ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ממלכת הנמרים ליד צ'אנג מאי - האם מומלץ?

פורום תאילנד
    5
    14
    10048
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רויטל 1
      רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו היה שם ויכול לספר קצת על המקום והאם מומלץ? האם מישהו במקרה היה גם כאן וגם במקדש הטיגריסים בקאנצ`אנאבורי ויכול להמליץ היכן עדיף (מהנה/בטוח יותר)? האם גם בקאנצ`אנאבורי ניתן להשתעשע עם גורי נמרים כמו בצפון?

אנו נהיה עם 3 ילדות, שנראה לי שמה שהכי ילהיב אותן אלו הגורים. אני עדיין לא בטוחה אם אהיה מסוגלת לתת להן להתקרב לבוגרים..., אם כי בעלי בוודאי ישמח להיות עם הטיגריסים הגדולים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולן שרמן
        גולן שרמן נערך לאחרונה על ידי

אני לא הייתי בממלכת הנמרים שליד צ'יאנגמאי, אבל הנה קצת פרטים נוספים לגבי מקדש הטיגריסים של קנצ'נבורי:
        מקדש הטיגריסים (Tiger Temple) מהווה אטרקציה לא קטנה לילדים. המקדש הבודהיסטי החל לאסוף חיות פצועות ועזובות על מנת לטפל בהן עד שיחלימו ולבסוף הגיע לממדיו הנוכחיים וקיבל את שמו על שם שוכניו. במקדש חיות מסוגים שונים (כגון חזירי בר ואיילים), אך פסגת הביקור בו הוא המפגש הקרוב עם הנמרים. במקדש אפשר לראות, ללטף ולהאכיל את החיות המופלאות הללו בחוויה שתישאר אתכם לתקופה ארוכה. הליטוף מתבצע בפיקוח צמוד של נזירים ומתנדבים. כל מבקר מלווה במבוגר אחראי ובצלם המתעד את הליטופים וזוכה ללטף כ-4 נמרים. מרבית הנמרים ישנים במהלך הליטוף, אך הקטנים יותר בהחלט פעילים ומידי פעם תשמעו נהמה די מפחידה. המקדש פתוח למבקרים בין השעות 15:30-12:00. בשעה 13:00 מוליכים את הטיגריסים לקניון וניתנת ההזדמנות לצעוד, להאכיל ולהצטלם איתם. הטיגריסים מוחזרים לכלובם בשעה 16:00. לא מומלץ להגיע עם חולצה בהירה ובודאי לא עם חולצה אדומה. כניסה עולה 300 באט וצילום עם טיגריס עולה 50 באט נוספים. המקדש נמצא בכתובת: Sayok District, כ-38 ק"מ מקנצ'נבורי על כביש 323 וניתן להגיע אליו מהעיר באוטובוס, במונית או בהסעות במחיר של 120 באט לאדם
        • אתר מקדש הטיגריסים
        • גידיק
          גידיק נערך לאחרונה על ידי

היינו בממלכת הנמרים בצ'אנג מאי
          אשתי צפתה בנו מלמעלה ואני נכנסתי עם 3 הבנים (6, 8, 10)
          אין לך מה להתלבט אם להכניס את הילדים לנמרים הבוגרים כי גם לא יתנו להם, הכניסה לבוגרים מותרת רק למבוגרים ולא לילדים.

הילדים מאוד נהנו בכלוב של הגורים
          אפילו שרובם "עייפים" ורוצים לישון אבל היה אחד עירני שרץ ורדף אחרי הילדים (כמובן קיבל מכות מידי פעם עם המקל של השומר בכלוב Confused )
          בנוסף שילמנו גם לצלם וקיבלנו CD ביציאה אבל מומלץ לצלם גם במצלמה הפרטית ובמיוחד סרטים
          אני נכנסתי ללא הילדים לכלוב הבוגרים די מפחיד בהתחלה אבל כמובן שגם הם "עייפים" חוץ מאחד שנתנו לו לקפוץ בתוך המים

יש להם גם גורים של אריות וזו אטרקציה חדשה אבל אין כניסה רק אליהם בלבד את חייבת לקנות כרטיס לנמרים וגם לכפירים יחד

יש שם עוד כל מיני חיות גמלים וכאלה אבל לא משהו מיוחד

בגדול היה די נחמד וקצת עצוב...

הילדים הכי הכי מתלהבים מהתמונות עם הנמרים משאר התמונות מהטיול ונהנים לצפות בהם שוב ושוב
          • רויטל 1

תודה רבה גולנוש ו"סתם אחד שהיה בתאילנד" (מה דעתך להוריד את ה"סתם"...?). לא ידעתי שילדים לא יכולים להכנס לנמרים הגדולים. האם גם בקאנצ`אנאבורי זה כך?
            האמת היא שקראתי לא מעט על המקומות הללו וראיתי סרטונים, שמהם התרשמתי שבצפון הטיגריסים אינם נראים מסוממים. מצד שני, לפני כחצי שנה היה שם מקרה של נמר שתקף אישה שנזקקה ל 54 תפרים...מפחיד!
            האם בכלוב של הגורים הילדים יכלו ממש להחזיק אותם, להאכיל וללטף? האם התרשמת שיש איזה סיכוי שזה עלול להיות מסוכן?

