ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול מדנבר

פורום צפון אמריקה
    7
    9
    2076
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Chen0487
      Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, כמה טוב לחזור למקום הזה! Smile

אני מתוכנן להגיע לדנבר באמצע ספטמבר לכנס של 5 ימים, ואני מעוניין לצאת לפני הכנס לטיול של שבוע-שבוע וחצי (אחרי הכנס אני מתכנן על אירוע ספורט אחד או שניים והמראה ליעד הבא).

האינסטינקט הראשוני אומר לי ילוסטון, במיוחד אחרי שבקיץ האחרון, מי שזוכר, טיילתי בפסיפיק נורת’ווסט וגליישר, כאשר ויתרתי על ילוסטון ואני מצטער על כך. הנסיעה מדנבר לא נוראית ואפשר לעשות אותה ביומיים-שלושה. הבעיה העיקרית היא הלינה. המחירים פשוט מ-ט-ו-ר-פ-י-ם! יקרים בהרבה מאלה שהתמודדתי איתם בקיץ בגליישר, רינייר ואולימפיק. האם למישהו יש המלצות ללינה במחיר סביר באזור ילוסטון? איך החניונים של KOA? 

האפשרות השנייה היא טיול ברוקי מאונטיין, כשאני לא בטוח עד כמה אתרשם ממנו אחרי שכבר ביקרתי בגליישר, וגם לא בטוח אם אני יכול למלא שבוע שם. 

אפשרות שלישית היא מזרח יוטה. ביקרתי כבר בפארקים שבמערב יוטה (לייק פאוול, ציון, ברייס), אבל עושה רושם שאלה שבמזרח יוטה יפים יותר, אעפ”י שתמיד אני מעדיף נופים ירוקים ובע”ח על פני נופים מדבריים. 

הצעות והמלצות יתקבלו בשמחה, תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

כשאתה שואל על החניונים של קואה- אתה מתכוון לבקתות שלהם? כי עם אוהל, זה לא שונה בהרבה מחניונים אחרים בחלק ממדינות ארה”ב… לפחות לא מאלו של תוך ילוסטון.

למרות שהיינו לפני בילוסטון ובגליישר מאוד נהננו מרוקיז מאונטיין בקולורדו… בעיקר מחלק מהמסלולים שעשינו שם. אם אתה בא רק לעצירות נוף אולי זה אחרת… אבל בשבוע – שבוע וחצי- אתה יכול להוסיף מקומות בקולורדו- אם לא היית בה בכלל. גם דרומית לדנבר וגם מערבית.

• yanivni
          yanivni נערך לאחרונה על ידי

בילוסטון לנתי בעיירות סביב הפארק, west yellowstone ו gardiner

מחירים שפויים (לפחות ב2010)

• splaw
            splaw נערך לאחרונה על ידי

בילווסטון לנתי במלון טוב וזול בווסט ילווסטון,בכניסה המערבית לפארק,לפני הכניסה יש כמה וכמה מלונות קטנים וסבירים במחיר.

בנוסף, ביציאה הדרומית לנתי במלון שיש בו חדרים ודירות בג’קסון וול.יותר יקר אך מעולה.

• segev17
              segev17 נערך לאחרונה על ידי

היי

אפשר (עם הרבה מזל) אולי למצוא מקומות לינה בתוך ילוסטון מ- בקתות עם מקלחות משותפות בכ-100$ ללילה ובמיקום מעולה – החדרים מהסוג הזה בדרך כלל נתפסים כשנה מראש אבל יש ביטולים אז שווה לעקוב. ועוד הערה – לבדוק ישירות בבתי המלון (המלון שלנו בג’קסון – המחיר לחדר שב Hotels היה 250$, ישירות במלון היה באזור 150$ ללילה)

הגיוני במקרה זה לעשות טיול מעגלי שיכלול טעימה מהגבעות השחורות (לא היינו אבל תחפש סיכום טיול של עודד) ילוסטון וטיטון, עם הרבה מאמץ אפשר גם את מואב (אבל לדעתי רק אם יש שבועיים)

בשבוע וחצי אפשר לשלב כמה יעדים – טיול מעמיק בקולורדו כולל הרי הרוקי (מסלול Emerald Lake  לא נופל מהמסלולים של גלשייר ביופיו, וגם מבחינת בעלי חיים פארק הרוקי אצלנו שפע במפגשים עם מוסים, עדרים של אלק ועוד), אזור אספן (אמצע ספטמבר השלכת אמורה כבר להתחיל), הקניון השחור, טיול גיפים באזור יוריי ועוד... כאשר בהחלט אפשר לשלב את מזרח יוטה (אזור מואב שלדעתי אכן הוא השיא של יוטה ואולי גם מוניומנט וואלי)

אפשר במקום מזרח יוטה לשלב בטיול כזה את צפון ניו מקסיקו (סנטה פה) יחד עם קולורדו (רק אם יש שבוע וחצי)

ואפשר קולורדו בלבד בלי בעיה

עוד רעיונות בסיכום הטיול שלנו מהקיץ האחרון – פארק הרי הרוקי, מסלול מעמיק ב-4 הפינות, ילוסטון

• Chen0487
                Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם על התשובות. 

אני מתכוון לאתר האוהלים. ראיתי שבכל זאת יש שונות בביקורות בין אתרים שונים של KOA, אז חשבתי שאולי הם לא באמת זהים אחד לשני מבחינת השירותים שהם מציעים.

