ספרד בספטמבר
-
אנחנו טסים לספרד באמצע ספטמבר 2 מבוגרים + 3 ילדים (14,11,6) אוהבים אתגרים וטבע. נוחתים בברצלונה ויש לנו 13 ימים. איך כדאי לחלק את השהייה? רוצים פירנאים אבל ראינו שיש מקומות שכבר סגורים בספטמבר. האם אפשרי לעשות רפטינג/קניוינג או שמזג האוויר כבר לא מתאים? האם כדאי להתמקד בעוד אזורים מלבד הפירנאים? לא חובבי ערים גדולות, אבל כן רוצים לבקר בברצלונה. כמה ימים מומלץ? תודה מראש לעונים
-
שולחת אותך לבלוג שלי בקישור למטה, יש שם סיפור טיול לצפון ספרד (האזור שבין ברצלונה לפירנאים) שאולי יכול לעזור. שימי לב לחלק הרביעי, שתמיד מסתתר אחרי החמישי בטעות.
-
מתי בספטמבר?
אם אתם נוסעים באמצעו – יכול להיות שאם תסעו מייד עם הנחיתה להרים ותסיימו בברצלונה – אז זה יסתדר עם מזג האויר ולו”ז האטרקציות בשטח
-
יש הבדל גדול בין נחיתה ב1 ספטמבר או 20 ספטמבר!
ובכל מקרה קודם כל פירנאים
וכן-יש לא מעט פעילויות אקטיביות שסוגרות את הבסטה ב16.9 (יום ראשון הקרוב ביותר ל15.9).
-
תודה
כמו שכתבתי נוחתים באמצע ספטמבר (18.9), נראה שנפספס חלק מהפעילויות

ראיתי שאתרי הראפטינג והקניוינג עדיין פתוחים, השאלה אם מזג האוויר מתאים או שיהיה קר מדי?
מתכננים ישר אחרי הנחיתה לסוע לפירנאים.
-
טיילתי באנדורה באמצע ספטמבר. בלי ילדים. מזג האוויר היה מתאים מאוד לטיולים.
קריר ונעים. היו מעט תיירים במסלולי ההליכה ואווירה של סוף עונה.
בעיר אנדורה היו המון תיירים.
-
היינו בתחילת ספטמבר ולא היה קר מדי.
בכל אופן את הפעילויות הללו מבצעים עם חליפות כך שהמשתתפים לא חשופים באופן ישיר לקור של המים.
אני חושב שראפטינג כבר לא יהיה כי הנהרות נמוכים מדי וזה ממש מחוץ לעונה.
קניונינג יהיה כי זו פעילות יותר אישית. אתם והמדריך.העניין הוא שילד בן שש הוא צעיר מדי לקניונינג. אולי תמצאי מסלול קל שמותר לבצע כבר בגיל כזה אבל מסלול כזה לא יהיה כל כך מרשים.
אני ממליץ על החברה הזאת בסורט. תיצרי איתם קשר ותשאלי מה האפשרויות:
http://www.laraftingcompany.com/he/ -
הי
אנחנו חשבנו לנסוע למדריד וטנריף בסוכות 18 שזה יוצא אמצע ספטמבר
קודם מדריד ואחר טנריף או שכדאי הפוך?
תודה לעונים
ענת