ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אפטלינג

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    1474
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דנלימ
      דנלימ נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

מישהו יודע אם אני מזמינה מקום מראש במלון של פארק אפטלינג בהולנד יש סיכוי שיירד גשם (תכנון לאוגוסט), ואז מה עושים?

מצד שני מאוד רוצים ללון במלון,ככה שאנחנו מקבעים את עצמנו ליומיים מסוימים שבהם אנחנו בפארק.

אשמח לעצות/תובנות בנושא

תודה לעונות ולעונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hadas2308
        hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

כמו שכתבת-זה סיכון... אני אישית הייתי מוותרת על המלון- חבל לשלם כל כך הרבה כסף (המלון לא זול...) והסיכוי שמזג האוויר לא יתאים הוא די גדול.

• adirgali
          adirgali נערך לאחרונה על ידי

נכון שזה סיכון, אבל אנחנו כן ישנו שני לילות בכפר הנופש המקסים של אפטלינג בסוף הטיול שלנו.

מבחינת עלות, זה יוצא מאוד משתלם, מחיר הכניסה לפארק והחניה כלולים במחיר, גם ביום ההגעה וגם ביום העזיבה (כך שלמעשה היו לנו שלושה ימים מלאים בפארק לו רצינו) וזה מאפשר לנצל את השהות בפארק באופן המקסימלי והאופטימלי.

מבין כל המקומות שנתקלתי עד כה שמשלבים דילים של לינה וכניסה לפארק, אני חושבת שזה המקום הכי משתלם והכי הוגן. בכל מקום אחר שבדקתי (אלטון טאוורס באנגליה, פורט אוונטורה בספרד, דיסני ויוניברסל למיניהם...) זה תמיד רק יום נוסף בפארק במתנה וכאלה.

מבחינת נוחות, אין שאלה שזה הכי כיף בעולם.

אם מקדישים לאפטלינג את אחד הימים ה"רגילים" של הטיול, כשלרוב לנים יותר צפונה, מגיעים לפארק רק לקראת הצהרים המוקדם, כשהתורים למתקנים כבר בשיאם, ועוזבים לפני הסגירה כי עוד צריך לנסוע חזרה, כך שמשלמים הרבה כסף על כרטיס הכניסה ולא מנצלים אותו במלואו.

מבחינת חוויית הלינה- המקום מושלם. אנחנו, כאמור, היינו בכפר הנופש בבקתה, מה שאומר שהיה לנו מטבח מלא, מרחב ונוחות של בית, הכל בעיצוב מדהים ועם כל מיני פינוקים והפתעות לקחת הביתה. (לא היינו בטוחים עד שביום העזיבה הגיעה המנקה עם ערכה חדשה לבאים אחרינו והבהירה שאנחנו מוזמנים לקחת את המצנפות והספר וקופסת הפח עם כל התה-קפה-מלח-סוכר...), והכפר עצמו גם מהמם וכיף לטייל בו, ויש בריכה מקורה שלא הספקנו להגיע אליה.

מזג אוויר בהולנד זה נושא בעייתי. בעיני רוב האטרקציות ששמרנו לימי גשם היו מאכזבות.

מצד שני, לא היו לנו כמעט ימים של גשם ללא הפסקה למעט יום או יומיים. בשאר הזמן ירד לפעמים קצת בבוקר ונגמר. במקרה אכן באפטלינג זכינו ביומיים של שמש מלאה, אבל גם אם לא- עדיף היה בעיני אפטלינג בגשם (הייתי בו בעבר כשירד קצת גשם, אגב) מאשר מוזיאון הרכבות בגשם.

זו דעתי (הארוכה😁)

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון