תאיילנד
-
שלום, אני בעלי ועוד זוג חברים בני 65+ חזרנו מתאיילנד לפני יומיים, ברצוני לשתף אותכם בבעיות שנתקלנו על מנת שלא יקרו לכם. רכשנו מהארץ טיול ג’יפים לצפון תאיילנד, צ’אנגמאיי עם חברת “טאנה”. הגענו עם איסוף מהשדה למשרדי "טאנה" לתידרוך לגבי הטיול .בחור בשם דרור קיבל אותנו, מאד לא סבלני בלשון המעטה .מסתבר שהג’יפים שבתמונות הם רק בתמונות. בפועל זה טויוטה שאם דוחסים 6 איש, זה סבל לא יתואר בפרט בנסיעות ארוכות ואם לא כולם רזים ושהגברים אוהבים לשבת עם רגליים מעט פסוקות. לנו היה ויכוח איתו שסגרנו מארץ שנהיה 4 בג’יפ והראנו לו תכתובת.., כלום לא עזר הוא החליט שיהיו 6 בג’יפ .למזלו ,הצטרפו עוד אנשים אז הוא נאלץ לחלק 4 איש בג’יפ. אם לא ,פשוט לא היינו נוסעים. ברצוני להבהיר ולהזהיר שזה סבל לנסוע בגיפים שלהם 6 איש. היום הראשון של הטיול שכל האטרקציות במרחק נסיעה של כחצי שעה מצאנגמאיי היו מהנות, פילים, סחלבנים, שייט קצר בקייקים. שאר הימים פשוט בזבוז!! חבל על הכסף. לקחו אותנו נסיעה של שעות למקדש עם קופים, היה מקדש, לא היו קופים. היום השלישי היה אמור להיות נסיעה למפלים אבל אז מודיע המדריך המקומי שזה טיול קשה ביחוד למבוגרים והוא ממליץ לדלג על זה ובמקום ללכת למקדש נוסף, לא היו הרבה אלטרנטיבות, זה מה יש. דרור יכול היה לעדכן אותנו שהטיול קשה למבוגרים ולא ליידע אותנו ביום האחרון לטיול. בקצור כדאי לצאת מהמלון בצ’אנגמאיי באופן עצמאי לאתרי האטרקציות שמצויינות בטיול שלהם ליום הראשון שהן במרחק קצר מהמלון ולוותר על שאר הימים, חבל על הזמן. האוכל! עלבון!! הלינו אותנו במלונות זולים והאוכל בכל הטיול היה בינוני ומטה, לכל מקום שהגענו הגיעו גיפים של חברות אחרות וראינו איך קיבלו אותם עם שייקים וכו’ שעליהם אנחנו שילמנו בנוסף .קיבלו אותם כמו V.I.P ביחס אלינו. נסיעה טובה
-
כדאי ליכתוב את זה בפורום תאילנד כאן באתר.
-
לתאילנד יש פורום נפרד באתרכך שעדיף לספר על חוויותייך בו.
הנסיון שלי בתאילנד שונה. כנראה בגלל שאני לא מסתמך על חברות תיירות.
ואני חי במזרח מעל עשר שנים.
וכן, גם אני מבוגר למדי.