ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וויז אייר

פורום אירופה
    4
    11
    2699
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איילת חן
      איילת חן נערך לאחרונה על ידי

שלום

רציתי לדעת, אם קונים כרטיסי טיסה בוויז אייר. האם אפשר להחליט לקנות הושבה, מזוודות וכדומה בשלב מאוחר יותר? כלומר בשלב הראשון לקנות כרטיסים בלבד? עד מתי ניתן לקנות את שאר הדברים , והאם העלות תהיה גבוהה יותר?

אם קונים פריוריטי, האם זה מקנה אפשרות להביא גם תיק נוסף? 

כיצד קונים פריוריטי?

אלו פרטים על שאר הנוסעים צריכים לדעת כשקונים עבורם כרטיס טיסה?

האם הטרולי הרגיל (כמו שמקובל באל על או איזי גט)  תקף גם בוויז אייר? כלומר 56*40*25? 

ה-55 או 56 זה כולל גלגלים?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

אתר וויז אייר בעברית ונוח לשאלות מובנות.

אפשר לרכוש את ההושבה ומזוודה כבר בהזמנה עצמה.

אפשר בכל שעה עד 3 שעות לפני הטיסה.

המחיר נמוך יותר ברכישה ההתחלתית.אבל..אם יש איזה מחשבה על שינוי טיסה או ביטולה,חבל לשלם מראש כבודה.

ניתן להוסיף תשלום פלקסי-שיאפשר שינוי טיסה.

אפשר לרכוש פריורטי-מקנה תיק יד נוסף.

אפשר אפילו לצרף שם של נוסע אחר(לרכוש ללא ציון שם) מאוחר יותר.

היום,מעדיפים לקחת את הטרולי גם לבטן המטוס,ללא תשלום.טרולי ניתן עד 10 קילו לפי מידות הרשומות,ללא גלגלים וידית.אם מוסרים טרול לבטן המטוס,ניתן לבוא עם תיק יד.אני,מכניסה אותו בפנים אם לא מאפשרים,בינתתים לקחו ברצון את טרולי.

אם רוכשים מושבים מראש,ניתן לעשות צק אין 30 יום לפני הטיסה.

ללא רכישת מושב מראש,הצק אין אפשרי 48 שעות לפני הטיסה.אז,מחשב החברה מנפיק מקומות ישיבה.בדרך כלל לא פיצלו את הטסים באותה ההזמנה.ניתן לרכוש מושב במועד הזה(לשנות את מה שמונפק,בתשלום)

• איילת חן

אמה, תודה על התשובה

קראתי בעברית, משהו לא ברור לי. אם אני קונה חברות בוויז אייר, בסך 139 ש”ח. האם ההנחה על שני הכרטיסים היא גם להלןך וגם לחזור? 

למשל, אם מחיר כרטיס רגיל הוא 400 שח ואני קונה 2 כרטיסים, אז החישוב יהיה 300 שח לכל כרטיס (הנחה של 100 לכרטיס- הלוך וחזור) + 139 דמי חברות. ביחד- 739 שח לשני הכרטיסים, כולל החברות. ואם היינו קונות בלי החברות מחיר שני הכרטיסים היה 800?

אם נוסעים כמה אנשים ביחד, נניח 4 מבוגרים, כאשר הסבירות היא שהם לא יסעו ביחד שוב בהרכב זה, תוך שנה. האם כדאי שכל 2 יעשו חברות שנתית לבד או שעדיף לקנות חברות קבוצתית?

תודה

• משתמש לא פעיל
            משתמש לא פעיל נערך לאחרונה על ידי

ההנחה היא פר כל טיסה שכלולה בהזמנה שמבצע האדם שהחברות היא על שמו ולמשך השנה מיום רכישת החברות. אם זו הנחה זוגית אז יש הנחה לאדם שני בכל הזמנה (טיסה אחת, הלוך ושוב או כל קומבינציה אחרת ובלבד שבעל המנוי הוא אחד הנוסעים באותה טיסה) ואם הנחה קבוצתית (לחמישה) אז לפי אותו עקרון, רק לעוד ארבעה אנשים לכל היותר.

