מנין באוסטריה
-
האם יש קבוצה או משפחות שאמורות לצאת לאוסטריה מיד לאחר תשעה באב ויודעות על מקום שיהיה בו מנין בשבת (שבת נחמו פרשת ואתחנן)?
-
בסאאלבך הינטרגלם יש בקיץ מלון כשר(alpen karawanserai)
ומספר רב של מניינים.
בקפרון יהיה מלון כשר (ויקטוריה-תור פלוס) ובסנט אנטון צפוי גם.
בסרפהאוס יש תמיד וגם בגאלטור ..
כדאי לבחור מיקום קרוב בתוך העיירה
יש מידע בפורום שומרי מסורת פה בלמטייל - תעשו חיפוש.
-
שלום
בחוברת שבתון מתפרסים בתיי מלון המכשרים אותם במיוחד לחופשה הקיץ. אוסטריה ,איטליה ,קורטיה סלובניה רומניה.
-
השנה תור פלוס כנראה לא יהיו בקפרון
יצרתי קשר עם מלון ויקטוריה בקפרון והם אישרו שהשנה הוא לא יהיה כשר.
-
משיחה עם חברה ששיווקה את המלון בהיטרגלאם בפסח הבנתי שהמלון לא יהיה כשר בקיץ. מישהו יודע איפה כן יהיה מלון כשר באזור זלצבורג או יהודים שומרי מצוות בשביל מניין
-
בקיץ הקרוב באזור זלצבורג
חברת נופש כשר מכשירה מלון בעיירהבאד קלינקריכהיים
Bad Kleinkirchheim, אוסטריה -
-
אנחנו הזמנו דירה ליד המלון הכשר שם בהינטרגלם, ושלחתי למלון מייל פעמיים ואמרו שיהיה כשר. גם באתר שדורון הביא למטה רואים שיש קיץ כשר.
אבל אני כבר מתחילה לחשוש כי זה באמת מוזר. זו לא הפעם הראשונה ששמעתי שהמלון הזה לא יהיה כשר השנה.
בנוסף האתר שלהם השתנה, והוא לא מפרט יותר את ‘שרותי הדת’ שלהם כמו שאתר הקודם (שאז פרטו על בית הכנסת, מקווה וכו’)
האם יתכן שהשנה המפעילים שונים והמלון כשר רק כשרות בסיסית ובלי שרותי הדת האחרים?
נחום אשמח מאד אם תביא לנו מידע נוסף או מייל של החברה ההיא.
תודה!
-
למלון הכשר בהינטרגלם יש 2 אתרים, אחד הכללי ואחד של התקופות הכשרות שלו בפסח ובקיץ.
הסירי דאגה מליבך ראי בקישור פה– קיץ 2018 הינטרגלם
ואגב לצורך מנין, בד”כ שוהה שם גם אחד האדמו”רים (שכחתי איזה..) ויש גם אצלם מניינים נוספים
במתחם המלון תמיד היתה גם חנות שמכרה המון מוצרים כשרים . נח מאד מאד. זה לא מופעל ע”י המלון אבל הם יוכלו לענות לך אם יהיה פעיל גם.
-
תודה OKMJU
מה שמוזר לי זה שהחברות המשווקות טוענות שהוא לא כשר השנה…
יתכן שתקופת הכשרות עברה בעלים וזו הסיבה לכל הבלבול.
בנוסף – כל קיץ הם היו מפעילים חנות כשרה עם מוצרים בסיסיים, והשנה כששאלתי אותם על החנות הם אמרו שאין להם כרגע פרטים על החנות...לכן משהו נשמע לי לא רגיל כמו כל שנה.
-
מעדכנת ששלחתי עכשיו מייל למלון והם ענו שהם אכן כשרים הקיץ בין ה-24 ליוני עד ה-21 לאוגוסט. הם גם שלחו ברושור עם מחירים עדכניים לקיץ 2018 ופרוט של כל ‘שרותי הדת’ במלון.
אז יש מלון כשר בהינטרגלם השנה

נותר רק לקוות שהם יפעילו גם את החנות הכשרה שלהם השנה.
-
החנות היא לא שלהם אלא של משפחה פרטית, שהמלון משכיר להם חדר
ולכן חוסר המידע..
אבל יש לי טלפון של הגברת שהפעילה שם שנה שעברה את החנות תבררי איתה
Mrs. Grunfeld 004369916497108
לא כל כך ברור לי את מי שאלת שמשווק אותם- כי הם משווקים את עצמם ולא דרך סוכנויות, לכן יכול להיות שככה ענו לך מי שלא ידע או לא רצה...
שוב כפי שכתבתי העיירה מלאהההה יהודים בקיץ לא צפויה בעיה
-
הבעיה שללון ולאכול אי אפשר באתר. צריך לבדוק ישירות עם המלון או עם הסוכן שמשווק.
-
תודה גדולה על מספר הטלפון של המפעילה.
מי ששאלתי זה ‘קופון כשר’ ששיווקו אותם בפסח.