האקונה יפן - אפשרי חצי סיבוב?
-
אם אני מגיעה בצהריים להאקונה ונשארת 24 שעות עד הצהרים למחרת - האם יש דרך לעשות את סיבוב האקונה (עם כל 5-6 אמצעי התחבורה) בשני חלקים: חצי ביום ההגעה, לחזור למלון בהאקונה וחצי למחרת בבוקר עד הצהריים? או שחייבים לעשות את כל הסיבוב ברצף וא אפשר (או לא כדאי) לחתוך באמצע?
תודה -
האקונה יפן - אפשרי חצי סיבוב?ללולה. אין בעיה לעשות את המסלול ביומיים מכיוון וכל קטע עומד בפני עצמו. ולהיפך יש אולי יתרון בזה שתוכלי להקדיש יותר זמן למוזיאון הפתוח.המרחקים שם הם לא ארוכים והתחבורה בסה"כ נוחה.כמובן שעדיף שיהיה לך את האקונה פאס שאז הגמישות שלך רבה יותר (במובן זה שאינך צריכה לדאוג למחירי התחבורה בקפיצות הלוך וחזור)
רמי אדלר -
האקונה יפן - אפשרי חצי סיבוב?תודה, רמי.
יש משמעות לאיך עושים את הסיבוב - מאיזה כיוון מתחילים ואיזה חצי עושים קודם? כאמור, אצלי חצי הסיבוב הראשון יהיה בשעות אחה"צ והחצי השני יהיה בשעות הבוקר עד צהריים למחרת. יש המלצה על כיוון הסיבוב ומה עדיף לעשות מתי? -
האקונה יפן - אפשרי חצי סיבוב?לולה,נראה לי שרוב המטיילים עושים את הסיבוב מיומוטו האקונה, דרך גורה הואקודני וכו' למרות שניתן לעשות אותו גם הפוך. אין לי מושג למה.
בנוסף כמה שאלות שיכולות לעזור לנו לראות את התמונה:
שאת אומרת שעות אחה"צ לאילו שעות את מתכוונת?
היכן את מתכוונת ללון?
מהיכן את מגיעה ולהיכן ממשיכה?
בכל מקרה, מחזקת את דבריו של רמי וממליצה לקנות האקונה פרי פאס.
-
האקונה יפן - אפשרי חצי סיבוב?כמו שמילי כתבה, צריך עוד קצת יותר פרטים, למרות שבגדול זה לא כל כך משנה איך את עושה את הסיבוב. בנוסף לכל מזג האויר הוא ג"כ שיקול. אם הראות טובה אזי עדיף בבוקר לעשות את אודאברה -גורה - אגם אשי, כדי שאפשר יהיה לראות את פוג'י יותר טוב. מאידך פחות כדאי לעשות את המסלול הרגלי (דרך עצי האדר )בגשם. אבל מזג האויר הינו נתון שאי אפשר לצפותו מראש ורק במקום עצמו תוכלי להחליט מה כדאי.
רמי אדלר