נניח שהלוך את טסה עם חבר וחזור עם אמא שלך: לכל אחד מהם תהיה הנחה בטיסה שלו.

שאלת הכדאיות הכלכלית היא חשבונאית נטו. באתר של וויז יש מין 'כפתור' שמאפשר בקלות לעבור מתצוגת מחיר רגיל לתצוגת מחיר אחרי הנחה. וחזור. יש טיסות שבהן רכישת מנוי משתלמת כבר בהזמנת טיסת הלוך ושוב אחת למספר האנשים המוגדר ויש טיסות (במיוחד זולות מאוד) שלא יחזירו את ההשקעה במלואה בהתחלה…

כמו שאני רואה את זה מנוי זוגי יהיה תמיד משתלם, או לפחות בסופו של דבר הפסד של סכום מזערי, בעוד שחברות לחמישה מצדיקה יותר מחשבה לגבי כדאיות.

החברות בוויז מאוד כדאית למי שטס איתם פעמיים בשנה לפחות. אל תשכחי שהמטרה של המועדון הזה היא לגרום לך להרגיש שטיסות בוויז הן כל כך זולות עד שחבל לא להזמין עוד ועוד. לכל חברת לואו קוסט יש את מלכודת הדבש משלה. 

• איילת חן

תודה על התשובה.

אם אין לי עדיין חברות בוויז, האם אני צריכה לכתוב בהתחלה שאני רוצה לקנות עבור בן אדם אחד, להירשם ואז אוכל לקנות עוד כרטיס במחיר מוזל. או שמראש אני צריכה לסמן שאני רוצה לקנות 2 כרטיסים ואז להירשם לחברות בוויז ואח”כ לקנות 2 כרטיסים במחיר המוזל?

ראיתי שכאשר אני מסמנת נוסע אחד מחיר הכרטיס קצת יותר נמוך מאשר במקרה שאני מסמנת 2 נוסעים

תודה

• משתמש לא פעיל

עד כמה שאני “חפרתי” באתר שלהם פעם הרשמה לחברות הייתה אפשרית רק במהלך ביצוע הזמנה ראשונה. למרות שאולי אפשרי להרשם “סתם” דרך איזה קיצור דרך שלא גיליתי… כשאת מבקשת להזמין טיסה במחיר “חבר” המערכת תחייב אותך לרכוש או חברות לזוג או חברות לשישיה (אלא אם תחפשי מראש חמישה מקומות שאז יציעו לך רק אפשרות של שישיה...). לדעתי – ומהסיבות הנ”ל (רכישת חברות מחייבת ביצוע הזמנה) אני לא יכול לבדוק אם היא נכונה – ההנחה לאנשים הנוספים ניתנת רק אם את מזמינה אותם באותה הזמנה. לא יודע להגיד מה קורה אם את מנסה להוסיף נוסע להזמנה קיימת כאשר יש לך חברות כבר… אולי מישהו שיש לו הזמנה “חיה” יוכל לבדוק. נניח שתחפשי עכשיו שבעה מקומות? המערכת כלל לא תאפשר לך להציג מחירי חבר.

בדקתי עכשיו טיסת ת”א-סופיה ב 22/4 – לאדם בודד, ועד שישיה: המחירים לאדם זהים גם במסלול רגיל וגם במסלול חבר. אם ראית פער מחיר בין הזמנת אדם בודד ובין הזמנת יותר היא כנראה משום שבמחיר הזול יותר יש “הקצאה” רק של מקום בודד. נסי לחפש את אותה הטיסה רק לפי אדם אחד וסביר להניח שהמערכת תציין “מקום אחרון”.

טיפ: גם וויז וגם ראיינאייר (אבל לדעתי לא איזיג’ט!!!) במידה והמחפש רוצה טיסה שיש בה מספר מקומות אחרונים במחיר מסויים כאשר הוא מבקש להזמין מעבר למספר המושבים הזה – תציע לו את כל המושבים במחיר הגבוה יותר!!! (במילים פשוטות: לפעמים הזמנת 2 מקומות, ואז שוב עוד שני מקומות תעלה 10+10+15+15, בעוד שחיפוש מראש של 4 מקומות על אותה טיסה יניב מחיר של 15+15+15+15).

