מחיר טיסות לתאילנד
-
היי אני חדש פה בפורום
יש לי כמה שאלות בנושא הטיסות
אשמח אם תוכלו לעזור
אני מתכנן טיול לתאילנד ליום ההולדת ה 24 שלי בחד עם החברה בינואר
ל 3 שבועות
ומנסה למצוא כרטיסי טיסה זולים
מצאת באייר סוויט ב 722 דולר
ובאל על ב ב 990 דולר
השאלה שלי אם אני יחכה לאחרי החגים המחירים ירדו או רק יעלו כי מתקרבים לייעד ומה אתם חושבים על החברה איירוסויט
או אוזבגניסטן אייר אוייז
אמרו לי שהטיסות דרכם פשוט סיוט
ועדיף להוסיף את ה 200-300 דולר האלה ולטוס בראש שקט
-
מחיר טיסות לתאילנדטסתי עם האוזבקים ועם האוקראינים.
ממש פשע להוסיף 300 דולא ללאל על.
למה?
תראה באל על הטיסה נמשכת 11 שעות.
דרך טשקנט 14 שעות ודרך קייב כ 15 שעות (בגלל ההמתנות בין הטיסות)
האם שווה לך לשלם 300 דולר עבור "חיסכון" של 3-4 שעות?
אם כן,אז תשלם...
רק שתבין, בתאילנד, ב 100 דולר אתה חי 24 שעות כמו מלך.
לשיקולך. -
מחיר טיסות לתאילנדתודה רבה על התשובה
והאם אחרי החגים הטיסות יהיו יותר זולות וכדי לחכות? -
מחיר טיסות לתאילנדשאלה טובה.
תשובה, אולי, שנה שעברה היו מבצעים טובים. -
מחיר טיסות לתאילנד722 דולר איירוסוויט? קפוץ על זה... אנחנו גם טסים בינואר איתם ב5 לינואר ליתר דיוק והמחיר פצצה... זה עוד 3 וחצי חודשים והמחירים רק עולים ככל שהמועד מתקרב. תקנה עכשיו -
ינואר עם אוזביקיסטן - 680 דולרהקונקשיין שלהם הרבה יותר קצר מהאוקריינים לפי מה שראיתי -
מחיר טיסות לתאילנדאיפה הכי כדאי להזמין את הכרטיסים
לפני כמה חודשים ראיתי תאילנד 500 דולר
איפה נעלמו המחירים האלה?
-
אני הזמנתי דרך הדקה ה-90 -
מחיר טיסות לתאילנדהיי gilad2k
מנסיון של 8 השנים האחרונות לא היו טיסות לתאילנד בפחות מ 700 דולר
וגם היה ידוע שככל שמזמינים מוקדם יותר המחירים זולים יותר(בניגוד לשיטת הדקה ה-90 ליעדים קצרים),השנה בפעם הראשונה בין החודשים פברואר לאפריל היו מבצעים בחברות אירוסוויט האוקריינית ובחברה האוזבקית במחירים מטורפים של 560-620 דולר (מבצעים שהסתימו בנתיים)
יתכן ומבצעים אלו יחזרו אך אל תבנה על זה,אני הזמנתי טיסה לאוקטובר הקרוב עם אירוסוויט ב720 דולר וזה היה אחרי שחרשתי מספר סוכנים ,אני יודע על חברים שנכון להיום לא מוצאים בפחות מ800 דולר וגם זה בקושי ובעיקר ברשימת המתנה,יתכן ויהיו עוד מבצעים אך לא מציע לבנות על זה.....
שנה טובה -
סוף דצמבר תחילת ינואר מחירים גבוהים עקבחופשות חג המולד ושנה חדשה.
נסו לבדוק מחירים לתאריכים שלאחר 7 לינואר. -
מחיר טיסות לתאילנדאני הזמנתי דרך הדקה ה90 662 דולר לאדם (דרך אוזבקיסטו איירלינס), האמת שפספסתי את המבצע של ה-500 כולל מיסים דרך האוזבקים (דרך אופיר טורס), אולם יש לציין שהיציאה האחרונה במחיר הזה היתה בסוף נובמבר שזה בהתחלה לא התאים לי (יש לי מבחן באמצע נובמבר) ורק לאחר שהשתהתי טיפה קניתי ולכן פספסתי את המבצע של ה-500 דולר. עכ"פ תנסה להתקשר באופן ישיר לאוזבקים ולבדוק שם- יש להם מבצעים של 600 דולר+. -
מחיר טיסות לתאילנדהבדל של 300 דולר זה נכון מתמטית אבל מעשית זה הרבה פחות.
1.באלעל הטיסות יוצאות בסביבות 11 בלילה זה אומר שהרוחת עוד יום עבודה. אצל האוזבקים תאלץ לקחת יום חופש נוסף.
