עזרה במלונות
-
שלום רב,
אנחנו משפחה, הורים +3 (18,16,13) מתכוונים טיול פעם 1 לארה"ב לשבועיים בסוף ספטמבר.
ניו יורק (6 ימים ) - איתקה/ווטקניס גלן (יומיים) - מפלי הניאגרה (יומיים) - טיסה מבאפלו לוושינגטון ל 5 ימים.
אודה להמלצותכם לגביי מלונות למשפחה ביעדים אלו.
בנוסף..האם כדאי ללון במפלי הניאגרה מול המפלים?
שווה להשקיע? כי גם כך נהיה שם 2 לילות.
תוגה.
-
היי-
לא יכולה לעזור לגבי הלינה במלונות כי טיילנו עם קרוואן.
אבל במפלי הניאגרה צד קנדי
לקחנו ללילה חדר ב- Embassy Suites Niagara Falls - Fallsviewשילמנו על חדרים מעל קומה מסויימת (אני כבר לא זוכרת – לדעתי מעל קומה 14)
ובסוף בגלל עיניינים שלהם שידרגו אותנו לסוויטה בקומה 40.הנוף היה עוצר נשימה- שווה ביותר.
גם אם לא היו משדרגים אותנו – הנוף מדהים. בעיני שווה להשקיע.
-
באופן אישי – בטיול האחרון ישנו בניו יורק במלון דאבל טרי בכיכר, ומבמלון קורטיארד בניאגרה. היה בסדר גמור, אבל אני לא יודע אם אני ממליץ. כי הדרישות שלנו עשוייות להיות שונות מאד
השאלה הראשונה שאתם צרכים לשאול את עצמכם זה מה אופי הלינה הדרוש.
קודם כל – חדר אחד עם שתי מיטות זוגיות וספה? חדרים מקושרים? סוויטה של חדר שינה וסלון? שני חדרי שינה וסלון? חדרים לא מקושרים? זה מאד משפיע על סוג המלון שנבחר
ובהמשך רמת המלון שמתאימה לכם. משהו בסגנון של מוטל 6 ודומיו? קצת יותר גבוהה? הרבה יותר גבוהה? ולא, אני עדיין לא מדבר על מלונות יוקרתיים באמת
אגב, השאלה הראשונה (סוג החדר) משפיעה על ההמלצה. כי אם אני ישנתי בחדר אחד ואתם רוצים סוויטה או להיפך, ההמלצה שלי לא שווה הרבה
אני לא מחפש המלצות על מלונות פה בפורום. אני מציע להתחיל באתרים כמו בוקינגס או הוטלס, ולראות מה רלוונטי בכללי מבחינת סוג החדרים, מקום ומחיר. בהמשך קוראים ביקורות באתרים השונים (ובמקביל מחפש מחירים בכל מיני אתרים). בסוף כשתצמצמו את הרשימה ל 2-3 מלונות שווה להתייעץ פה שוב אם יש למישהו תובנות מיוחדות
לגבי הניאגרה – אני ישנתי שני לילות וויתרתי על הנוף. בדיעבד – למי שישן שני לילות לטעמי גם אין חשיבות מיוחדת לישון בצד הקנדי ואפשר גם לישון בצד האמריקאי או סתם טיפה יותר רחוק. בכל מקרה מסקר לא מחייב של מה שאנשים כתבו פה – מי ששילם (הון) על נוף לא הצטער, אבל מאידך אחרים שוויתרו על הנוף לא סיפרו שהם הרגישו שמשהו היה להם חסר מאד.
-
מה הכוונה במלונות למשפחה? האם מדובר בחדר עם שתי מיטות כפולות + מיטה מתקפלת או ספה (כמו שיש בסוויטות) או בשני חדרים?
במפלי הניאגרה לנתי בסוף בצד האמריקאני (כי הגעתי מארה”ב) ואחר כך באיזור Niagara on the lake. אכן, יש מלונות יפים הצפוים על המפלים מבית הילטון, מבית מאריוט וכו'. ביום רגיל, מחיר חדר שם איננו נוראי (אני נפלתי על סוף השבוע של חג ההודיה הקנדי, והמחירים היו בשמים), אבל רחוק מלהיות זול. אני מניח שחדר שצופה על המפלים יקר יותר מחדר אחר. מציע לבדוק מחירים ולהחליט. לדעתי, זה לא הכרחי, משום שממילא תסתובבו בחוץ ותצפו על המפלים מהטיילת. האם תשבו בחדר בתצפית על המפלים?
-
תנסו לשנות את התיכנון כך שהחלק של ניו יורק לא יהיה בזמן עצרת האו”ם.
-
ניו יורק – לדעתי שווה לבדוק דירה ולא מלון. כל עוד זה ליד Subway לא חייבים ללון ממש במרכז העיר. אפשר למצוא אולי מחירים שפויים יותר ב Upper east או Upper west
לגבי איתקה – ממליצה מאד על מלון לחמישה Country inn @ suites by Carlson או מלון מוזל ופשוט אבל במיקום מעולה ונקי – אפשר לקבל מיטה נוספת Super 8 Ithaca.
לגבי וושינגטון ממליצה לבדוק למשפחה את שתי האופציות:
Homewood Suites by hilton downtown יש להם חדרים גדולים לחמישה
או Avenue suties george town שהוא זול יותר
לגבי המפלים – ממליצה בהחלט על ה Embassy שרינת המליצה. יש אופציה במלון פחות המוני ומקסים שאנחנו היינו Mariot fallsview.
כן הייתי הולכת ללינה עם נוף למפלים. בעיני היה שווה.
לגבי התאריכים של הועידה בניו יורק – אני מניחה שמחירי הלינה יהיו אולי יקרים יותר. אנחנו היינו שם בספטמבר האחרון בדיוק בתאריכים של הועידה אבל היינו בדירה כך שהמחיר לא היה משנה.
מבחינת מה שקורה בעיר לא הרגשנו שום דבר שונה. חרשנו את העיר היינו בכל האתרים והמקומות לא היה עומס , לא נסגרו כבישים ולא היה שום דבר חריג.
פוריה