טיסה לרישיקש
-
שלום,
אני מתכננת לטוס להודו באמצע אוקטובר.
אני נוחתת בדלהי ומטרתי היא להגיע לרישיקש.
אני יודעת שיש רכבת מאוד נוחה להגיע מדלהי לרישקש.
אני מגיעה לבד וחשבתי שעל מנת שתיהיה לי נחיתה רכה יותר אני ישר יטוס לרישיקש (כלומר לדרהדון) ומשם אסא לרישיקש.
אתם חשובים שזה באמת ירכך לי את הנחיתה או שעדיף לוותר על זה והיות יומיים בדלהיואז ויסוע ברכבת? אם נניח בצד את שיקולי העליות?
תודה
מיכל -
אני לא חושבת שרישיקש יותר רכה מדלהינחיתה רכה זה אולי דרמסלה, אולי גואה. רישיקש היא עיר קדושה עם אלפי עולי רגל ביום וההגעה אליה בטיסה פלוס אוטובוס מדרה דון, לא יעשה לך את הנחיתה בהודו לקלה יותר. דלהי לא כזו קשה, בשבילי היא בית, אז אולי אני לא כל כך רואה מה הקושי בה, אבל כבר ביום הראשון שנחתתי בה לפני כתשע שנים, לא ראיתי שום קושי. השארי בדלהי יום יומים וקחי את רכבת השטבדי אקספרס לרישיקש, קני כרטיס מראש. זו הדרך הטובה ביותר, לדעתי. -
ריכוך מהיר וטוב נעשה עם משהו קשהניסית לרכך שניצל עם פטיש גומי
המיין בזאר זה מרכך יותר טוב ממרכך של סוד
(יצאתי לחדר כביסה כדי לדעת את השם של המרכך)
-
אני לא חושבת שרישיקש יותר רכה מדלהיאני רוצה להוסיף עוד משהו לדבריה של פנינה: עד כמה שידוע לי אין טיסות סדירות מדלהי לדרה דון וגם אם יש משהו הוא יקר ולא שווה את הכסף. אכן הרבה יותר משתלם לנסוע ברכבת אל הארידוואר ומשם להמשיך לרישיקש מאשר לנסות ולארגן טיסה (ושוב - גם אם יש טיסות הן לא ממש סדירות - כך שתצטרכי בכל מקרה לחכות זמן מה בדלהי. במצב הזה כבר משתלם יותר לנסוע ברכבת!)
ולגבי דלהי: מצטרף לפנינה ב 100 אחוז! אחרי הכל גם לי דלהי היתה חצי בית במשך מספר חודשים השנה
-
אני לא חושבת שרישיקש יותר רכה מדלהיתודה על התשובות....
אגבי יש טיסה סדירה לדלהי לדה דון עם חברה מעולה אבל לא משנה
אני אקבל את הצעתכם ואבוא לדלהי.
יש לכם המלצה למלון או איזור?
כדאי לישון במיין באזר? כי הרכבת יוצאת משם? -
ושוב - רק דעתיאני אוהבת את המיין באזאר ולא נרתעת מההמולה, הריחות, המראות. וגם העובדה שציינת - שתחנת הרכבת נמצאת במרחק הליכה, גם היא בעד המיין באזאר. יש שם את כל שירותי התיירות שתזדקקי להם, תפגשי הרבה אנשים, תוכלי להחליף חוויות, לקבל עצות ולהעביר ערב או יום די נעימים במסעדה של אג'אי. אני ממליצה על אג'אי גסט האוס, בחדרים המשופצים שלהם מאוד נעים. נמצא מול ההארי ראמה. -
ושוב - רק דעתיפנינה,
תודה על ההמלצות.
כדאי לי להזמין מקומות לינה מראש?
ראיתי שבטפוס הזמנה שלהם יש להם PICK UP SERVICE
כדאי להשתמש בו על מנת להגיע מהשדה?
תודה,
מיכל -
טיסה לרישיקשבשבילי דרהדון היא עיר שהתרחבה יותר מדי ויש בה עומס תנועה וזיהום אויר גדולים ובניגוד לדלהי,אין בה שום קסם. יצא לך יותר זול לנסוע ברכבת במחלקה של 3tier AC מאשר לטוס וגם תגיעי בצורה יותר רכה לרישיקש. -
ושוב - רק דעתייש לי עוד שאלה לגבי הזמנת כרטיס נסיעה ברכבת באינטרנט.
אני נתקלת בבעיה בחלק של התשלום.
איזה בנק אני צריכה לבחור משום מה התהליך נכשל לי...
תודה מיכל -
AJAY Guest houseהי פנינה.
אני נוחת בדלהי מחר והתקשרתי ל AJAY, שם אמרו לי חדר יחיד עם מזגן עולה 600 באט.
נשמע הגיוני? יש מקום למיקוח?
תודה מראש
-
לירוןכן, זה המחיר שלהם לחדר מחודש. החדרים ממש יפים, נקיים, עם קרמיקה לבנה במקלחת, מצעים נקיים, קירות נקיים, מה שאין בגסט האוסים בסביבה במחירים של 300 - 250 רופי. אפילו טלויזיה LCD בחדר יש לך ומזגן שעובד מצוין. אפשר אולי להתמקח. אני שילמתי קצת פחות, כי הייתי שם בכל פעם תקופות ארוכות כמו חודשיים. אבל מכירה חבר'ה צעירים שקיבלו את אותו חדר גם ב-500, תנסה.
בהצלחה. -
אני לא חושבת שרישיקש יותר רכה מדלהיאם את לא דחוקה מבחינה תקציבית וחשבת לקחת טיסה מדלהי לדהרהדון, ניתן להזמין מונית ישירות משדה התעופה בדלהי לרישיקש בעלות של כ-3000 ופי שזו לדעתי הוצאה כדאית ביותר, חוסכת כאבי ראש של הגעה במונית למיין בזאר וזו אכן נחיתה רכה!!!!
אם תצטרכי עזרה בהשגת מונית אפנה אותך לידיד שלי מרישיקש