גני טיבולי או Bakken - קופנהגן ?
-
שלום
מי שהיה בשני המקומות למעלה – אשמח לשמוע דיעות איזה משניהם עדיפים בביקור באיזור. אנחנו מוגבלים בזמן ולהערכתי לא נספיק לבקר בשני המקומות…
תודה
-
גיל?
כמה זמן יש לכם בעיר?
-
הי
צודקת חסר מידע בשאלה שלי..
גילאי ילדים נע בין 6 ל 12.
באזור זה יהיו לנו כ 3 ימים.
אנחנו לא מחובבי הערים ומתכננים להקצות יום אחד שלם למרכז העיר עצמה ואת היתר באתרים בסביבתה…
תודה
-
הי
צודקת חסר מידע בשאלה שלי..
גילאי ילדים נע בין 6 ל 12.
באזור זה יהיו לנו כ 3 ימים.
אנחנו לא מחובבי הערים ומתכננים להקצות יום אחד שלם למרכז העיר עצמה ואת היתר באתרים בסביבתה…
תודה
-
היינו עם שני ילדים באותם הגילאים.
שניהם ממש מעניינים אבל גם ממש שונים.
מבחינת אטרקציות לילדים – bakken
טיבולי הוא גם פארק מדהים ביופיו.
יש אפשרות לעשות שניהם? טיבולי פתוח עד מאוחר.
-
קשה לי להעריך אם יהיה זמן לשניהם. מכיוון שנהיה באזור מספר קטן של ימים וגם לוקחת בחשבון שעשוי להיות גם יום של גשם שעשוי לשבש קצת את התוכניות.
מעבר לכך זה יהיה גם סוף הטיול וכבר נהיה אחרי פארק גדול בגרמניה ולגלונד שגם נמצא בתוכנית כך שאני לא יודעת כמה כוח/רצון יהיה לפארק נוסף…
את טיבולי חשבנו לשלב אחהצ ביום בו נטייל בעיר עצמה. אחכ שמענו על באקן והתחלנו להתלבט...
-
את משווה שניים שאינם שווים במהות-ולכן קשה לבחור.
אם אתם לנים בתוך העיר, קלי קלות וכמעט בלתי נמנע להיכנס לכמה שעות לטיבולי שנמצא במרכז.
אם אתם לנים בפריפרייה -הכי טוב לשלב את באקן אולי עם הצבאים אולי עם אלסינור באותו היום.
זה מאד תלוי במינון,מיקום הלינה, וכמו שציינת “עייפות החומר” בסוף טיול.
שניהם מקסימים.
-
פארק גדול בגרמניה – זה אירופה פארק?
אם כן, וגם לגולנד של בווריה – הייתי הולכת על טיבולי.
זה יותר בילוי. שגם בערב הוא נראה ממש יפה.
-
הי
לא...הכוונה היא לפארק היידה וללגולנד שבבילונד דנמרק...אבל אני מניחה שזה אותו רעיון.
תודה!
-
היינו בשניהם, שונים לחלוטין אחד מהשני.
באקן נמצא מחוץ לעיר, בסמוך לפארק גדול שניתן לטייל בו רגלית או לשכור אופניים ולראות צבאים משוטטים חופשי. יש חנות שמשכירה אופניים ממש בתחנת הרכבת.
באקן מזכיר יותר לונה פארק בסגנון הישן ואנחנו פחות התלהבנו ממנו. אם אתם מוגבלים בזמן, לא הייתי נוסעת לשם במיוחד, אלא אם אתם מתכננים לטייל גם בפארק הצבאים (חוויה נחמדה לכשעצמה).
גני טיבולי נמצאים ממש במרכז העיר, והם מרהיבים. הפארקים של דיסנילנד נבנו בהשראתם. בערבי קיץ יש הופעות בחינם, יש אזור משחקים נחמד חינמי לילדים, אזור עם הרבה מראות משעשעות (מגדילות, הפוכות וכו’) סמוך לאחת הכניסות. לדעתי הרבה יותר נעים לשוטט שם.
אם צריך לבחור ביניהם – טיבולי הוא הבחירה שלי. אם יש לכם כרטיס קופנהגן, ניתן להכנס לטיבולי כל יום חינם (אך לא להשתמש במתקנים, שהתשלום לגביהם נפרד). שימו לב שניתן להכנס עם הכרטיס רק מהכניסה הראשית.
-
מצטרפת
אם היתם בלגולנד – לכו לטיבולי.
אבל תלכו כדי להשאר גם בערב – טיבולי מדהים באורות