בראיינאייר זו לא בעיה (אלא אם אתה טס עם ילדים קטנים) משום שאין מחירי חבר ואפשר לפצל הזמנה ובמידה ורוצים לשבת אחד ליד השני פשוט להזמין מושבים צמודים בזמן הצ’ק אין. אני תמיד מבצע חיפוש לפי מושב בודד גם אם מדובר על הזמנה ליותר כסאות. 

• איילת חן

שוב, תודה רבה על ההשקעה הרבה.

אני רוצה להזמין ועוד אין לי חברות בוויז אייר. אז אתה מציע שאחפש לפי אדם בודד, ואז לסמן את המחירים (הלוך וחזור) עם החברות (המחיר הנמוך) ואז אחרי ההרשמה תתחיל למעשה הקניה בפועל ואני אוכל לסמן שאני רוצה לקנות 2 כרטיסים במחיר הנמוך? 

ואם יש עוד זוג שרוצים לנסוע איתנו, הם צריכים לעשות אותו תהליך?

שוב, תודה

• משתמש לא פעיל

יש כאן שאלה שאני לא יכול לענות עליה כי א. אין לי חברות במועדון. ב. אין לי הזמנה עתידית. 

בדקתי באתר של וויז. הגדרת המועדון מתייחסת לכך שהנחה ניתנת למלווים שנמצאים איתך באותה הזמנה ואותה טיסה. השאלה היא האם בוויז ניתן להוסיף נוסעים להזמנה קיימת. כאמור. אין לי דרך לבדוק. אולי גולשים אחרים יודעים. אם פערי המחיר פה (בין מחיר לאדם בהזמנת כרטיס בודד ובין מחיר לאדם בהזמנת שני כרטיסים) זניח אז הייתי פשוט 'גומר עם זה ומזמין'. יש להם היום מבצע שלושים אחוז הנחה ואמור להגמר בסוף היום....

• אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

האמת שלא הבנתי מה הבעיה?

לפעמים רואים מחיר לאדם והוא נמוך יותר.כשעוברים ל2 אנשים או יותר,המחיר פתאום עולה.

זה יתכן.בכל חברות הלאו קוסט.

כאילו יש כמות מסויימת של כרטיסי טיסות במחיר X.וכל בכרטיס מעבר יהיה במחירY. זה די מעצבן.או..עושים הזמנה ופתאום קופץ הכול,,כאילו מי שהו רכש את המחירים הזולים.ומתחילים מחדש או מסכימים למחיר שיוצא.

קרה לי,לא הרבה..אבל קרה.

את החברות אפשר לרכוש און ליין בהזמנה הראשונה,והמחיר מתעדכן.

הצעה..לאחר שעושים משלמים חברות,יש לכם מספר חבר.

אם נכנסים לבוקינג עם לוגו(מתוך אתר וויז אייר)וויז אייר ומזמינים לינה עם מספר חבר,בהמשך ההזמנה של לינה,מקבלים הנחה מהמחיר לקרדיט של החברות.אפשר להשתמש עם הסכום הנ”ל לרכשה הבאה.כרטיס או כבודה.

מזוודות,מושבים-ך חייבים לרכוש מיידית.מתי זה כדאי?אם הטיסה עןד המון זמן וחלילה אלול משהו להשתבש,חבל לשלם מראש על מזוודות.

תמיש אפשר להוסיף עד 3 שעות לפני הטיסה.

מושבים מקבלים דרך האתר,במידה ולא אוהבים מיקום,אפשר לשנות בתשלום.או כמובן לרכוש מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • איילת חן

תודה רבה

• דני שדה
                          דני שדה נערך לאחרונה על ידי

נצל״ש.…

באיזה מטבע כדאי לשלם בוויז? האם להשאיר בשקלים או להעביר לאירו?

זוכרת שיש משהו עם עמלות.

תודה רבה!

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון