ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יער הנייסנה

פורום אפריקה
    3
    3
    1063
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תותי 1987
      תותי 1987 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מעוניינת בטיול של יום או יומיים ביער הנייסנה. מעוניינת להגיע לנהר ההומטיני ולשביל האוקוטיאה ולא מספיק הבנתי איך זה עובד… האם הם קרובים?

הטיול שם הוא בעקבות הספר “הקפות ביער” אהוב ליבי ואשמח לעזרה בעניין..

גם מחירים יעזרו לי להבין איך להתנהל. הטיול הוא ללא ילדים.

אשמח גם להדרכה איך מגיעים למכון ש המדריכים שמובילים טיולים בתוך היער.

עזרו לי להגשים חלום...

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נטע טיולים
        נטע טיולים נערך לאחרונה על ידי

הי ,

גם אצלינו זהו אחד הספרים האהובים , אם כי אני מוצאת שגם העצובים ..

אספתי חומרים ברשת על האזור , אך טרם הספיקותי לבדקם במו רגליי ..

• טראק הפילים – ביערות נייזנה

22 ק"מ צפונית לנייזנה בלב אזור היערות  הדרומי של הקייפ לרגלי הרי Outeniqua כ- 300 עד 500 מ' מעל פני הים – נמצא יער Diepwalle  למרות שהנוף כאן שייך למדבר הקארו, היער מפורסם בעצים הנדירים שבו המהווים חגורה ירוקה ממוסל ביי ועד לנהר  Keurbooms, ובין האוקיינוס ההודי להרי  Outeniqua.

בזמנים קדומים, לפני בוא חוטבי היערות, כאן הפילים עברו שנה אחר שנה בתקופת האביב והקיץ אל שדות המרעה שלהם ובסתיו והחורף חזרה. היום, קומץ קטן של פילים ששרדו את המתקפה של חיסול היערות עדיין נוהג להשתמש במסלול זה.

מסלול הפילים הוא מסלול מעגלי של מסלול אחד ארוך או שלושה מסלולים אלטרנטיביים קצרים יותר. הדרך הארוכה של 18.2 km אורכת ברגל כ 6-7 שעות (כולל מנוחות). יש מסלול קצר יותר והוא של כתשעה ק”מ (3-4 שעות) ומאפשר מנוחות רבות וזמן ליהנות ממראות הטבע.

המסלול הקצר השני מתחיל בתחנת היער, ממשיך דרומה עד Oudebrandroad. מסלול מעגלי של-7 ק מ (2-3 שעות) וחזרה לנקודת המוצא בתחנת היער.

המסלול השלישי של 5.6 ק מ (2-3 שעות) מתחיל בתחנת היער דרך Draaibos, Kruisbosover   Veldbroeksdraai,  וחזרה לתחנת היער. רוב המסלול הוא בשבילים הישנים שנוצרו על ידי חוטבי העצים ביער.

http://www.gardenrouteadventureguide.com/elephant-hiking-tai ls.html

• מסלול Drupkelders Trail  - תגובות Trip Advisor  על מסלול זה – לינק
        • Outeniqua Trail- 2-7 ימי טרקים - http://www.gardenrouteadventureguide.com/outeniqua-hiking-tr ail.html
        • Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

קיים עוד מקום נחמד שנקרא ‘פארק הקפות ביער’ לא רחוק מג’ורג’. זהו פארק שהוקם לזכרה של הסופרת ונחנך על ידי בני משפחתה. יש בפארק הקטן הזה מספר מסלולים קצרים (מתאים למשפחות ולא לטרקרים מנוסים) עם פינות פיקניק. 

כמובן שהפארק כולו נמצא בתוך יער-הגשם של הכף המזרחי למרגלות רכס האוטיניקווה. 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון