ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול קמפינג באנגליה

פורום אירופה
    2
    2
    1066
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ofir_3822040
      Ofir_3822040 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים !

אני נורא אוהב לטייל בארץ היפה שלנו, ועכשיו מחירי הטיסות בזמן האחרון ירדו וירדו, ואתה יכול לקנות כרטיס טיסה הלוך חזור לאירופה במאה דולר, אז למה לא לטוס לאנגליה ל-2 או 3 לילות ולהנות מהטבע?

אני רוצה לטוס לאנגליה למספר קטן של לילות, 2-3, ולישון בשטח.

השאלות שלי הן ככה:

1. 1.אני לא מכיר טראקים באנגליה, יש ספר? אפליקציה? משהו מסודר?
      2.  
      3. 2. הבנתי שיש שם Camp Sites  שעולים כסף. אני לא רוצה את זה, אני מגיע ל-2-3 לילות, אני בא עם הציוד שלי שיספיק לי וזהו. לא צריך עכשיו מאהל. יש מקומות שזה יהיה מסוכן לישון בשטח? חיות? משהו? או, שוטרים שיתנו קנס?

אשמח לעזרה, תודה רבה !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy נערך לאחרונה על ידי

לגבי קמפינג.. לא יודע האמת. יש לא מעט כאלו באנגליה אבל צריך לבדוק לעומק.

לגבי תוכנית המסגרת שלך.. לא חושב שתמצא כרטיסי במאה דולר עכשיו לקיץ.. זה קצת מאוחר מדי. ואם אתה מדבר על "עכשיו" זה לא זמן טוב לקמפינג באירופה.קר מדי. 

במוסף. 2 או 3 לילות זה מעט מדי. האם אתה מתכוון לשכור רכב? התחושה שלי היא שלא. ולכן תחשוב על יום מלא בהגעה מ/ל כל כיוון. כך ששלושה ימי טיול ברוטו נותנים לך בסך הכול 1 טיול נטו. לא סביר. 

לגבי טבע. האיזור היפה באנגליה הוא איזור האגמים בצפונה. בדוק טיסות לואו קוסט של איזיגט למנצסטר. גם בדרום אנגליה סביב לונדון יש איזורים יפים מאוד אך הם פחות גבוהים. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון