האם לדעתכם רצוי לקחת הדרכה לדוי סוטפ?
-
מתוך 5 הימים שנהיה בצפון, 4 נעשה בטיול פרטי עם הדרכה. ביום הנותר חשבנו לבקר, בין השאר, בדוי סוטפ. אני יודעת שאין בעיה להגיע לשם עצמאית, אך האם הדרכה תסייע להבין יותר מה שאנו רואים שם ותיתן ערך מוסף או שאין ממש צורך בכך? -
האם לדעתכם רצוי לקחת הדרכה לדוי סוטפ?רויטל שלום,
אני חושב שכן.
הייתי שם פעמיים ובשני המקרים עם מדריך.
בכל פעם שמעתי דברים חדשים. מאחר ומדובר באחד מהמקדשים החשובים בתאילנד הגעה למקום כזה עם מדריך שונה מאשר הגעה לבד.
נתי
-
האם לדעתכם רצוי לקחת הדרכה לדוי סוטפ?תודה נתי. האם מישהו יודע עד איזו שעה ניתן לבקר במקום? (אולי אצליח לשלב בחזרה מהטיול בצפון)
או לחלופין: אני יודעת שזה בכיוונים שונים, אך האם אפשרי לשלב ביקור בדוי סוטפ ביום טיול לדואי אינתנון (לשם ניקח מדריך פרטי, אז חשבתי אולי ניתן לבקש מהמדריך להתחיל את היום בדואי סטפ ומשם להמשיך לדואי אינתנון, או שאז זה כבר לא ישאיר מספיק זמן ללדואי אינתנון?)? -
האם לדעתכם רצוי לקחת הדרכה לדוי סוטפ?צרפתי לך אתר בו כתוב ששעות הפתיחה הן:
08:00 - 17:00 .
לדעתי אפשר לשלב את 2 המקומות ביום אחד. מציע לך להתייעץ עם גל מצ'אנג מאי.
נתי -
האם לדעתכם רצוי לקחת הדרכה לדוי סוטפ?הי רוויטל
לא ממליץ לשלב את דוי אינתאנון ודוי סוטפ , בעיקרון לדוי אינתאנון מקדישים יום שלם ( גם הנסיעה לשם די ארוכה ) ויש הרבה מה לעשות ולראות כך שעדיף להשאיר יום שלם לשמורה ולקחת את דוי סוטפ במסגרת ביקור קצר ביום אחר . -
האם לדעתכם רצוי לקחת הדרכה לדוי סוטפ?תודה רבה הרוזן ונתי! אבדוק אפשרות להוסיף הדרכה גם לשם ביום נפרד.