ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

2018 La Grave - La Meije

פורום סקי וסנובורד
    4
    6
    2133
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yarivhar
      yarivhar נערך לאחרונה על ידי

ושוב אקסטרים פרי-רייד  ב La Grave ב skierslodge זה השבוע החמישי שלי שם ואני רק הולך ומתאהב במקום יותר ויותר. אז קודם כול המפעיל החדש של המעלית זה המפעיל של ״דוז – אלפ״ אחרי הרבה דאגות של הקהילה בסופו של דבר הם מרוצים מהמפעיל שהתחייב לא לשנות דבר ב 10 השנים הקרובות, היה חשש שהמקום יעבור שינוי עקב המפעיל החדש.  

אז מה היה לנו השבוע : טורינג עם ספליט-בורד, שימוש בקרמפוני (לי זה חדש), שימוש בגרזן קרח אשר מסתבר ככלי בטיחותי ממדרגה ראשונה. וחובה לקחת במיוחד כאשר יש הרבה קרח, זאת הדרך היחידה לעצור את עצמך בנפילה על קרח.

עשיתי קולואר חדש ניקרה ״לה-ווט״ הכניסה רק באמצעות סנפלינג, ואת ה 800 מטרים האחרוני (וורטיקלי) ירדנו עם קרמפונים וגרזני קרח. כן התנאים לא היו אידאלים אבל עדיין פרד המדריך הצליח למצוא כול יום שלג בטולי (אבל מצריך הרבה הליכה טורינג וכד׳. בדרך ״ללה-וואט״ היה מדריך אחר עם קליינט שעקב אחרנו, פתאום הוא גילה שצריך לגלוש, הוא ביקש עזרא מהמדריך שלנו, אבל בלי רתמות גלישה גרזנים וקרמפונים אי אפשר להמשיך. אז המדריך אמר לו שמסוק זה בחינם. ואכן מרגע שהוזמן מסוק לחילוץ תוך 10 ד׳ הם פונו משם 😜

המסוק שחילץ את המדריךירידה על הקרחהירידה ללה-ווטהכנות לגלישההספליט-בורדהמעלית הישנה והאהובה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ldude
        ldude נערך לאחרונה על ידי

אמא'לה....

לא לבעלי לב חלש [כמוני]- וואאאו- באמת כל הכבוד.  אבל אתה שרוט רציני. אני נשאר על המסלולים! [שלא לדבר על זה שחצי מהמילים שם לא הבנתי…  ]

• yarivhar

כן גם אני התחלתי להבין בזמן האחרון שאני ממש לא סטנדרטי, לפני חודש מדריך הרים בלה-פלאן אמר לי שכאני מבקש ווקס אני צריך להסביר שאני מקצוען ולא תייר (דרך אגב משתדל לעשות ווקס לבד), או כשהייתי ב skierlodge ואמרתי לחברה שמאוד הגיוני לגלוש עם גרזן והם התחילו לצחוק (כמובן שאמרתי את זה בשיא התמימות והרצינות), או כאשר נכנסתי לחנות בליון והתחלתי להסביר אני מחפש נעלי סנוובורד חזקות שיתאימו לקרמפונים והמוכר אמר שהוא פשוט לא מבין מה אני רוצה ולא יכול לייעץ לי (זה היה לו מוזר מדי) והאמת שאני לא כזה גולש מדהים אבל מאוד אוהב את הטבע הפראי איפה שרוב הקהל לא יגיע לעולם ובגלל זה La Grave זה המקום שלי, יום בלי לפחות שעה של טיפוס זה לא זה blush 

• bazzik
            bazzik נערך לאחרונה על ידי

אכן תותח , כל הכבוד
            • baba4ko
              baba4ko נערך לאחרונה על ידי

כבוד גם ממני, זה אחד המקומות  ברשימה שלי. בעיה יחידה, אם צריך לטפס, זה אני לא אוהבangry

• yarivhar

בפרי-רייד תמיד צריך לטפס, הרעיון של פרי-רייד זה לא באתרים מסודרים, לפעמים נעזרים במעליות של אתרים קרובים, אבל בכול יום יוצא טיפוס ארוך יותר או פחות, לפעמים “בבוט-פאק” (עם נעליים בלבד) לפעמים עם סקי-טורינג עם סקין או ספליט בורד, ולפעמים עם קרמפונים. לי יוצא ביום ממוצע כ 2 שעות טיפוס בצורה כזאת או אחרת, לפעמים יכול לצאת יום גם בלי טיפוסים אבל זה מאוד תלוי במקום ובתנאים, בכול מקרה תמיד צריך תיק שאפשר לחבר את הסקי או הבורד.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון