ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה מריו לסלבדור

פורום דרום אמריקה
    2
    7
    5270
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

הייתי רוצה לדעת: 1. כמה זמן בערך אורכת נסיעה מריו לסלבדור? 2. אם מישהו יכול לומר לי גם כמה בערך עולה טיסה פנימית בברזיל והאם זו בעיה למצוא טיסות כאלו במהלך הטיול שם? 3. כמה עולות טיסות בין ברזיל לארגנטינה וארגנטינה פרו או בוליביה? האם מישהו מכיר חברה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מריו לסלבדור:Re
        הייענת 1.נסיעה מריו לסאובדור ארוכת כעשרים שעות תמימות 2.הטיסות הפנימויות בברזיל מאוד זולות רק שצריך למצוא את חברות הסטודנטים,ממולץ להצטייד בכרטיס סטודנט וממש אין בעיה למצוא בערים הגדולות 3.מצטער לא יכול לעזור בסעיף זה,מעברי הגבול של ברזיל גם לבוליביה ו
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה על המידע. שאלה נוספת באותו עניין: כדאי לי להזמין מהארץ רק כרטיס טיסה הלוך ושוב ולמצוא טיסות פנימיות שם או להזמין טיזה עם טיסות פנים (מהארץ כל טיסת פנים בתוך ברזיל עולה כ100+$) - כמה בערך יכולה לעלות טיסה שמוצאים שם כסטודנטים?
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסאו-פאולו לרסיפה עלתה לי 100$, וטיסות סלואדור-ריו היו 50$ באותו זמן.
            • יורם
              יורם נערך לאחרונה על ידי

a flight from brazil (rio or sao paulo) to argentina (buenos aires) is 153 usd + airport tax if you need any help with this or with domestic flights in brazil, you can contact me yoram - travel agent, rio de janeiro
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

נסיעה באוטובוס אורכת לפחות 28 שעות. נכון להיום טיסה מריו לסאלבדור עולה כ100 דולר. תוכלי להזמין דרכי גם מישראל. אנגלה אנגלה-שרותי תיירות למטייל בברזיל טיסות מוזלות-בתי מלוןבכל ברזיל-דירות להשכרה בסאלבדור ישראל-03-6498077 051-843180 ברזיל-071-997
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מריו לסלבדור לוקחת 28-30 שעות ועולה R$145 (ריאל) טיסה תעלה כ R$240 ולוקחת כשעתיים ענבל - הכושית המשוגעת, סלבדור
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון