מלון בניו יורק - איפה כדאי ?
-
הי,
מתוכננים להיות בניו יורק בספטמבר, למשך 3 לילות.
זוג בני 50
פעם 3 בניו יורק
הכוונה – לטייל, לקנות, ליהנות
איזה מלון טוב ומומלץ שיענה על ה”דרישות” הבאות –
לא רחוק מאוד מהטיים סקוויר ׁ(אפשרי ברדיוס של 3 ק”מ)
מלון שיהיה נקי
עם ארוחת בוקר
זול
מקווה שלא הגזמתי בדרישות

תודה מראש
-
שלום,
מציע לכם את “קנדלווד סוטס” מקבוצת הולידיי אין קרוב לטיימס סקוור.
זה מלון דירות חמוד. אין ארוחת בוקר אך עם מטבחון.
תזמינו ישירות במלון .כנראה זול יותר מבוקינג.
ברחוב 42 או סמוך לו, בין שדרות 7,8.אם אני זוכר טוב. תבדקו באינטרנט בבוקינג או בהוטלס קום.
-
דווקא בגלל שזו כבר פעם 3 בניו יורק – למה דווקא בכיכר טיים?
-
קודם כל – 3 ק”מ מטיימס סקאור זה שטח עצום. הרוחב של האי הוא בערך 3 ק”מ כלומר שתי הגדול נכללות בתחום (במרכז)
ומבחינת צפון דרום – הגבול הצפוני של 3 ק”מ זה אמצע סנטרל פארק, והדרומי זה בערך כיכר וושינגטון
אני לא חושב שיש טעם לחפש פה המלצות למלון לזוג. משתי סיבות עיקריות: האחת – הצרכים של כל אחד מאיתנו שונים. רמת המלון, גודל החדר, המרחק מתחנת רכבת, מה יש בסביבה וכו’ – אין תשובה נכונה לכולם. והשנייה – אחד השיקולים העיקריים זה תקציב, ומחירי מלונות משתנים באופן חד כפונקציה של העונה, ימי השבוע, חגים ואירועים מיוחדים.
אני מציע להתחיל עם אחת ממנועי החיפוש וההזמנות כמו בוקינג, אקפדיה ועוד. תראו מה רלוונטי כולל מחיר, רמה וביקורות. אפשר לבדוק גם בטריפאדוויזר. כשתצמצמו את הרשימה אפשר לשאול פה שאלות קונקרטיות
-
היי איריס. קודם כל אם את פעם שלישית בניו יורק את יכולה ללון גם בשכונות שאינן במרכז אבל קרובות תחבורתית להכל כמו צ’לסי וסוהו.
מצד שני יש משהו בנוחות של מלון במרכז העיר.
לגבי ארוחת בוקר, רוב המלונות בניו יורק לא כוללים ארוחת בוקר במחיר אך את יכולה בתוספת תשלום לאכול במסעדה של המלון. יש גם בכל מקום סניפים של סטארבקס אז זאת גם אפשרות.
תמצאי פה טיפים על מציאת מלון בזול https://benyc.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7 %96%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%99% D7%95%D7%A8%D7%A7/
-
עוד שתי הערות:
שימו לב שבחמצית השנייה של ספטמבר זו הועידה השנתית של האו”ם ומחירי המלונות עולים.
ולגבי ארוחת בוקר – מכל המקומות בעולם אני חושב שמנהטן זה המקום הכי פחות חשוב לארוחת בוקר במלון. באיזור המרכזי יש מסעדות, מעדניות, חנויות אוכל ומזון מהיר שפתוחות 24/7. חלקן יקרות למדי, אבל חלקן במחירים סבירים ביותר. כלומר אין בעיית זמינות לארוחת בוקר.
השיקול של ארוחת בוקר חינם ברור. אבל ארוחת בוקר בסיסית אפשר למצוא במחירים מאד נמוכים של 2-4 דולר לאדם. למשל כריך חביתה או סלט. אפילו במקדונלדס

-
פתוחה להצעות, לא נעולה על כלום -
בקיץ אחרון היינו במלון באזור סוהו
מלון המפטון אין באזור הסוהו. הזמנה נעשתה ישירות באתר הרשת.
מלון ראוי בהחלט, חדר מרווח, נקי ומודרני, ארוחת בוקר בסיסית ומספקת, מיקום קרוב למס' תחנות רכבת תחתית (עד 5 דקות הליכה מהמלון). ברחוב המלון יש בשעות השיא עומס תנועה מכיוון שזו הדרך למנהרה היוצאת ממנהטן, אך הדבר לא מפריע מכיוון שרעש אינו מגיע לחדרים.
בכלל לא ללון באזור הטיים סקוור לדעתי הרבה יותר נחמד ומרגישים את ניו יורק האמיתית ולא רק התיירותית.
בטיים סקוור ביקרנו לסיבוב של שעה ולא יותר
-
מלון לה קווינטה ברחוב 32 לא רחוק מהשדרה החמישית והאמפייר סטייט ובמרחק דקות הליכה מהטיימס סקוויר. כבר פעמיים יצא לי הדיל הכי טוב ביחס למיקום.
-
https://www.booking.com/hotel/us/super-8-times-square.he.htm l
THE HOTEL @ TIMES SQUERE
מלון צנוע, עם ארוחת בוקר סבירה להתחיל את היום, במרחק הליכה מהטיים סקוור, ומהשדרה החמישית.
לגבי “זול” – הכל יחסי לעונה ולמיקום ולבתי מלון אחרים כמובן. יש לבדוק.