לגבי המחירים ב-2010, לדעתי זה לא רלוונטי. אני חושב שעוד אפקט המשבר של 2008 הורגש, ולכן המחירים היו יחסית שפויים. גם לי זכורים מחירים שפויים יותר בטיול בחוף המערבי בקיץ 2010.

האפשרות של ניו מקסיקו נשמעת מעניינת, ואולי אשלב את סנטה פה ביחד עם הרוקי מאונטיין. 

• dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

דנבר יכולה להיות מרכז ליציאה לטיולים בכוונים רבים.  ילוסטון וגרנד טטון הם איזור יקר מבחינת הלינות.  בג’קסון שילמתי מחיר של מעל $250 במלון טוב, אבל גם מלונות פחות טובים היו באיזור ה- $150 – $200.  גם המחירים במזרח יוטה, במואב, עלו בנידה ניכרת לעומת מה שהיה בביקורים קודמים שלי שם לפני 10 שנים, והיא לא הרבה יותר זולה מאיזור ילוסטון.

פארק הרי הרוקיס הוא פארק יפה, אבל אי אפשר להשוותו לגליישר או לילוסטון.  אני ביליתי בו 3 ימים נפלאים, אבל שבוע זה כבר stretch.

הטיול לאורך I-70 עד למואב הוא רעיון מצוין.  אני יכול להציע ביקורים לאורך המסלול בפארק הרי הרוקיס, אחר כך אפשר לעלות להר אוונס (ביקור של שעתיים אולי) ולהמשיך מערבה.  ניתן לרדת דרומה לכוון אספן עם Independence Pass ולבקר ב- Maroon Bells.  לחזור ל- I-70 ב- Glenwood Springs ולהמשיך מערבה לכוון Grand Junction.  ניתן לבקר ב- Colorado National Monument.

אחר כך ממשיכים לכוון יוטה ועוברים את הגבול.  מציע להגיע למואב על כביש 128, שרובו עובר על גדות נהר הקולוראדו.

במואב תוכל לשבת יום יומיים ולבקר בפארקים ארצ'ס וקניונלנדס.

חזרה, בהתאם לזמן אפשר לעשות דרך פארק Mesa Verde, ואחר כך Black Canyon of the Gunisson.

רוב המקומות שציינתי נכללו בטיול שלי ב- 2015.  אני מצרף קישור לאלבומי התמונות מהטיול הזה.

אלבומי תמונות מקולוראדו

אלבומי תמונות ממזרח יוטה

• גדליהו מהגרעין
                    גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

החניונים של KOA לאוהלים טובים מאוד. בילוסטון ישנו עם אוהלים בקמפינגים בתוך השמורה, שגם בהם היו אתרים טובים עם שירותים טובים.

ל- KOA יש סטנדרט כללי בכולם. ככה שהרמה די זהה, היינו באחד מהם ליד מאני גליישר, באחד בעיירה ליד ברייס וכו’.. בקולורדו דווקא האתרים השונים של הקמפינג בחניוני מדינה למשל היו מאוד בסיסיים, למשל בלי מקלחות חלקם ובקושי עם מים לשטיפת כלים.. ככה שאח”כ בשביל מקלחת צריך למצוא בריכה עירונית.. אנחנו בסיכום טיול קולורדו אמרנו שצריך לבדוק טוב מה יש באתר הקמפינג ואם לא כדאי למצוא KOA סמוך עם כל השירותים, כדי לא להזדקק להוסיף אותם אח”כ- ואז העלויות יוצאות זהות למחירי KOA.

בהצלחה ונסיעה טובה!

• עודד
                      עודד נערך לאחרונה על ידי

לגבי ילוסטון לא יודע אם השתנו דברים אבל ביוני 2012 מחירי לינה בווסט

ילוסטון היו סבירים ואפילו די זולים. זה גם מקום טוב גיאוגרפית כי נמצא מול המרכז

של ה- 8 שמהווים כבישי הפארק. אגב לילוסטון וטטון ראוי להקדיש 4 ימים.

קבל קישור לשרשור שעשיתי על הילוסטון וטטון.

ילוסטון וטטון 2012

בדף שיפתח חפש את השרשור של עודד.

נסיעה מדנוור עד לטטון אורכת כ- 10 שעות. אם אתה רוצה לטייל בדרך קבל

הצעה ליום טיול שאפשר לעשות בוויומינג קרוב לגבול עם קולורדו.

סובב קולורדו 2015

המסלול הנ”ל נמצא בדפים 3-8. זה סטייה קלה מהדרך אבל שווה.

בהמשך השרשור תמצא חומר על פארק הרוקיס, חצית הרוקיס לכיוון יוטה,

הפארקים במזרח יוטה, ניו מכסיקו וחזרה לקולורדו.

אגב לגבי ניו מכסיקו שהיא יעד ראוי בפני עצמו ובמיוחד סנטה פה, בתחילת אוקטובר מתקיים באלבוקרק פסטיבל הכדורים הפורחים הכי גדול בעולם שזה

אירוע מרשים ביותר. לא יודע את התאריכים המדויקים שלך אבל אם אתה יכול

להפוך את הסדר כלומר קודם כנס ואח”כ טיול אולי תוכך לשלב אותו בתוכנית.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון