ויזות מדרום אמריקה לארה''ב!
-
דחוף דחוף דחוף עצה! בסוף החודש אני טסה לדרום אמריקה ומשם מתכננת לסיים בארה''ב ולא הספקתי להוציא ויזה בארץ בגלל כל הבלגן עם המלחמה בשגרירות עצרו את הויזות (אין שם אף אחד עכשיו בכדי לטפל בויזות) האם אפשר להוציא ויזה לארה''ב בדרום אמריקה, האם אפשר להסתמך על -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאני גם חושבת לטוס בחזור דרך ניו יורק, עם איזה חברה את טסה? דרך איפה בהלוך? ודרך איפה בחזור? כמה עלה לך הכרטיס? אני ממש לא מוצאת כרטיס נורמלי... -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאין שום סיכוי להוציא ויזה לארה''ב שלא מישראל, תבררי עם סוכנות הנסיעות שלך אם תצטרכי ויזה בהתאם לקונקשיין שיש לך שם. -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאם את רק עוברת בשדה התעופה בארה''ב לטיסת קישור מיידית היוצאת מארה''ב את לא זקוקה לויזה, ויכולה לבקש TWOV - TRANSIT WITHOUT A VISA. אלעד. -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reהיי אני נוסעת מהארץ עם חברת אל על (בגלל ההורים שלי...) לדרום אמריקה דרך ניו יורק אני עוצרת בניו יורק רק ליומיים ומשם ממשיכה לדרום אמריקה בחזור אני עוברת דרך LA ועוצרת שם שבועיים הכרטיס עלה לי די הרבה 1390 כולל מיסי נמל (שהם ממש יקרים!) רק בגלל העצירה בL -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאמרו לי שיש אפשרות להוציא ויזה מדרום אמריקה בדיוק כמו שאפשר להוציא מהארץ, זה לא משנה כי אתה מקבל את זה מהשילטונות בארה''ב. מקונקשין שלי הוא מעל 24 שעות בניו יורק. -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאבל בדרך חזרה יש לך טיסה ישירה מדרום אמריקה ללוס אנגלס? ובהלוך מניו יורק עם איזה חברה את טסה? אם את יכולה לפרט לי יותר זה יעזור -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאני נוסעת מהארץ ישירות לניו יורק עם חברת אל על דרך סוכנות בשם נופים (אני אתן לך את הטלפון שלהם אם את רוצה הם ממש מקסימים) מניו יורק לדרום אמריקה יש עצירה אחת בקוסטה ריקה -סאן חוסה ומסאן חוסה לפרו- לימה. בחזור אני ממריאה מצ`ילה- סנטיאגו עם עצירה אחת שוב בק -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reu cant get a visa out of israel- belive me i already try it good luck rache -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reif you dont have visa i prefer for you to do it from anouther country no body will let you to get inside to the airplane with out visa try from spain i dont understand the company that sold you a ticket with visa its against the low of the USA i -
ויזות מדרום אמריקה לארה``ב!:Reאהלן אני ניסיתי להוציא ויזה לארה''ב בבוליביה, בהתחלה זה נראה כאילו אפשר - קבעו לי ראיון והכל נראה טוב ויפה, כמובן שלפני הכל לקחו לי 65 דולר... הגעתי לראיון והם לא הבינו מה אני רוצה מהם, מהתחלה לא היה לי סיכוי, אי אפשר להוציא ויזה שלא מהארץ!!! בהצלחה! ו