גולנוש, אפשרות נוספת שכנראה קיימת בקאנצ`אנאבורי, עליה פחות יודעים כאן, היא "ארוחת בוקר עם הנזירים", שבה מתאפשר להיות עם הנמרים לבד לפני שעות הפתיחה, ולעזור בטיפול בהם. בפורומים האמריקאים זה מתואר כחוויה שבהחלט מצדיקה את התשלום הגבוה (אינני יודעת כמה).

רויטל
            • sunnyl
              sunnyl נערך לאחרונה על ידי

הי הייתי שמחה לקבל עוד פרטים על מה שכתבה רויטל, האם הסוכנים כמו מרטין למשל,יודעים כיצד ניתן לממש את החוויה הזאת? זה נשמע מדהים לעזור בטיפול בנמרים והייתי מאוד רוצה לחוות את זה.

תודה על כל אינפורמציה בנושא
              • רויטל 1

"אחד שהיה בתאילנד", כמה זמן בערך נמשך הביקור שלכם שם? האם הם מקפידים על הרבע שעה עם הגורים או שניתן להשאר יותר? האם כולנו יכולים להכנס לשם ביחד?
                ושאלה נוספת לגבי המסעדה (אם יצא לכם לאכול שם): האם יש שם מה לאכול גם לילדים שבחיים לא יסכימו לטעום אוכל מקומי?
                • רויטל 1

לפי מה שקראתי ניתן לעשות זאת דרך המדריך, אינני יודעת אם ניתן גם בדרך אחרת ואפילו באתר שלהם לא מצאתי פרטים על כך. אם אמצא פרטים נוספים - אכתוב כאן.
                  • גידיק
                    גידיק נערך לאחרונה על ידי

האם בכלוב של הגורים הילדים יכלו ממש להחזיק אותם, להאכיל וללטף? האם התרשמת שיש איזה סיכוי שזה עלול להיות מסוכן?
                    להחזיק כן
                    ללטף כן
                    להאכיל רק אם את רוצה להאכיל אותם באחת הבנות שלך Twisted Evil
                    לא הרגשתי סיכון כמו אצל הנמרים הבוגרים

כמה זמן בערך נמשך הביקור שלכם שם? האם הם מקפידים על הרבע שעה עם הגורים או שניתן להשאר יותר? האם כולנו יכולים להכנס לשם ביחד?
                    לא זוכר בדיוק כמה זמן, לא נראה לי שהם מודדים על השעון בדיוק אבל את לא יכולה להשאר כמה שבא לך
                    נכנסנו כולנו יחד ואני לא שילמתי לגורים כי אמרתי שאני מלווה אותם והם הסכימו רק בתנאי שאקנה כרטיס נוסף לבוגרים או לגורים הבוגרים

ושאלה נוספת לגבי המסעדה (אם יצא לכם לאכול שם): האם יש שם מה לאכול גם לילדים שבחיים לא יסכימו לטעום אוכל מקומי?
                    לא אכלנו שם, אבל עד כמה שזכור לי יש שם פיצריה (ראיתי איזה שלט)

אנחנו הגענו לשם בסוף הטיול ג'יפים שלנו אחרי שהיינו במופע הנחשים
                    הנהג עצר לנו שם וחיכה בחוץ עד שנסיים
                    אם את נמצאת בצ'אנג מאי את יכולה לקחת כל מונית שתיקח אותך לשם

מצרף לך 2 תמונות מכלוב הגורים
                    תהנו
                    DSC_0751.JPG DSC_0785.JPG
                    DSC_0751.JPG(גודל:31.25KB)DSC_0785.JPG(גודל:36.37KB)

DSC_0785.JPGDSC_0751.JPG
                    • sunnyl

מרטין? מרכז למטייל? הקשר?וכו'.... מישהו מהסוכנים?
                      תודה לך רויטל, יו ממש "הדלקת אותי על זה Laughing בכל זאת אנסה להשיג את האינפורמציה כדי שזה יוכל להיות בר ביצוע. אשמח אם אחד הסוכנים יגיב Very Happy כמובן לגבי "ארוחת בוקר עם נזירים" ועזרה בטיפול בנמרים.
                      • יוסי.ר
                        יוסי.ר נערך לאחרונה על ידי

איזה מתוקים............................הילדים !!!!
                        • sunnyl

Embarassed
                          • רויטל 1

תודה רבה! גם אני חושבת לבקר שם בדרך חזרה מאיזור צ'אנג ראי. איכשהו הגורים שבתמונה נראים הרבה יותר גדולים מאלו שראיתי בתמונות אחרות. אתה בטוח שאלו היו הצעירים ביותר (2-5 חודשים)? האם כשהיית שם, באותם דמי כניסה לגורי הנמרים ניתן היה להיות גם עם גורי האריות ללא תשלום נוסף? (במחירון באתר שלהם זה נראה כאילו משלמים לכל אחד מהם בנפרד)
                            • רויטל 1

דוגמה למה שקראתי בנושא:
                              you will spend the night nearby and visit the temple very early the next morning so you can breakfast with the monks as the tiger cubs wander around your feet, and then help the staff at the tigers with the daily care of the cubs and watch the adult tigers being exercised

דרך אגב, אם הנושא הזה מושך אותך, יש גם מחנות פילים בהם ניתן לבלות יום שלם שבו לומדים לאלף את הפילים ומטפלים בהם.

רויטל
                              • sunnyl

תודה רבה רויטל
                                • 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון