ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסת לואו קוסט

פורום אירופה
    3
    4
    1268
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ncool2
      ncool2 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני טסה בשבוע הבא לשוויץ עם חברת פגאסוס וחוזרת עם איזי ג’ט, כתוב שאני יכולה לנסוע עם 8 ק”ג, אך מישהו טס איתם לאחרונם ויודע אם אפשר לצרף גם תיק גב לא גדול ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

בפגסוס, מותר לעלות עם מזוודה/תיק במשקל עד 8 ק"ג +תיק קטן.

עד היום נתנו לטסים מאיסטנבול לעלות עם כל הקניות שעשו בעיר (קנו חנות שלמה).

על הנהלים באיזיג׳ט, אין לי מושג.

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

עד כמה שזכור לי מהטיסה האחרונה עם איזי ג’ט, אין הגבלה של 8 קילו אבל יש הגבלה על גודל התיק/טרולי שניתן לעלות למטוס (מקסימום 56cm x 45cm x 25cm כולל גלגלים וידיות) – ולא, אסור לצרף עוד תיק גב. מותר להוסיף רק פריט אחד נוסף שהוא מטריה או מקל הליכה/קביים, או מעיל או שקית קניות אחת מהדיוטי פרי. 

אם קנית כרטיס טיסה ברמה יותר גבוהה (איזיג’ט פלוס פלקסי או משהו כזה), אז מותר לך להביא תיק נוסף, שוב עם הגבלה במידות, משהו בסגנון ארנק יד או תיק ללפטופ. 

בפגסוס זה אכן מוגבל ל-8 קילו עד כמה שזכור לי, וגם שם לדעתי יש הגבלה בגודל המקסימלי של התיק. נדמה לי שאפשר היה לקחת עוד תיק לפטופ/ארנק נשים, אבל לא בטוח. אפשר לראות את ההגבלות והתנאים באתר חברת התעופה – הכי פשוט ועדכני. 

• ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

כדי למנוע חששות ופקפוקים, קראי הקישור שנשלח אלי במייל:

https://www.flypgs.com/en/press-room/announcement/about-chec k-in-and-boarding-closure-times-and-cabin-baggage-requiremen ts

מה- 1.3.2018, יהיה מותר לקחת תיק/מזוודה, בגודל 20×40×55 + תיק יד (או לפטופ), אני משערת שתיק-גב קטן, מותר.  

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון