אלאמו או דולר?
-
השכרת רכב מידסייז לשבועיים, שני נהגים.
נניח והמחיר דומה (מאוד)- יש סיבה להעדפה של אחד מהשניים?באלאמו יצא לי להשכיר כבר בארה”ב והיה רכב חדש ונוח. עם דולר אין לי ניסיון...
-
אלאמו נחשבים ליותר טובים
-
מעולה, תודה!
-
מניסיון שלנו..(והוא עשיר) פעמיים / שלוש בשנה..לחודש..אין על אלאמו...כתבתי פה פוסט על השכרת רכב..על מנת שתוזיל..תפצל את ההזמנה...הפעם כמעט השתכנעתי ורציתי ללכת על דולר..כי ההפרש היה כמעט 180 דולר...וחזרתי לאלאמו...צי הרכבים של אלאמו..השירות...הכי טוב..
-
עד 28 לחודש יש מבצע 16% הנחה על אלאמו באתר הישראלי
-
אני שכרתי רכב מדולר לפני מספר חודשים, והיה יופי.
לא מבינה את הטיעון שעדיף מאלאמו אפילו אם עולה מאות דולרים יותר. -
אף פעם אין תשובה אחת נכונה. בלי קשר לסוגינת המחיר, זה תלוי גם בסניף ההשכרה. יש סניפים שידועים כפחות טובים (אפשר לקרוא ביקורות) בכל החברות.
במזרח – ככל הידוע לי דולר לא משכירים מכשיר איזיפאס אלא יש לה תוכנית אחרת של תשלום גלובלי וסע כפי יכולתך. בתנאים מסויימים זה אולי עדיף, אבל באחרים זה עשוי להיות מאד יקר.
בכללי ככל הידוע לי דולר נחשבת זרוע ה”לאו קוסט” של הרץ. זה אומר:
רכבים יותר ישנים בממוצע
פחות אנשי צוות שזה אומר יותר תורים, המתנה לשאטל ודברים אחרים
וממה שאני שמעתי – בכללי הנציגים שלהם יותר אגרסיביים במכירת תוספות.
בנוסף לאלאמו יש “גימיק” שמאפשר לשוכר לבחור את הרכב שלו מתוך הקטגוריה. כלומר אם יש 4 רכבים בקטגוריה הרלוונטית לא יפנו אותך לאחד מהם על פי בחירת החברה (תמיד אפשר לבקש להחליף אבל צריך לדעת מה האפשרויות
), אלא השוכר ניגש למגרש ובוחר אחד הרכבים הפנויים. למשל על פי קילומטרז’, צבע, איבזור, אולי דגם מדוייק (אם יש כמה דגמים) וכו’. ממש לא חובה, אבל נחמד -
מוסיפה לדברי אנשיםטובים ומוסיפה נקודות לאלאמו על הגימיק:
אני נהניתי מהאפשרות לבחור רכב מתוך כמה אפשרויות בארה״ב (והייתה שונות לא קטנה ביניהן – מבחינת קילומטרז׳ ומצב הרכב)
עוד דוגמא – באלאמו בואנקובר דווקא לא נתנו לנו לבחור רכב אלא הביאו לנו רכב מהקטגוריה. לא התלהבנו ממנו ומבין הרכבים בקטגוריה הוא היה עם הבגאז׳ הכי קטן. שאלנו בנימוס אם יש אולי רכב אחר בקטגוריה עם בגאז׳ יותר גדול, ואחרי שהבינו מה הצרכים שלנו (בעיקר שהמזוודות יכנסו כולן מאחור, מה שלא קרה ברכב הראשון) הביאו לנו רכב אחר.
לא שכרתי רכב בדולר אף פעם אז אין לי מה להגיד עליהם.
למשתתפת הפורום ענת (האמא המטיילת) יש בלוג (נהדר!!!) ובו היא רשמה על חוויה שהייתה לה עם דולר (שהייתה שלילית אבל כנראה נקודתית).
אם מותר אני יכולה לפרסם כאן קישור לפוסט.
אם לא – אני יכולה לשלוח לך קישור בהודעה אישית אם זה מעניין אותך.
תהנו!
-
היכולת לבחור את הרכב היא לא משהו גלובלי של אלאמו אלא מדיניות של סניפים ספציפיים.
זה גם לא בלעדי לאלאמו – למשל באוויס אפשר לבחור לבד את הרכב בהרבה תחנות (למשל דנבר, סן חוזה, סן אנטוניו ובטח בעוד הרבה מקומות אחרים).
-
אלמו טובים מאד
-
תודה רבה.
נראה שאני אלך איתם בלי לבדוק מה יש באחרים רק כדי לא להשוות מחירים
-
מצטרף לכל מי שהמליץ על אלאמו.
הם תמיד העדיפות הראשונה שלי, מכל הבחינות.
