ברצלונה
-
נוסעים למשחק כדורגל בברצלונה עוד מספר שבועות.
יש לנו בדיוק 2.5 ימיםמתוכם יום שלם יוקדש לכדורגל.
( המשחק ביקור באיצטדיון החנות וכו )
נשאר יום וחצי
לא הייתי בברצלונה מעולם.
קצת לטייל – איפה מומלץ ( אני עם ילד ושנינו לא חובבי מוזיאונים )
אוהבי מסעדות טובים :
אשמח להמלצות למסעדות טובות ולהמלצות היכן לטייל.
-
יום וחצי בברצלונה זה זמן ממש קצר…
ובכל זאת אנסה להציע את המיטב:
התחילו מכיכר קטלוניה, וממנה טיילו בשדירת הראמבלאס לכיוון הנמל. בדרך היכנסו לשוק האוכל המקורה "לה בוקריה", ותוכלו גם להיכנס למוזיאון התלת מימד - חוויה נחמדה לילדים וגם לגדולים.
כשתגיעו בסוף השדירה אל נמל ברצלונה, תוכלו להמשיך לטייל אל קניון מרהמגנום היושב על הים, וליהנות מהאווירה בטיילת שלו. תוכלו גם לבקר באקוואריום הגדול הסמוך לו.
אפשרות נוספת היא לטייל משדירת הראמבלאס לתוך סימטאות הרובע הגותי, ולא להחמיץ את הקתדרלה הגדולה (קתדרלת אולליה הקדושה) בלב הרובע הגותי.
ואם יישאר לכם עוד זמן - תוכלו מהרובע הגותי להמשיך אל הפארק היפה של ברצלונה "לה סיוטאדלה" (פארק המצודה).
תיהנו, ברצלונה מקסימה!
אורלי
-
לדעתי, ביום וחצי קשה לראות משהו.
לפיכך, עדיף לקחת את אוטובוס התיירים היוצא מכיכר קטלוניה ונוסע בשני מסלולים – האדום והכחול, הצפוני והדרומי וכך לקבל טעימה מהעיר. בשאר הזמן ניתן לטייל בחלק העיר שאהבתם תוך כדי נסיעה.
-
הי איילת
אפשר להספיק לספוג משהו מברצלונה ביום וחצי . הייתי מקדישה חצי יום לאזור הרובע הגוטי ,חצי יום לגאודי : או הסאגרה פמיליה שזה לא במרכז אך מרשים ביותר !, או אחד מהבתים שלו שנמצאים מצפון לככר קטלוניה בשדרות גרסייה (קאזה בטיו או קאזה מילה ),באזור יפה לדעתי גם.
חצי יום אפשר לנסוע עם האוטובוס או לטייל בשדרות היפות.הרמבלס או גרסייה
-
היינו בברצלונה בקיץ שעבר.
אני חושבת שכדאי להתחיל מרכז קניות שממנו מתחילה שדרת הראמבלס. לטייל לאורך השדרה, להכנס לשוק בוקרייה והרובע הגותי.
אנחנו ביקרנו גם במוזיאון האשליות ובמוזיאון השוקולד.
אם הולכים את כל השדרה ומגיעים עד לנמל יש קניון נחמד. הבנים שלי רכשו כדורגל בחנות של קבוצת הכדורגל בארסה שנמצאת בקניון.
יש פיצרייה נחמדה. מגישים פיצות, פסטות ואוכל ים תיכוני.
בערב, כמובן, אפשר לראות את המזרקות המוארות והמזמרות.
Viana – מסעדה עם אוכל מקומי. עוד מסעדה עם אוכל מקומי שלא ביקרנו בה – Blavis.
בהצלחה לבארסה במשחק הכדורגל ותהנו מהשהות שלכם!

-
אם אתם בעניין מציע לכם לשכור אופניים ליום שלם, לקבל מפה ולנסוע בין האתרים. (תקבלו מנעול וסל בשביל התיק/תרמיל). יש שבילי אופניים מסודרים, העיר מישורית וקלה לרכיבה.
ממליץ על happy rental bike
-
היי,
כ”כ הרבה זמן לא הייתי כאן… אפילו האתר לא זכר אותי והתחיל לשגע אותי עם סיסמאות שלעולם כבר לא אזכור… בסוף סיכמנו על כניסה ל – 24 שעות. כל זה כדי לספר לך, שלפני 7 שנים כעת חיה היינו בטיול בר מצווה של בננו יקירנו בברצלונה. אם הדברים שהיו נכונים אז, נכונים גם היום אז:
- שווה לעשות את הסיור באיצטדיון ובמוזיאון הקבוצה (מן הסתם מדובר באוהד צעיר). אני לא זוכרת האם ביום של המשחק אין סיורים, או שהם מסתיימים כמה שעות לפני שהוא מתחיל. בכל מקרה, אי אפשר לכרוך את הסיור ביחד עם המשחק. אם זה כך גם כיום: כדאי לעשות את הסיור יום לפני המשחק.
- 2. היום הסופי של המשחק נקבע בסמוך למשחק עצמו.
- לזמו כ”כ קצר גם אני מציעה להשתמש יום אחד באוטובוס התיירים ולרדת במקומות שמעניינים אתכם ושהם פחות מרכזיים (למשל, פארק גואל או איצטדיון קאמפ נואו). מעבר לכך - לטייל בנחת בראמבלס ומעת לעת לסטות ימינה או שמאלה לסמטאות.
- 4. הספר של דני קרמן נהדר למרות עתיקותו. תני לנער לקרוא ולראות מה מדבר אליו.
- 5. מבחינת הבן שלי שיאי הטיול (שאצלנו היה שבוע) היו, כמובן, הסיור באיצטדיון והמשחק עצמו, מוזיאון המדע (שנמצא אי שם בקצה עיר ואכן היה משובח, אבל מרוחק ופחות מתאים לטיול קצר), טיולים בראמבלס ו...לתכנן את הנסיעות במטרו

ברצלונה היתה מאוד טובה אלינו. מקווה שגם לכם תעשה חשק לעוד. תהנו ותנצחו

טל