ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בר מצווה לארה"ב

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    1181
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dega136
      Dega136 נערך לאחרונה על ידי

זוג ושני ילדים בוגרים (13+17)מתכננים לטוס לטיול בארה”ב ב30/8 עד 20/9

מחפשים עזרה בתכנון הטיול מניסיון העבר שלכם. נוחתים בסן  פרנסיסקו ב31/8 בשעות הבוקר. וטסים טיסת קונקשיין מלאס וגאס ב14/9 לניו יורק,כשב20 טסים בשעות הלילה בחזרה לישראל.

מעוניינים במסלול שישלב גם אטרקציות,נופים,ופארקים. נשמח לטיפים ,מה אסור להפסיד,על מה אפשר לוותר .והצעת מסלול לפי ימים. תודה מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מציע שתעברו לפורום צפון אמריקה

פרטו גם אם היה לכם נסיון קודם בארה”ב (כולם או חלקכם), האם היו לכם טיולים ארוכים באירופה או במקום אחר

איך הייתם רוצים לחלק את השבועיים בערב – כמה ימים בפארקי שעשועים (דיסני, יוניברסל ועוד), והיחס בשאר הטיול בין ערים, טבע ונסיעות

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הרבה תלוי האם וכמה אתם מעונייינים בפארקי שעשועים ( או שלזה התכוונת כשאמרת פארקים).. יש לכם כשבועיים במערב אם אתם רוצים דיסנילנד, יוניברסל, 6 פלגס וכו’ באזור לוס אנג’לס- זה משהו שצריך להתחשב בו.. אם אתם רוצים יומיים או 5 בוגאס זה גם משהו להתחשב בו…

בגדול בשבועיים כנראה שמספיק יהיה ( בהנחה שכן תהיו בפארקי שעשועים):

סן פרנסיסקו- יוסימיטי- כביש מספר 1- לוס אנגלס- וגאס- ציון/ברייס.עוד? ( לא יודע כמה זמן ישאר אחרי הערים)- חזרה לוגאס לטיסה… אם אני מחשב את הערים לבד וחושב שיש גם פארקי שעשועים.. אני לא רואה איך מגיעים בכלל לברייס ובקושי לציון…

בסופו של דבר תצטרכו קודם כל לקבל החלטות על תמהיל הטיול שלכם ואז להתאים את המסלול. ולגבי מה אסור להפסיד? לא קיים דבר כזה- כ”א ומה שמתאים לא. אני לא מוצא את וגאס כזו מעניינת בשביל ליותר מלילה.. יש המון המון אנשים שבשבילם 5 ימים לא מספיקים שם וזה ההייליט של הטיול שלהם...

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון