דרך איפה להזמין?
-
האם יש בעיה שנזמין ישירות דרך האתר של רויאל קריביאן? אם נרצה לבטל לפי התנאים או שיהיה מבצע יןתר טוב יהיה עם מי לדבר באימיילים או טלפונית?
מה היתרון של להזמין דרך הנציגות בארץ בהנחה ובמחיר שיגבו יהיה הרבה יותר יקר?
אני מבין שצריך להיות דוקטור לעניין בחירת החדר. באים רק לישון בחדר (עם ילדים קטנים ותינוק) ומה זה מעניין אם זה מעל חדר מנועים או מקום אחר. אני מניח שגם עם קצת רעש כולם ישנו. אנע מתייחס לחדר כשינה בלבד.
-
עונה לך מנסיון אישי שלי- היתרון בהזמנה מסוכן בארץ הוא שהוא מסדר לך טיסות ומלונות נוספים על השיט אם אתה זקוק לכך, בקיצור חוסך לך כאב ראש אבל כמובן שזה עולה יותר. יתרון נוסף שיש לסוכן זה שהוא קונה מספר גדול של חדרים באוניה ובהתאם לכך יכול לקבל תנאים טובים יותר ממך כאדם פרטי כמו כסף לבזבוז באוניה ועוד צופרים.אין מניעה כמובן להזמין את השייט ישירות מהחברה.
לגבי בחירת חדר יש לקחת בחשבון שחדר פנימי הוא בלי חלונות ולכן יכול ליצור הרגשה קלאוסטרופובית אצל חלק מהאנשים . בחדר עם חלון רואים את הנוף החולף ובחדר עם מרפסת אפשר לשבת בה ולהנות . באוניות הגדולות של רויאל קריביאן יש גם חדרים עם מרפסת פנימית שצופים לסיפון הפנימי באוניה ולא לים בחוץ.הכל כמובן שאלה של מחיר. ככל שהסיפון גבוה יותר המחיר עולה בדרך כלל, עדיף לבקש חדרים רחוקים מהמעלית בגלל הרעש.
-
זה ממש לא נכון שבחדר רק ישנים.
לפעמים נכנסים לחדר למנוחה במהלך היום או להתארגנות אחרי בריכה.
עדיף חדר שמעליו ומתחתיו יש חדרים ולא מתקנים רועשים כמו חדר אוכל או מועדון דיסקו ובטח לא חדר מכונות
-
היי ,
האם יש בעיה שנזמין ישירות דרך האתר של רויאל קריביאן? אין שום בעיה.תבדקו ותשוו מחירים מול סוכנים.
אם נרצה לבטל לפי התנאים או שיהיה מבצע יןתר טוב יהיה עם מי לדבר באימיילים או טלפונית?אני לא יכול לערוב שיהיה נוח לשנות או לקבל החזר.יש להם תנאי תשלום וחוק הגנת הצרכן לא חל עליהם.עם זאת הם מאד אמינים.
מה היתרון של להזמין דרך הנציגות בארץ בהנחה ובמחיר שיגבו יהיה הרבה יותר יקר?היתרון הוא שיש לך עם מי לדבר בשפה שלך ולפעמים אולי תקבל הטבות .לא תמיד ולא בטוח.
אני מבין שצריך להיות דוקטור לעניין בחירת החדר. באים רק לישון בחדר (עם ילדים קטנים ותינוק) ומה זה מעניין אם זה מעל חדר מנועים או מקום אחר. אני מניח שגם עם קצת רעש כולם ישנו. אנע מתייחס לחדר כשינה בלבד.לא צריך להיות דוקטור.הפרינציפ הוא כמה שיותר באמצע האניה וכמה שיותר גבוה.זה קצת יותריקר.באניה גדולה עדיף גם לא רחוק מהמעליות.אני מסכים שכמעט ולא נמצאים בחדר ולכן זה לא ממש קריטי
-
היי בטי,
אני הזמנתי ישירות מול האתר של רויאל קאריביאן אני יכול להגיד שהיית ממש “נודניק” והייתי מתקשר אליהם אחת לתקופה במידה וראיתי שהמחיר שהם מפרסמים יותר נמוך ממה שהיה לי זה גם מה שהקנה לי 126$ לבזבוז באונייה במתנה מהם ככה שאפשר גם כאדם פרטי להסתדר ולא חייב ללכת דרך סוכן.
לגבי החדר זה ממש לא נכון שרק ישנים בו אומנם לא נמצאים בו המון זמן אבל לפעמים צריך קצת הפסקה, מנוחה, סתם לנקות את הראש ולשבת מול הים(במידה ויש לך חדר עם מרפסת פ מומלץ מאוד!!!)
ובעיקר אם אתם עם הילדים אז הם צריכים את השקט הזה מכל הטירוף שיש באונייה (אצלנו ביום האחרון הם פשוט חיפשו את השקט הזה כדי לשבת מול הטלויזיה ולראות קצת סרטים.
לגבי מיקום החדר- עדיף קומה כמה שיותר גבוה לדעתי ומ”התחקיר” שאני עשיתי
ממליץ לך בחום לקרוא את הבלוג שלי על הטיול שעשינו ממש עכשיו: