שיחות ואינטרנט
-
שלום לכולם
אני טסה לסופש לשוויץ ומחפשת סים זול הכולל שיחות וחבילת גלישה והמחירים שראיתי די יקרים, אם מישהו יודע על אחד זול אשמח לדעת

-
מה זה זול?
צריך רק שוויץ? או שלמשל נוחצים בצרפת וצריך סים שעובד גם שם?
אם את טסה רק לסוף שבוע, נראה לי חבל לבזבז זמן על רכישת סים מקומי. גם אם זה יותר זול שם, הלוגיסטיקה הכרוכה בכך (להגיע למקום בשעות הפתיחה שלו, קניה הפעלה וכו’ – מינימום רבע עשה ולעיתים הרבה יותר) גדולה מדי לגיחה קצרה
אז לטעמי הכי פשוט דיל ישראלי. אם זה דרך הספק הרגיל שלך, גלובלסים של פלאפון (100 ש”ח לחבילה של 1 גיגה, אפשרות לשיחות בתוספת תשלום), 019 שיש להם דילים עוד יותר זולים ועוד
-
וואלה מובייל נותנים פתרון מצוין. החבילה שלהם כוללת גם 20 ג’יגה גלישה וגם שיחות לחו”ל. אני לא יודעת אם השיחות לחו”ל שכלולות בחבילה הן גם כאשר כבר נמצאים בחו”ל, אבל אני בטוחה שקרדיט של 2$-3$ בוייבר יפתור את הבעיה. הסים שלהם עולה 6 ש”ח בלבד בסניפי קופיקס או צומת ספרים, ומכאן היתרון שלהם על פני המתחרים. כשחוזרים מחו”ל שולחים מייל וסוגרים את החשבון. פשוט וקל. העלות היא יחסית לפי זמן השימוש, כך שכל יום עולה כ-3.5 ש”ח (99 לחלק ל-30). על 5 ימים משלמים כ-16.5 ש”ח (5X3.5) + 6 ש”ח עלות סים חד פעמית. סה”כ 21.5 ש”ח.
מקשרת למדריך של דורון1, שלימד אותי את הפתרון הפשוט הזה.
-
החבילה של וואלהמובייל כוללת 3 ג’יגה גלישה בחו”ל ו 500 דקות שיחות לישראל.
לא 20 ג’יגה.
פתרון מעולה לדעתי, וממש בגרושים.
-
תתעדכן באתר שלהם.

-
שקד, ה-20GB הם לגלישה בארץ.
בחו”ל מקבלים “רק” 3GB. כמובן שזה עדיין די והותר עבור טיול בחו”ל.
לי אין ספק שזה הפתרון הכי מומלץ, בוודאי ובוודאי בשביל שווייץ היקרה.
ציטוט מתנאי החבילה:
“חבילת חו"ל כלולה במסלול
חבילה חד פעמית הכוללת 500 דקות שיחה (דקות שיחה לארץ בשירות חיסכון / דקות נכנסות), 500 הודעות SMS וחבילת גלישה בנפח 3GB לגלישה במדינות נבחרות*. . .
*מדינות נבחרות : בלגיה, אנגליה, צרפת, ספרד, יוון, טורקיה, גרמניה, איטליה, אירלנד, הולנד, דרום אפריקה, מלטה, ניו זילנד, הונגריה, פולין, שוויץ, פורטוגל, צ'כיה, רומניה, אוסטריה, קפריסין, ארצות הברית, אוסטרליה.”
-
אתם צודקים, עצרתי בכותרת ולא קראתי את הפרטים. עדיין הבחירה שלי גם לנסיעה הקרובה.