בוקרשט עם ילדים
-
מתכנן טיול קצר (4 ימים) בבוקרשט לתקופת פסח.
נוסע עם ילדים בגילאי 8,9,13.
אשמח לקבל המלצות לפעילויות/אתרים באזור.
-
ברוך הבא לפורום כפיר ונקווה לראותך גם לאחר הטיול !
- חג הפסחא ברומניה יהיה השנה בשמיני לאפריל , יומיים אחרי שמסתיים חג הפסח שלנו . בבוקרשט תוכלו להנות משוק הפסחא שיתחיל כעשרה ימים לפני השמיני לאפריל .
תוכל להתעדכן לגביו כאן בהודעה מס’ 34 ( בשנה שעברה חג הפסחא היה בתאריך 16.4.17 ) עם התאמות לתאריכים .
עדיין המארגנים לא יצאו עם פרסום אך אני מאמין שהוא יתקיים גם השנה .
- בנוסף ממליץ לבקר בקומפלקס THERME , במוזאון המכוניות של ציריאק, בפארק החבלים או בפארקים אם מזג האויר יאפשר .
- השבוע ברומניה חורף חורף עם טמפרטורות של מינוס 22 מעלות וסופות שלגים . השבוע גם בוטלו טיסות, הלימודים בבוקרשט ואיחורים של שעות בתנועת הרכבות .
- אני יכול להמליץ לך לקרוא את פרפראות רומניה עם המון מידע מועיל . תפתח כל קישור שבשורה הראשונה בחלון חדש .

-
אילן היקר,
נעים מאד להכיר ותודה רבה על המידע המפורט! משיטוט בפורום אני לומד שהמידע שלך באמת יקר מפז…
לגבי פארק החבלים - האם כדאי לשכור רכב ולבלות יומיים באזור בראשוב, שם נמצא פארק אוונטורה לפי מה שקראתי? או שניתן להסתפק בפארק שנמצא ליד בוקרשט ולוותר על הנסיעה? ואם כבר לנסוע לבראשוב - מה עוד מומלץ לעשות שם עם ילדים?
שוב תודה על המידע!!
-
שלום כפיר וגם לי נעים להכירך !
- השאילה כמה ימים נטו יש לכם כדי לדעת אם להמליץ על יציאה מחוץ לבוקרשט .
בעיקרון אפשר להסתפק בפארק החבלים AVENTURA שנמצא רק 20 דקות נסיעה מבוקרשט ( בחורף לא כל הפעילויות מתקיימות ) ולא רחוק ממנו נמצאים קומפלקס THERME עם המים הטרמליים וגם מוזאון המכוניות של ציריאק .
- אם תרצו לצאת ליומיים ( לינה באזור בראשוב ) תוכלו לבקר בארמון פלש בסינאיה, במוזאון המיני רכבות בסינאיה, לעלות עם הרכבל לקוטה 2000, לבקר בשמורת הדובים בזארנשטי, לאחר מכן לטייל רגלית בקניון זארנשטי ואם יהיה פתוח מומלץ על ביקור בקניון 7 סולמות ( הליכה של כ-5 שעות ) אך לברר באתר שלהם שהמקום פתוח .
בפויאנה בראשוב אולי יהיה מספיק שלג עבור מגלשות השלג לילדים .
בנוסף אפשר לעלות עם הרכבל מבושטני לבאבאלה בהרי הבוצ’אגי או לקחת טיול ג’יפים עם הרכבים שעומדים ממול לתחנת הרכבל .
- זהו בינתיים ושיהיה לכם חג פורים שמח !