בכל מקרה, אני ממליץ בחום להימנע ככל הניתן מאיוויס ומבאדג’ט. למעט פעם אחת, בכל פעם שהזמנתי או שכרתי רכב דרכם היו לי בעיות (ובבעיות אני מדבר על זה שסירבו לכבד הזמנה שלי כי הגעתי ב-20 דקות איחור, ואפילו לא הציעו פיצוי או רכב חלופי אלא אמרו לי ברוב חוצפתם לקחת מונית על חשבוני לתחנת שכירה שרחוקה חצי שעה משם, או על זה שסירבו לכבד תעריף שהזמנתי ודרשו כל מיני דברים שלא הופיעו בתנאי השכירות).
-
אני כרגע עם רכב של דולר. לקחתי בוגאס איירפורט, נתנו לי לבחור מתוך כ-20 רכבים מאותה הקטגוריה שהזמנתי. ניסו לדחוף לי ביטוחים ותשלומים נוספים, סירבתי בנימוס ובדקתי את החוזה היטב על כל סעיפיו. בינתיים מרוצה.
-
ניסו לדחוף לי ביטוחים ותשלומים נוספים, סירבתי בנימוס ובדקתי את החוזה היטב על כל סעיפיו
זו אחת הבעיות של דולר. אתה מנוסה, יודע מה הם מציעים וממה להמנע, ואתה יודע לבדוק את החוזה ולהבין מה הוא מכיל ומה לא.
אנשים פחות מנוסים, אחרי טיסה ארוכה, לא תמיד עם אנגלית מצוינת, הסיכוי שיפלו בפח עם ביטוחים או תשלומים שהם לא רצו או לא צריכים הוא גדול מאד.
אלאמו הרבה פחות אגרסיבית בנושא הזה (כאמור, דולר היא סוג של לאו קוסט, ובחברות לאו קוסט בונים על התוספות) -
אין לי אחוזים באלמו ולא אינטרס כלשהו.
בהשכרה אחרונה במיאמי הם תקתקו בצורה מדהימה.
גם בהחזרה בנמל הקרוזים של פורט אברגליידס הכל נגמר בשניות.השאטל חיכה לי ובכמה דקות היינו באניה.
הייה שירות מדהים ללא דופי.
נקוה שגם להבא יהיה כך.חמסה חמסה.
-
גם באלמו לא פעם ניסו לדחוף ליביטוחים וכד'. ריקי תמיד מגנה על אלמו ישראל, אני מגן על הזול והטוב במקביל. אלמו ישראל הוא תמיד יותר יקר מלהשיג אלמו דרך סוכנויות אחרות, כגון: רנטאלקארס.קום. ואני משווה מחירים מינימום אחת לשבוע.
-
בכמה רנטאלקארס יותר זולים.
קראתי עליהם כמה תלונות.
המליצו לפנות לרנטאלקארס דרך אורן מרום.
פניתי אליו אבל אני מחכה להצעת מחיר כבר כשבוע.
-
שכל אחד יעשה את החשבון שלוממש כבר לא מעניין אותי אם מישהו רוצה לשלם יותר יותר על אותו הדבר, פעם התרגזתי, כיום זה לא משנה לי.
לפני שנים רבות גם שכרתי דרך אלומה, אח"כ מצאתי דרך להוזיל, אז משלם פחות.
-
מאזן את הדיווח על אוויס.
הייתה תקופה שיצא לי להגיע המון פעמים לארה”ב וגם לשכור הרבה פעמים רכב – מעל 10 השכרות בשנה, בממוצע. רוב ההשכרות היו עם אוויס. תמיד קיבלתי שירות מעולה, לרוב גם אפשרות לבחירת הרכב בעצמי (וגם אם לא – החלפה בקלות), תמיד ניסו לעזור גם אם הטעות הייתה שלי. אפשר לעשות כרטיס חבר (בחינם) ואז החל מההשכרה השניה כבר לא צריך לעמוד בתור כדי לקחת את הרכב – יש מעטפה מוכנה עם השם שלך שכוללת את כל מה שצריך – פשוט לוקחים את המעטפה והולכים לבחור את הרכב. שכרתי דרכם רכב גם בהולנד וגם שם קיבלתי שירות מעולה+++.
-
לי לא ניסו לדחוף שום דבר בדולר.
אפילו לא הציעו
הרכב שקיבלתי היה עם 5000 קמ.
והיה מאוד כיפי
את השכירות הזאת ביצעתי דרך אורן מרום ורנטלקרס.
במקרה הספציפי שלי ההבדל בין דולר לאלמו היה מאות דולרים.
יש לי ניסיון אמת עם רנטלקרס במקרה של בעיות.
באיטליה לפני שנתיים גבו ממני כסף בגין דפיקה ברכב.
רנטלקרס טיפלו בזה באופן אופטימלי והחזירו לי את הכסף בלי שום בעיות.
הייתי מאוד מרוצה.
( אני לא אלאה אתכם בסיפור אבל הוא מאוד ארוך ומלא מוזרויות….והם היו פיקס למרות שבהחלט היה להם קרקע להתחמק )