ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה עם תינוק בן חצי שנה

פורום אירופה
    2
    2
    929
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • karen8
      karen8 נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם,

נוסעים לאמסטרדם עם תינוק. מהניסיון שלכם מה ניתן להעלות לטיסה ? אנחנו צריכים מים רותחים , מים קרים שהורתחו ותמ”ל לקחת איתנו מישהוא יודע מה המדיניות? התקשרתי לארקיע , לא ממש ידעו לענות. לכן שואלת מנסיון אישי .

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אין בעיה להעלות תמל לטיסה.

מים רתוחים – בטיסה הלוך אין בכלל בעיה. בטיסה חזור יהיה קצת יותר קשה אבל זה יצליח

מים רותחים – בעייתי. הצוות ינסה לעזור אבל זה לא אותו דבר כמו בבית או במסעדה אמיתית

מתי נוסעים? כי הצרכים של תינוק בן 6 חודשים שונים מאלו של 3 חודשים. מבחינת הרתחה, מזון וכו’

השאלה החשובה היא מה באמת אתם צרכים? למה צריך מים רותחים? הרי התינוק לא שותה בטמפרטורה של 100 מעלות. אז למה?

גם מים רתוחים – באמת בגיל 6 חודשים תמיד מרתיחים? אני לא שופט ולא מטיף (וודאי שלא רופא) אבל רוב האנשים שאני מכיר בגיל הזה כבר פחות מקפידים. למשל מים מבקבוק סגור עושים עבודה לא רעה.

תמ”ל 0 אוכלים רק תמ”ל? דברים אחרים? כמה צריך בטיסה עצמה?

אני מציע לקחת קופסאת תמ”ל סגורה בתיק היד (למקרה הצורך) אבל לקחת מחלק מנות מלא. או אפילו 2. לא נוח בטיסה למדוד עם כפות. וקחו בחשבון שיש סיכוי שהילד יאכל בתדירות יותר גבוהה מהרגיל. כי הכל שונה בטיסה.

קחו מספיק בקבוקים ריקים. אז לא צריך לנקות ולחטא במהלך הטיסה

אגב לא לשכוח שפע חיתולים ומגבונים. החלפה בצפיפות של המטוס יותר בזבזנית. וכדאי גם חולצת החלפה לכן לטיסה למקרה שתהיה תאונה כזו או אחרת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון