ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך נפטרים "מהנגיף" הזה שנקרא תאילנד?

פורום תאילנד
    17
    66
    15732
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דר. דודו
      דר. דודו נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה
      בבקשה על תיקח את זה אישית. גם אני, לפני כ 20 שנה, עשיתי בדיוק כמוך - שכרתי עם חברתי חדר כזה באזור Ramkamhaeng (אני אפילו זוכר את שם הבניין - Suk Sawat ) ונהניתי מאד.

סתם לידע כללי - למחירים אין כל קשר אם אתה זר או תאילנדי - יש להם קשר לערך הנכס הנובע ממיקום ורמת הבניה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דר. דודו

דוגמאות
        אני חושב שהדוגמאות יכולות לעניין כל אחד - התרשמות איך נראים בניינים חדשים בבנגקוק ודרכי השיווק שלהם

האתר לבניין Pano (נמצא כמה עשרות מטרים מהבניין שלי) - בניין חדש, מפואר למדי .... מיקום - די טוב אך לא מרכזי ממש. מחיר התחלתי - כ 100,000 באט למ"ר.

http://www.thepano.com/

האתר לבניין The River - נמצא מצידו השני של הנהר - כנ"ל - בניין חדש, מפואר למדי - מיקום - די טוב אך לא מרכזי ממש - מחיר התחלתי כ 100,000 באט למ"ר

http://www.theriverbangkok.com/EN/b_index.html

דירת סטודיו בבניין כזה מחירה לפחות כ - 4 מיליון באט ותושכר (ריקה) במחיר של לא פחות מ 30,000 באט לחודש. אלה הם בנייני מגורים חדשים עם כל הפסיליטיז ומרוחקים מהמרכז כ 10 דקות נסיעה.

חבר טוב שלי מתגורר בבניין שנקרא Trendy - סוקומוויט סוי 13 - מיקום מעולה , בניין אמנם חדש אך בניה פשוטה וירודה - משלם 25,000 באט לחודש. חבר אחר שכר חדר בבניין ישן, מיקום בינוני (רחוב ראמא 4, ליד Tesco lotus ) משלם כ 12,000 באט בחודש - זה המחיר לחדר פשוט, בבניין ישן במיקום סביר (לא מעולה אך גם לא גרוע).

ביניינים מהסוג הזה במיקום מאד מרכזי בסוקומוויט, סילום, סאטורן, ויטאיו, לנג-סואן וכדומה - יעלו כ 120,000 - 150,000 באט למ"ר. מחירי ההשכרה כמובן בהתאם.

• meninblack
          meninblack נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה
          חס וחלילה אין לי ויכוח איתך כי אני ממש ממש לא מכיר את בנגקוק כפי שאתה מכיר. על פטונג אולי היה לי ויכוח איתך כי אני מכיר את האיזור הזה ממש ממש טוב.
          לגבי החדר ששכרתי, אכן זה בניין הם חדרים חדרים. כל חדר בסיבות 35 מטר ומעלה. אני אבדוק את שם האיזור, אבל בוא נגיד שלא הרגשתי ו/או ראיתי עוני באיזור. דווקא נראים אנשים נחמדים. אכן אתה צודק שבבניין מתגוררים אנשים בעלי מעמד בינוני. לי באופן אישי לא היה רע בכלל.
          • dimari
            dimari נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה
            נראה לי קצת גלשנו פה מהנושא, אפשר להשכיר חדר ב 5K באט ואפשר ב 50K תאכלס זה לא משנה, לרובנו כרגע, וסתם אנחנו נוגחים אחד בשני, אני אישית מאוד מקנא בך דר דודו שאתה חי שם , אני גם פגשתי שם לא מעט אנשים חלקם לא ישראלים ולא בפנסיה שעברו לגור שם. אבל אף אחד לצערי לא מגלה את סוד המעבר , וזה יותר בכיוון הישראלים (כי האירופאים לרוב יש להם תיכנונים וכסף או הצעות עבודה מראש). אפילו בחלק הפשוט האם אנשים פשוט כמו עזבו הכל ועברו ואז פשוט התגלגלו שם, או שהם תכננו הכל בקפדנות הכינו את הקרקע ורק אז עשו את המעבר.
            מספיק להיתווכח על כלום ולהראות עד כמה אנחנו ישראלים ,ושנפגש רק בשמחות ורק בתאילנד.
            • meninblack
              meninblack נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה
              גם אני שואל את עצמי המון פעמים מה בצעם ישראלים עושים בתאילנד? אז יש את המשרדי הנסיעות הקטנים וההוסטלים שישראלים פתחו, אבל מה בעצם כל אלה שלא עובדים בעבודות האלה עושים שם? האם מדובר על פנסיונרים שחיים מהפנסיה? האם יש ישראלים שהצליחו למצוא עבודה כזאתי ואחרת?

אני מנסה בכל בכל כוחי ובכל הפרוטקציה שאני יכול להפעיל וזה כרגע לעבוד בתחנה של אל-על בבנגקוק. זה הדבר הכי קרוב שאני אוכל להשיג בתור עבודה בתאילנד.
              • דר. דודו

meninblack ו dimari
                כפי שאמרתי לך - גם אני בעבר, עשיתי בדיוק כמוך ורק מאחל לך שמחשבותיך וחלומותיך לגבי תאילנד יתגשמו.

זה לא נעשה למטרת ויכוח אלא כבר הרחבנו את היריעה ובהזדמנות זו, שמתי את אתרי האינטרנט של הבניינים כדי שחברים בפורום יוכלו לקבל מושג על איך נראים בניינים חדשים למגורים וגם יוכלו להתרשם מהמחירים הזולים של הדירות.

dimari - הכל נאמר ברוח טובה .. Surprised אכן ישנם סיפורים שונים ומשונים כיצד ישראלים התגלגלו לחיות בתאילנד. דווקא שלי הוא פשוט ובאנאלי - תייר לאורך שנים רבות עם מחשבות למעבר במשך זמן רב. הדברים תוכננו במשך זמן רב ובוצעו בסוף, לשמחתי ... Surprised

• 1
                • 2
                • 3
                • 4
                • 4 / 4
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון