צפון הודו, אפריל 10 ימים
-
שלום רב,
מודע לבעייתיות בכותרת. 10 ימים זה כלום (אבל בשנים האחרונות הייתי פעמים בהודו ופעם בנפאל, כל פעם לשבועיים, אז עדיף על כלום...). חוצמזה, יש כבר כרטיס וזמן פגישה מרגשת בדלהי.
אב (אני) אפגוש את בתי (טיול אחרי צבא, מגיעה מטראק באנפורנה נפאל). מכאן, שהטיול אמור להיות רגוע. טיולי יום וחוויות.
הרעיון – עקב הנסיבות, לאחר שראיתי מספר שרשורים לגבי העונה ומשך הזמן – הוא נחיתה בדלהי. רכבת לאמריצר – מקדש ביום ובלילה – דהרמסלה – מנאלי. עמק פרווטי….. חזרה לדלהי.
השאלות: האם הגיוני? האם אני מפספס משהו באופן משמעותי? איך לחלק את הזמן בין כל אלו? היכן להיות באזור דהרמסלה, מה לראות בפרווטי? משהו אחר או נוסף?
האם יש שם של מדריך, או משרד באזור שיוכל להסיע אותנו באזור? אפשרי (אם יש מישהו מומלץ) שיפגוש אותנו באמריצר, ינהג לדרהמסלה והלאה….. ואח”כ לטיסה חזרה לדלהי.
המון תודה מראש לתאי ולכל מי שיעזור.
יונתן
נב. אם יש הפניות לנושאי קריאה מעניינים (רואה בצד האתר כמה) הנוגעים להסטוריה, חברה, תרבות וכו’ של האזורים הללו, מודה מראש.
-
אהלן,
התכנית שלך בסדר גמור.
תוסיף באמריצר (בין הסיור במקדש בבוקר לסיור בלילה) קפיצה לטקס הורדת הדגל בגבול בין הודו לפקיסטן (45 דק’ מאמריצר), מחזה הזוי…
אפשר לחזור מפארווטי בנסיעה ארוכה לדלהי ו/או בטיסה מבהונטר שבעמק קולו.
בכל המקומות האלו (ובעיקר בדארמאסלה, מאנלי ופארווטי) יש עשרות סוכניות שישמחו לארגן לכם הכל…
טיול מהנה,