טיול באפריקה - לבד!
-
היי לכולם ,
אני ממש רוצה לטייל במזרח-דרום אפריקה לתקופה של חודשיים בערך. לצערי אף אחד לא חולק איתי את החלום הזה, ואני מתכננת בכל”ז לעשות את זה לבד.
חשבתי לשלב התנדבות כדי שתהיה לי איזושהי מסגרת, אבל המטרה העיקרית שלי היא לטייל ואני לא רוצה להגביל את עצמי בקטע הזה..
רציתי לברר האם הייתם מציעים לעשות דבר כזה לבחורה צעירה שאף פעם לא הייתה בחו”ל (אני בת 25)?
תודה מראש.
-
אין שום בעייה. רק פתחי עיניים ואזניים. בדרך, תפגשי רבים אחרים שאליהם תוכלי לחבור.
-
אני נוסע לאתיופיה לבד בין 29-3 ל 10-4
את יכולה לתאם איתי אם את בטווח הזה
-
מאד מאד מומלץ!
עשיתי את זה גם בסביבות גיל 24, לפני כמה שנים. צריכה להיות זהירה כמובן, אבל בסך הכל הרגשתי די בטוחה (למעט ביוהנסבורג אולי...).
ממליצה על מלאווי, היא הכי תרמילאית מכל המדינות שביקרתי בהן. גם את זימבבואה ונמיביה מאד אהבתי.
הוסטלים לתרמילאים באופן כללי די נפוצים באזור הזה של אפריקה והם גם לא מאד יקרים וגם דרך טובה לפגוש מטיילים אחרים. עם זאת, את צריכה להיות אחת שלא מפחדת גם להיות קצת לבד

תהני!!!
-
מצד אחד, אין בעיה אמיתית לטיול לבד (גם לבחורה) במדינות התיירותיות במזרח ודרום היבשת. (לא הייתי נכנס לרפובליקה הדמוקרטית של קונגו, או לסודאן – גם לבד וגם בקבוצה...).
מצד שני – מבחינת כמות תיירים, אפריקה היא לא המזרח הרחוק או דרא״מ. אם את בונה על לטוס לבד ולפגוש שם חבר׳ה לטיול משותף, אז זה קצת יותר בעייתי. זה אפשרי בדרא״פ, בטנזניה או בקניה (וגם שם, רק בערים הגדולות או באזורים התיירותיים). ברגע שיצאת משם לבד, יהיה לך קשה למצוא שותפים במדינות פחות תיירותיות.
איפה אפשר למצוא שותפים לפני הטיול?
המקום הכי מוצלח לדעתי – באחת ההרצאות על היבשת בחנויות למטייל. באים אנשים שמתכננים לטוס לשם
אפשר לפגוש שותפים פוטנציאלים גם בלוח מחפשים שותפים כאן באתר, אפשר במטוס עצמו בדרך ליבשת ואפשר גם כאן בפורום... -
היי דייזי

את אולי תצאי לבד אבל ממש לא תהיי לבד!
טיול באפריקה הוא כבר מזמן לא מילה גסה בקרב מטיילים ישראלים – מאמין שתוכלי למצוא שותפים בשפע בקבוצת הפייסבוק של קהילת תרמילאי אפריקה בישראל
בנוסף אני מזמין אותך בחום להגיע לבוקר אפריקה הקרוב – אירוע שנועד לעשות סדר בראש לפני הטיול וגם לחבר בין שותפים פוטנציאלים! פרטים כאן
יכולה לכתוב לי גם בפרטי אם תרצי (בפיייסבוק יותר נוח – Ziv oriol)
הכי חשוב תהני!!