ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טוקיו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    917
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shosh1948
      shosh1948 נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו יכול לומר לי כמה יעלה לי יום בטוקיו מתכוונת לאוכל(לא גורמה)כרטיס רכבת ל 72 שעות ,אני מבקשת  לדעת סכום פחות או יותר רק שיהיה לי אינדיקציה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

בקצרה – לא משהו משמעותי שצריך להתכונן אליו.

כרטיס רכבת תחתית לנסיעה אחת עולה 160, 170 עד 200 יין תלוי במרחק (תנועה בין אזורי מחיר). אני מניח שלא תעשי יותר מארבע חמש נסיעות ביום (הרי צריך גם לטייל קצת בעיר).

1000 יין = 10$.

אוכל זול וטוב אפשר לאכול בחנויות הנוחות שנמצאות בכל מקום בעיר בצפיפות עצומה. ניתן לקנות בחלק מהן גם אוכל מבושל. יש אפשרויות חימום ויש לעיתים קרובות גם מקומות ישיבה. אותו הדבר ניתן למצוא גם בסופרים היותר גדולים (אם כי תפוצתם בתוך העיר נמוכה). 

יש גם סופרים מפוארים במתחמי הקניות, בדרך כלל בקומת המרתף. גם שם יש מקומות ישיבה. לעיתים יש במקומות אלה גם מאכלים יוקרתיים יותר.

בעיר מפוזרות גם חנויות (דוכני) ראמן שזו מנה טעימה ומשביעה בפני עצמה.

יש לא מעט מסעדות סושי במחירים עממיים עם מבחר מנות נעות על סרט ואתה לוקח מנות לפי ראות עיניך ומשלם לפי סוג הצלחת.

ויש כמובן את המסעדות היקרות יותר שכדאי, לפחות פעם אחת, להכנס ולהבין מהו אוכל יפני  (בעיקר דגים נאים) טוב.

עלות מזון ליום טיול ינוע בין 40$ ל 50$ לזוג. ליחיד זה קצת יותר מחצי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

התקציב שלי הוא $1000 לשבוע במזומן (וכרטיס לחרום)

אמנם פעמים רבות ארחו אותי, אבל היו ימים ‘חופשיים’ שבהם הייתי מטייל לבד או עם חבורה ומשלם את הוצאותי.

מעולם לא עברתי תקציב זה (לא בקוריאה ולא ביפן) ולקראת סוף הביקור הייתי בדרך כלל משתמש בכסף לרכישת פריט יקר (למשל עדשה למצלמה)

המחירים בהחלט אינם אמורים ‘להבהיל’. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון