ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד במרץ....הבטחתי עדכון...

פורום אירופה
    3
    3
    1096
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hadas2308
      hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

לפני חצי שנה התייעצתי כאן על נסיעה להולנד במרץ….ואני זוכרת שהבטחתי לעדכן..

אז ככה- מזג האוויר בהולנד בהחלט לא צפוי- לפני שנסענו היתה תחזית מסוימת וכל יום היא השתנתה. גשם כמעט ולא ירד- מתוך 8 ימים שהיינו שם ירד רק יום אחד גשם והוא היה ממש לא משמעותי. אפילו רכבנו על אפניים באותו יום. הטמפרטורות נמוכות אבל אם לבושים טוב ולא סובלים יותר מידי מקור- אז זה לא נורא (לפחות לנו לא היה נורא).

היתרון הבולט של לנסוע מחוץ לעונה (חוץ ממחירים ממש נמוכים) הוא שהכל פנוי. ובאופן אישי אנחנו לא אוהבים צפיפות והמוניות. נכון- היו מקומות שעדיין לא נפתחו- אבל רוב המקומות כבר פתוחים – וכמובן גני קוקנהוף המרהיבים (נראה לי שבעוד שבועיים שלושה הם יהיו יותר מרהיבים- הגענו בתחילת הפריחה- ועדיין היה מקסים). היינו עם הילדים בפארק אפטלינג ולא חיכינו בתור בכלל. היה ממש כיף.

אני שמחה שהחלטנו לנסוע- זאת פעם שניה שאנחנו מהמרים על לנסוע מחוץ לעונה (באוקטובר האחרון טיילנו באלפים הצרפתיים) וההימור יוצא טוב...אבל זה בהחלט הימור:)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dmitrys
        dmitrys נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו חזרנו מחבל לימבורג של הולנד\בלגיה, והיה לא מעט גשם, וגם קר.

לא נתקלתי במקומות סגורים, כל מה שרצינו היה פתוח. אולי נסגר שעה קודם, אבל פתוח.

בהחלט נסיעה מחוץ לעונה מונעת עמידה בתורים. גם לא שמענו עברית אפילו פעם אחת, מה שתורם להרגשה של חו”ל.

• שרון75
          שרון75 נערך לאחרונה על ידי

בהרבה מקומות באירופה (ואמסטדרדם איננה יוצאת מהכלל) אפריל ומאי הם החודשים השחונים ביותר בוודאי בהשוואה ליוני\יולי\אוגוסט. החסרונות הם הקור המסרבל ושעות הפתיחה. במובן זה קוקנהוף הנו פיצוי הולם.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון