ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה ויאטנם ובורמה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1130
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tamar_3411487
      Tamar_3411487 נערך לאחרונה על ידי

היי אני מתכנתת לטוס בתחילת מאי למזרח. אני מתחילה בתאילנד ואחרי זה רוצה לעבור לבורמה ובסוף לחזור לויאטנם. השאלה שלי אם כדאי לי להוציא ויזה לשתי המדינות לפני הטיסה, כי אני עוד לא יודעת מתי בדיוק אעזוב את תאילנד ולא רוצה משהו שיגביל אותי, וגם אני לא יודעת אם לפני ויאטנם עוד אהיה בבורמה או בקמבודיה אולי. השאלה אם להוציא שם את הויזות זה תהליך יותר מסובך . אני גם לא בטוחה עדיין אם אעבור לויאטנם בטיסה או במעבר קרקעי, מה עדיף מבין השניים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • avi
        avi נערך לאחרונה על ידי

לויטנאם הכי קל לעבור יבשתית מקמבודיה

וגם הכי קל לקבל שם ויזה

בעיקר בסיהנוקוויל ובבאטאמאנג.המעבר העיקרי הוא מפנום פן לסייגון

לבורמה עיקר המעבר הוא בטיסה

יש מעברים יבשתיים אבל הם די רחוקים מאיזורי התיירות העיקריים.יש שגרירות בורמזית בתאילנד

גגלי.

אבל איני מבין במקרה של בורמה שקצת בעייתית מבחינת מעברים לתכנן את הטיול כך שמיד עם ההגעהע לבנגקוק עוברים בטיסה לבורמה ואז מוציאים ויזה בארץ.

• dor272
          dor272 נערך לאחרונה על ידי

אם לא מבקרים בקמבודיה כבר עדיף לטוס לוויטנאם מתאילנד/מינמאר.

ויזה לקמבודיה עולה 30$ שלא לדבר על זמן הנסיעות שיקח לחצות מהגבול לתאילנד לוויטנאם. טיסה לוויטנאם מתאילנד יכולה לעלות גם באזור ה30-40$ (תלוי אם מוסיפים כבודה וכו’).

לדעתי הדרך הקלה ביותר להוציא ויזה לוייטנאם היא לפנות לאחד האתרים שנותנים “arrival letter” המחיר באזור 6$, ולוקח מספר ימים לעיבוד, שולחים לך מכתב שאותו מראים לפקיד הגירה בוויטנאם ומשלמים 25$ נוספים על הויזה.

כמה סייגים:

1. לפי מה שאני יודע אפשר לבצע זאת רק בהגעה בטיסה, כלומר מכתב שכזה לא יעזור במקרה של כניסה יבשתית לוויטנאם.
          2. צריך לדעת מראש לאן טסים ומתי (אין בעיה לעשות את זה מס’ ימים מראש כל עוד המכתב יהיה מוכן בזמן).
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון