שווקים ? ימים? ושעות
אטרקציות ושופינג
בבנגקוק!!!
ארמון המלך – כ-10 דקות הליכה מהקוואסן נפתח בשעה 8:30 ועד השעה 15:30 כניסה 250 בהט.
צריך להגיע בלבוש צנוע.
וואט פרה קאו- פסל בודהה מאזמרגד שנמצא ליד ארמון המלך.
וואט פו- הבודהה השוכב פתוח מ-09:00 ועד 16:00.
וואט ארון- פרוש שמו הוא מקדש השחר רובו מכוסה בזהב שווה לראות מאוד מרשים .
וואט טראימיט -בתוכו נמצא הבודהה היושב אשר כולו זהב-. נמצא ליד צ'יינה טאון.
חוות הנחשים- מקום שניתן לראות בו אוסף מרשים של נחשי קוברה עוד ניתן לראות חליבת ארס,תצוגת שקופיות ועוד המקום
נפתח בשעה 08:30 ונסגר בשעה 16:30.
שייט על נהר הצ’או- פרייה- כל יום ניתן לקחת סירה ולטייל על הנהר ולראות את החיים מהצד השני דרך תעלות קטנות ומעברים צרים
ולהבין איך אנשים חיים. ניתן גם לקחת TAXI BOAT לאן שרוצים בכדי להחליף את המונית והפקקים הגדולים שיש בבנגקוק.
באיוק סקאיי- מלון שנמצא בתוך העיר מרחק 20 דקות נסיעה במונית. בקומה 78-79 יש מסעדה עם בופה sea food and international וניתן לאכול שם ארוחת ערב בין השעות 1730-2230.המחיר 940 באט ויורד לחצי מחיר מהשעה 20:30.
בקומה אחרונה יש גג מסתובב נקודת תצפית מגניבה על כל בנגקוק.בנוסף ישנו בר פתוח בקומה העליונה שמומלץ לבקר בו.הגעה בלבוש הולם.
ליד המלון ישנו שוק סיטונאי של בגדים ששווה לבקר בו.
דוזיט זו- גן חיות הממוקם כ- 5 דקות נסיעה מהקוואסן ניתן לראות אוסף מרשים ביותר של ציפורים(800)יונקים(300)וזוחלים(200)
עלות כניסה 20-30 בהט אפשרות לתת לילדים להתרוצץ ובכך לתת להורים קצת מנוחה.
לומפיני פארק- פארק יפה ומדהים מלא במדשאות ,ובסמוך אליו נמצא אצטדיון לומפיני לאיגרוף תאילנדי.
קניות
שעות פתיחה של הקניונים 10:00-21:00
קניון ה- M.B.K – קניון 7 קומות של הכל מהכל-ובמיוחד טלפונים סלולרים, ביגוד,הנעלה,צעצועים,מוצרי אלקטרוניקה ועוד.
ניתן גם למצוא מסעדות מקומיות או סטקיות טובות, סירטי קולנוע V.I.P או סרטים רגילים.
המחירים בקניון סבירים בהחלט אבל כל מקום בתאילנד ניתן להתמקח בכדי לקבל מחיר נמוך זוהי גם חלק מחוויית הקניות.
סיאם פרגון- קניון בו אפשר למצוא דברי יוקרה,ומותגים בעלי שם. מידי פעם יש תצוגות של רכבי יוקרה שניתן לצלם .
בקומת קרקע נימצא עולם המים אקווריום גדול 4 קומות עם קולנוע D 4,וסירת זכוכית 3 אטרקציות בכרטיס אחד.
דיסקברי סנטר- קניון באותה רמה של הפרגון אבל במחירים יותר עממיים נמצא בו גם קולנוע V.I.P .
פאנטיפ פלזה- קניון למוצרי אלקטרוניקה ניתן למצוא את כל סוגי המחשבים או כל דבר הקשור במחשבים ומוצרי חשמל.
פלטינום- קניון מותגים די עממי ניתן למצוא מציאות בכל הקשור לביגוד והנעלה.
Central wotld- קניון מותגים נמצא 5 דקות מהפטונם ו10 דקות ממתחם סיאם סנטר.
וורלד טרייד סנטר- קומפלקס ענק 7 קומות בו יש מרכז קניות .
אמפוריום-קניון מותגים שנמצא כ10 דקות נסיעה ממתחם סיאם סנטר.
שווקים
פארטונם- שוק סיטונאי המתמחה בביגוד והנעלה שוק זול לקונים בכמויות נמצא במרחק 20 דקות שעות פתיחה 10:00-18:00.
שוק הפרחים(פאקונג טאלט)- השוק משתרע על שטח גדול ובו מבחר ענק של פרחים וצמחים מכל הסוגים מומלץ לטייל בשעות הערב..
שוק סו"פש-(cha too chack)- בימי שבת וראשון בשעות 07:00 ועד 18:00 .נסיעה במונית 20 דקות . שוק ענק מכיל בתוכו
הכל מהכל. השוק עצמו בנוי בצורת עיגול עם מלא כניסות ומלא סימטאות זהירות לא ללכת לאיבוד ומכייסים.מונית 120 באט.
שוק לילה פט פונג- כל ערב בין השעות 19:00 ועד 00:00 השוק מלא בשעונים תיקים נעליים וסרטי די וי די מזויפים.
כל ערב יש גם שדרה גדולה של מועדוני פינג פונג (מופעי סקס) -אולם יש מלא סיפורים של מירמה במחיר המופע –ולכן יש להיזהר.
שוק לילה סואן לום- שוק לילה גדול ויפה וזול קרוב לפאט פונג נמצא בו גם גלגל ענק שצופה על כל האזור פתוח משעה 19:00עד 00:00.
צ'יינה טאון- הרובע הסיני הוא שוק גדול שניתן למצוא בו הכל דיברי עץ,תמונות,קסדות,דברים לרכב ולאופנועים ביגוד וכ'ו.
ישנם 3 שווקים:SAPAN PHOOT,SAPHAN LEK,SAMPEN MARKET.
*מומלץ בבנגקוק לקחת נסיעות במוניות ולכל מקום לבקש מונה כך תבטיחו שלא יעבדו עליכם.רצוי לעצור מונית שנוסעת ולא לפנות למוניות
שעומדות בצד ומחכות.עלות נסיעה לכל יעד בבנגקוק עולה 80-100 באט לערך(תלוי בפקקים או אם יורד גשם).
המרכז למטייל בנגקוק תאילנד