהם.
כדאי לשאול שאלה נקודתית-
או מה חשוב בבדיקה של כפר נופש ? (גודל הדירה? יציאה לחצר"? בריכה מקורה? מרחק מהחניה? )
או התלבטות בין כפר A לB והסיבות להתלבטות-
ואז תוכלו אולי לקבל תשובות ממוקדות יותר.
אחרת התשובות יהיו “היינו בכפר C והיה מעולה “… וכן הלאה.
ובכלל האם כפר נופש הוא האופציה הנכונה ביותר לזוג +ילדונת בת שנתיים? אולי חווה כפרית עם אפשרות לראות חליבה (או אחר) אולי חדר בצימר של דודה הולנדית חביבה עם ארוחת בוקר?
-
כדאי שתפרטו גם פרטים נוספים:
מה משך הטיול?
מה רציתם לראות ולעשות?
אם המטרה היא לעשות טיול כוכב שבו כל יום (או כמעט כל יום) יוצאים לטייל בנסיעה, חשוב לבחור מקום מרכזי מבלינת יעדי הטיול שאתם מתכננים להגיע אליהם (לא יעדי טיול של מישהו אחר). לעומת זאת המרחק משדה התעופה ההרבה פחות חשוב
אם המטרה היא לשרוץ בכפר הנופש בלי לצאת (או כמעט בלי לצאת) אז חשוב מה שיש לכפר להציע ולא המיקום שלו ביחס לאתרים. אם אתם עם רכב אז המיקום ביחס לשדה גם לא נראה לי דרמטי
אבל מעבר לזה
אם המטרה היא לשרוץ בכפר – אני לא בטוח ששווה לטוס להולנד בשביל זה. אני מניח שיש מקומות קרובים יותר (וזולים יותר)
ואם המטרה היא לטייל כל יום – אני בכלל לא בטוח שיש טעם בכפר נופש כי בפועל לא תהיו בו כמעט (בשעות הערות של הילדה)
בכל מקרה שאלות שחשוב שתשאלו את עצמכם (מעבר למה שיונית הזכירה)
האם אתם מתכוונים לבשל? את כל הארוחות? או בקיצור – האם חשוב לכם מפרט המסעדות בכפר
האם אתם מתכוונים לנצל את המתקנים בכפר ואיזה? האם גם לכם הגדולים או רק לילדה? ותנו תשובה ריאלית שמשקללת גם את השעות שרוב המקומות פתוחים
חשובה לכם חנייה צמודה ליד הצימר? או שחניה בחניון בשולי הכפר מספיק טובה (תביאו בחשבון שלפעמים יש הרבה הליכה, בערב יתכם שהילדה ישנה, ושעשוי לרדת גשם)
מה רמת הגימור הרצויה לכם? רמה גבוהה, בינונית, נמוכה?
-
בגיל של הבת שלכם, חפשו את אחד הכפרים של לנדל landal.
הבריכה והמשחקיה הקטנה שיש בהם מתאימים בדיוק לגיל.
בכפרים של לנדל גם ניתן לחנות עם הרכב ליד הבקתה.
-
אנחנו היינו שנה שעברה ברביט היל של לנדל. מושלם לקטנטנים. כולל בריכה מקורה ומחוממת נחמדה מאוד, גן משחקים, משחקיה מקורה מושקעת ופינת חי.
הבקתות חמודות ופרקטיות.
תכנסי לאתר שלהם ותזמיני ישירות איזה בקתה שאתם רוצים, אין צורך בתיווך של החברה הישראלית.
-
אנחנו ביקרנו ב landal heidhauvel עם ילדות קטנות והיה מאוד מוצלח יש בריכה מתקני שעשועים חניה ליד הביקתה.
נח ומומלץ .