טריפל A
-
אני לא מעודכנת- מה המדיניות שלנו? עדיין עושים? זה עדיין עוזר?
(שבועיים בחוף המזרחי, אם זה משנה).
אני מניחה שפחות רלוונטי לצורך הנחה במלונות (כי נזמין ימים מראש, סביר להניח שדרך בוקינג בגלל הנוחות).
אם כן- איפה ואיך? -
היי שי
מנסיוני לא משתלם, ובפעם הבאה שאסע לא אחדש את החברות. גם אני הזמנתי מלונות מראש, כך שבמלונות זה לא רלוונטי, ובאתרים כמעט לא קיימת הנחת טריפל A, לפחות בפלורידה ובניו יורק. קיבלנו הנחה על ספר הקופונים של סאוגרסס (המאד משתלם) ובכניסה לאחד המוזיאונים. זה הכל...
-
עושים בממסי
-
כמה עולה?
-
למיטב זכרוני 199, וזה כולל רשיון אחד בינלאומי (שעולה 16...)
-
אני ממליצה בחום "לא להדבק" לבוקינג, יש עוד אתרי הזמנות שנוחים לא פחות. אתר הוטלס למשל מעניק לילה חינם על כל 10 לילות. אני נוהגת תמיד לבדוק גם באתר המלון עצמו, לפעמים זה משתלם ולפעמים לא. לעניין הAAA, בבסט ווסטרן יש הנחות קבועות ונאות למחזיקי הכרטיס וגם ברשתות נחשבות אחרות.
-
כמה עולה חוברת הקופונים של סוגרס?
-
לא יודעת אם המבצע עדיין בתוקף, אבל בזמנו למי שהיה לאומי קארד קיבל שנה ראשונה חינם. ואז שנה שניה התעדכן התשלום אוטומטית אז חשוב לשים לב ולבטל למי שלא רוצה להמשיך.
-
לגבי מלונות – הנסיון שלי הוא שב90% מהמקרים ויותר הכי זול ישירות מול המלון. קודם כל בהגדרה גם המלון, גם בוקינג ואחרים מתחייבים על המחיר ה”ציבורי” הנמוך ביותר (כלומר לא למועדון כזה או אחר).
אבל המלון הרבה פעמים מציע גם תעריפי AAA (שאין בבוקינג), אבל לא פחות חשוב – תעריפים לחברי המועדון שלו שלפעמים אפילו נמוכים יותר מ AAA ולפעמים לא
ובלי קשר לא משנה מה אתר ההמזנות, שווה לעבור דרך אחד מאתרי הקשבאק כמו ebates ואחרים. על מלונות הם לרוב מחזירים 2-5 אחוז. היות והמלונות מצטברים לסכום נאה לאורך הטיול אז גם 2 אחוז זה כסף לא קטן. אגב לפעמים יש קשבאק מוגדל. למשל לא מזמן היה בebates ברשת הולדיי אין אקספרס 13.5% החזר שזה המון. כמובן שיש לו אתרים מתחרים ולי אין שום אינטרס אישי
לגבי ממסי – למי שיש לאומי קארד קל יחסית לעשות מנוי לשנה חינם, ועל הדרך לקבל ספר ורשיון בינלאומי. אז כביכול “למה לא”. אבל אם ניצלתם את הפשרות הזו בשנים האחרונות יתכן שלא תוכלו לקבל שוב בחינם.
אם מדובר על לשלם את ה-200 ש”ח אז הכדאיות מוטלת בספק רב וצריך לחשוב מה זה נותן לכם.
-
10$ , ואחרי הנחה 3$
גם ב 10$ כדאי, אנחנו קיבלנו הנחות משמעותיות עם הקופונים
-
אני עובדת עם קאשבק ובדרך כלל באמת יוצא מזה מזה.
לגבי הדבקות לבוקינג- זה פשוט כי בטיול מתגלגל קשה לי ליצור קשר ישירות עם המלונות (והמחירים שלהן באתרים תמיד גבוהים יותר).
בוקינג נוח לי מאוד גם באפליקציה, ואני כבר יודעת מה ואיך לחפש בכל מלון…
(יש גם את האתר של טריפל A, אבל הוא מסורבל מדי כדי להזמין מהר ובנוחות)