2. טיסת לילה זה אומר לבוא כדי לישון במטוס ולהתעורר ליום חדש בבנגקוק.
3.הטיסה בחזור יוצאת בסביבות 12 בלילה=עוד יום נוסף בתאילנד.
4.הטיסה בחזור נוחתת בשעות הבוקר המוקדמות כלומר לא תפסיד יום עבודה נוסף.
אני לא ממליץ לטוס אלעל אלא לטוס עם החברה הירדנית.
כל מה שכתבתי לגבי אלעל נכון גם לגבי הירדנים + המחיר של הירדנים בדרך כלל זול יותר וזמן השהיה באויר קצר יותר.
עם הירדנים יש שהייה של כשעה וחצי בשדה התעופה בעמן, שהייה נעימה לטעמי.
הרבה אומרים שגם המטוסים של הירדנים יותר נוחים משל אלעל. -
מחיר טיסות לתאילנדמצאתי כרטיס ב 660 דולר דרך קייב
יוצאים ב 11 וחצי בבוקר ב 7 לינואר דרך קייב ונוחתים בבנקוק ב 6 ערביים וחמש בבוקר לפי שעון בנקוק
חזרה ב 26 ב 9 וחצי בבוקר יציאה מבנקוק
שווה ?
-
מחיר טיסות לתאילנדבהלוך גם אני טס באותה טיסה (בתאריך אחר)
אבל חזרה בטיסה ב-9 בלילה ונחיתה בבוקר למחרת בארץ
הטיסה של הבוקר די מבאסת
צריך לקום באיזה 6 בבוקר בשביל להיות בשדה התעופה בזמן
תבדוק אם יש להם את הטיסה השניה (אולי יום לפני או אחרי)
בכל מקרה אחלה מחיר בשביל ינואר -
מחיר טיסות לתאילנדכן יש לי עוד בעיה עם הטיסה שאני רוצה לסיים את הטיול ב
WEEKEND מארקט
והטיסה חזרה ביום רבעי מה שאומר שאני צריך להיות 5 ימים לפני בבנקוק
ואין טיסות אחרות ?
-
מחיר טיסות לתאילנדגילעד עם כל הכבוד אז שוק סוף השבוע לא מצדיק עד כדי כך לשנות תוכניות...תנמיך ציפיות...
-
מחיר טיסות לתאילנדלמה הוא לא מעניין ?
איפהה נימצא שוק החיות בתאילנד?
כמה עולה מונית מהשדא לקווסן ?
האם מישהו היה בעולם התת מימי בבנקוק -
מחיר טיסות לתאילנדאני לא הייתי מוותר על שוק סוף שבוע. שוק מרתק, מלא ריחות, צבעים, קניות זולות, אוכל טוב, אגף חיות מרשים וענק בהיקפו. כל יום מבקרים בו 200 אלף איש !
עולם האוקיאנוס של סיאם – נמצא במרתף של הקניון Siam Paragon ממש במרכז העיר (לא רחוק מ-MBK), ליד תחנת Siam של רכבת ה-BTS. עולם מים מדהים עם אקווריומים יפיפיים מלאי דגים צבעוניים ומיוחדים ובעלי חיים ימיים (כרישים, כלבי ים, תמנונים, סרטנים, סוסוני ים, פינגווינים ועוד). הכל מעוצב בטוב טעם וביופי בלתי רגיל. נחשב לאחד הגדולים באסיה עם יותר מ-30,000 חיות ים. האקווריום מחולק לשבע סביבות שונות, כגון יערות הגשם, לב האוקיאנוס, חוף צוקי, ריף עמוק ועוד, כשבכל אחד ניתן לראות את התנאים האופייניים לסביבת האקלים שלו ואת בעלי החיים המתאימים. ניתן לצפות באקווריום מאוד מיוחד שבו רואים ביצי כרישים ואת העוברים חיים בתוכם. ממש רואים איך הם זזים בתוך הביצה. במקום ישנה גם מנהרת כרישים מדהימה בה כרישים שוחים ממש מעל הראש, אקווריום ענק עם חתולי ים, פינגווינים ועוד. גירוי מופלא לכל החושים והכל במקום שקט ונעים. במקום גם ג'ימבורי לפעוטות. ניתן להוסיף למחיר הכרטיס גם שיט בסירת זכוכית מעל בריכת הכרישים. פתוח מידי יום בשעות 10:00-20:00. כדאי להתעדכן לפני הביקור בשעות ההאכלה של בעלי החיים השונים. כניסה עולה 850 באט למבוגר מעל גובה 120 ס"מ ו-650 באט לילד מעל גובה 80 ס"מ.
מונית מהשדה לקאוסן אמורה לעלות 300-400 באט