ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארק ציון

פורום צפון אמריקה
    8
    9
    2236
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matan_v
      matan_v נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם 

אשמח לקצת עזרה בנוגע לביקור בפארק, אחרי חיפושי מידע באינטרנט ובפורומים קצת הסתבכתי עם כל המסלולים נקודות התצפית וההסעות אז ככה מדובר על טיול יום מלאס וגאס זוג צעיר ולא ספורטיבי במיוחד מעוניינים לראות את עיקר הפארק בלי מסלולי הליכה של כמה שעות מחפשים מסלולים קלילים על מנת למלא יום.

אשמח לכמה שיותר מידע ...וגם יש לי חוץ מזה כמה שאלות… 

הבנתי שאני צריך להחנות את הרכב בSpringdale. איפה ? לאן ההסעות? והאם יש כמה מסלולים של אוטובוסים?

מרכז המבקרים שווה כניסה? 

ולשאלה העיקרית האם בכלל שווה את יום הנסיעה או שיש פארק אחר מומלץ יותר?

תודה רבה לכל העוזרים...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

אני לא מחסידי הפארק הזה  – והייתי מוותר

שווה לבקר בברייס קניון שלדעתי הרבה יותר מרשים ועונה להגדרה שלכם של מסלולים קצרים ובנוחות מרבית

הוא נמצא כשעה וחצי צפונה מציון

• יהודה אודי
          יהודה אודי נערך לאחרונה על ידי

שים לב !

לאס וגאס > ציון פארק  2.5 שעות נסיעה 

הפארק הלאומי ציון - מידע שימושי

לאס וגאס >> ברייס קניון   4.5 שעות נסיעה 

בסכר הובר דאם כבר ביקרת ?
          מסלול מלאס נסיעה לסכר "הטבר דאם" : 45 דקות נסיעה.

תהנו

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

יופיו של פארק ציון מתגלה רק במסלולי ההליכה שלו, אפשר למצוא גם מסלולים קלים וקצרים. מאוד מומלץ להכנס למרכז המבקרים מכיון שאנשי הצוות שם (הריינג’רים) יכולים להמליץ לכם על מסלולים מתאימים לדרישותיכם תוך חיבור לתנאי השטח העדכניים. גם לאחר לא מעט ביקורים בפארקים בארה”ב אני לא מוותרת על התייעצות איתם. אין להשוות ביקור בפארק ציון עם סכר הובר שהוא בסופו של דבר סכר….מעשה ידי אדם….

אם יש לכם אפשרות, גם אני חושבת שפארק ברייס מומלץ ביותר מכיון שמבחינת נגישות לנוף הוא עדיף על פארק ציון. 

• matan_v
              matan_v נערך לאחרונה על ידי

האמת שכן באוגוסט האחרון ביקרנו בסכר הובר אבל רק בחוץ 

ובלי קשר את הסכר אנחנו מתכננים ביום אחר בטיול הזה יום שמשלב את מרפסת הזכוכית וגם כניסה לסכר...וברייס קניון לא רלוונטי אני נהג יחיד ואני לא ינהג 9 שעות ביום אחד

• שירליץ
                שירליץ נערך לאחרונה על ידי

קרוב יחסית לסכר הובר יש את עמק האש שהוא יפה מאד ומתאים בול לטיילים לא ספורטיבים (מנסיון Wink ) ממש נחמד ליום טיול מווגאס בלי לנהוג שעות. 

אפשר לשלב גם עם אגם מיד. 

http://parks.nv.gov/parks/valley-of-fire

• ylyb
                  ylyb נערך לאחרונה על ידי

קח בחשבון: מלאס וגאס לפארק ציון זה בערך כמו מנהריה לערד. הייתם נוסעים את הדרך הזאת הלוך וחזור באותו היום?

הדרך הלוך זה עוד סבבה… קמים מוקדם, רעננים ונמרצים.

הדרך חזור, אחרי יום טיול ארוך, אולי תוך גלישה לשעת חושך… מבאס ואף מסוכן.

הייתי לן לילה אחד בספרינגדייל ולו כדי לחזור בבוקר בנחת ובביטחה (ואולי לתת ‘קפיצה’ לברייס)

ולשאלותיך:

מרכז המבקרים של הפארק נמצא בעיירה ספרינגדייל הצמודה אליו. חונים בחניון הסמוך (החניון קטן ובעונת הטיולים כדאי להגיע מוקדם). מומלץ להיכנס למרכז המבקרים ולו כדי לברר מה גובה המים בנהר (הסבר אח”כ). סמוך למרכז המבקרים נמצאת תחנת השאטל היחיד שנוסע לאורך הכביש היחיד שבפארק. 

ההמלצה שלי: לנסוע באוטובוס עד התחנה האחרונה, להקשיב בדרך להסברים המעניינים המושמעים ולהנות מהנוף. מהתחנה האחרונה להמשיך ברגל במסלול Riverside שמוביל אל הנהר. שם, אם אתם באים בעונת הטיולים ומפלס המים מאפשר (אחרי שבדקתם במרכז המבקרים), לנעול נעליים שמתאימות להליכה במים, ולהיכנס לנהר יד ביד (כי הקרקעית מכוסה חלוקי נחל וההליכה יכולה להיות קצת מאתגרת… ומשעשעת). המים קרים (אפילו מאד… מתרגלים), אבל הנוף יוצא דופן ומרשים ככל שמתקדמים אל תוך הקניון: קירות הקניון אדירים ומתקרבים זה אל זה ככל שממשיכים בהליכה, והחוויה מדהימה. הולכים כמה שרוצים… וחוזרים באותה הדרך.

אם תגיעו לביקור מהיר בברייס – רדו במסלול הקצרצר והממצה Navajo Loop

• los-angeles
                    los-angeles נערך לאחרונה על ידי

זה אולי נשמע מסובך אבל זה ממש פשוט…

מחנים ליד מרכז המבקרים, לוקחים המלצות ומפות ויוצאים לתחנת השאטלים הצמודה…

עשינו את ה emeralds pools אחלה מסלול , בערך שעתיים הליכה ממש לא קשה עם אחלה בריכות בדרך ונוף משגע

אכן הברייס קצת יותר מרשים אבל יותר רחוק... בשביל יום נסיעה וגם לחזור נראה לא רלוונטי

• עמיחי13
                      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

פארק ציון לא הפארק הכי מרשים בארה”ב, בטח לא כאשר לא עושים מסלולים.

פארק ברייס יותר מרשים וגם קל לראות אותו גם בלי מסלולים.

אם לא רוצים לצאת לנסיעות ארוכות אפשר לטייל באזור ווגאס.

כמו שכתבו, יש את סכר הובר ואגם מיד. יש את עמק האש – מקסים, ויש את ההר צ’רלסטון – מקום יפה מאוד. קשה להאמין, אבל יש עדיין שלג גם ביוני (!!!) וזה רק חצי שעה נסיעה מווגאס. 

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון