מעבר לשעון חורף באירופה
-
שלום יש לי טיסה למזרח ב29 לספטמבר דרך מינכן עד כמה שידוע לי כרגע יש הבדל של שעה ביננו לגרמניה ( בגרמניה פחות שעה מאיתנו) ואני יודע שב27 בישראל עוברים לשעון חורף השאלה שלי זה האם גם באירופה מתוכנן מעבר כזה?
וכיצד זה יכול להשפיע לי על הטיסה כי השעה הכתובה בכרטיס היא לפי שעון קיץ ?
תודה רבה מראש על התשובות -
מעבר לשעון חורף באירופהגם אני טסה למינכן ב- 29.9 , בדקתי עם חברת הנסיעות את הנושא ונאמר לי שהשעה הרשומה בכרטיס היא השעה של הטיסה ולא משנה אם יש שינוי משעון קיץ לחורף .
-
מעבר לשעון חורף באירופהבמערב אירופה עוברים לשעון חורף במחצית השנייה של חודש אוקטובר, כך שזה לא רלוונטי לגביך.
בכל מקרה, מבחינת כרטיס הטיסה שלך, הוא אמור כבר לקחת בחשבון החלפת שעון בין קיץ לחורף (שהרי לא מדובר בהחלטה של רגע, אלא בתכנון ארוך טווח, שנקבע זמן רב מראש). במילים אחרות, זמני ההמראה והנחיתה שכתובים לך על הכרטיס ליד ארץ המוצא או היעד, הנם תמיד לפי השעון המקומי ממנו הנך ממריא או נוחת.
מקווה שעזרתי. -
מעבר לשעון חורף באירופהכל שנאמר לפני נכון, אך כדי להשקיט את הדאגות, תבדוק מה משך הטיסה. אם תקבל משהו בסביבות שלוש שעות וחצי - הכל בסדר.
רבקה -
מעבר לשעון חורף באירופהבאירופה עוברים לשעון חורף ביום א האחרון של חודש אוקטובר , השנה זה יצא 25 לאוקטובר -
מעבר לשעון חורף באירופהלי הזיזו טיסה בשעה במעבר בין שעון קיץ לחורף. לא הייתי בטוח, ולכן יום לפני הטיסה חזרה בררתי בטלפון אל סוכן הנסיעות, והוברר לי שהטיסה זזה בשעה.