ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מוגאס לדנבר

פורום צפון אמריקה
    4
    10
    2605
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kfine
      kfine נערך לאחרונה על ידי

חברי פורום נכבדים. שוב פונה לעצתכם בטרם החלטות סופיות

מתכננים לנסוע בספטמבר. אני ושלושת בנותיי 20, 16,4 והוריי… כולם אוהבים טבע ומטיילים שנים בארהב

מסגרת בזמן. יציאה מווגאס ב 20/9 וחזרה לארץ מדנבר ב 1/10

חשבתי על סדונה גראנד קניון ציון פייג ו אנטילופ, מסה ורדה ארצס ובסוף אזור קולורדו ספרינג אך כמובן פתוחה לשמוע דעתכם ולשנות בהתאם

תודה על המענה ותשומת הלב

קרן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

ראשית, אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי המתאר טיול בו עשיתי את הדרך ההפוכה, מדנבר ועד לאס וגאס (וחזרה, אבל בדרך המהירה).  הטיול שלי לא חדר לאריזונה מלבד פייג’ והגדה הצפונית של הגרנד קניון (ומוניומנט וואלי שעל הגבול בין יוטה ואריזונה).

טיול מדנבר ללאס וגאס ב- 2005

מה שלא ראיתי ב”מחשבות” שלך הוא את החלק של קולוראדו, מלבד מסה ורדה.  קולוראדו, המדינה היפה, מלאה באתרים נוספים השווים ביקור.  חלקם מתוארים בבלוג שלי, חלקם בסיכומי טיולים מאוחרים יותר שהביאו אותי לשם.

מצאתי שתקראי את הבלוג ותראי מה דעתך.

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני באופן אישי חושב שזה יותר מדי. אבל תלוי גם בכם... כמות היעדים ברשימה והעובדה שגם נוסעים ביניהם במסגרת של כ-10 ימים אומרת להגיע למקום ... לראות משהו מהר  כמה שעות ולהמשיך.

לתפיסתי הפרטית לא נוהגים המון. מגיעים למקום ורואים קצת ולמחרת מקדישים יום למקום. במיוחד שציינת שאתם חובבי טבע.. קשה לי לראות איך טיול בתנועה רבה מאפשר ממש לתפוס את הנופים המדהימים שיש שם... הייתי מתחיל להוריד מקומות למשל המסלול יהיה מציון לפייג או מסדונה וגרנד קניון.. משם הלאה אולי גם צריך לבחור בין מואב למסה  ורדה ... תלוי מה שאר היעדים בקולורדו...

• kfine

תודה על המענה

אין לי בעיה לוותר על חלק מהמקומות בחלק של אריזונה הייתי וגם באנטילופ אותו רציתי עבור הוריי

מואב והמוניומנט ואלי נראה מדהים ואני מניחה שזה בדרך

מה שאני עוד מבינה שאי אפשר הכל ולצערי זו מסגרת הזמן ( אילוצי עבודה ובית ספר)

אשמח לעזרה בחלוקה

שוב תודה על המאמץ

• עודד
              עודד נערך לאחרונה על ידי

גם אני חושב שהמסלול גדול על מסגרת הזמן שלכם. אם זה האילוץ זה מחייב

אתכם פשוט לדגום אתרים ולוותר על אחרים. יש המון אפשרויות ולכן אני חושב

שאם תתפסו בעצמכם איזה שלד של מה שאתם רוצים לראות אפשר יהיה לתת הערות ושיפורים.

• גדליהו מהגרעין

אני חושב שתתחילו ממה אתם הכי רוצים ואז תוסיפו את מה שיחסית בדרך…

אני יכול להגיד את דעתי הפרטית על כל מקום שציינת, לא בטוח שאני חלק מהרוב.

ציון- הייתי בה פעמיים למרות שהרבה מעדיפים אותה על ברייס. אני לא הכי התלהבתי ולדעתי ברייס מאוד מיוחדת.

סדונה לא הייתי.

גרנד קניון- מקום ענק שקשה לתפוס בעין. אם יצא לי שוב לבקר בו זה רק עם מסלול הליכה. אם רק תצפיות לא הייתי משקיע.

אגם פאוול- מקום יפה.

אנטילופ- ויתרנו. היו דיעות חלוקות פה בפורום ולא מרגיש שחסר לי.

ארצ'ס- מקסים

מסה ורדה- שני ביקורים ולדעתי מקום מהמם. 

מונומנט ואלי- תמיד נראה יפה בתמונות של אחרים. לא "נפלתי" בזמן הביקור.

קולורדו- מאוד נהננו בשמורת הדיונות. לא היינו ככ באזור של קולורדו ספרינגס אלא בצד השני והיו שם הרבה מקומות ומסלולים יפים. אולי כדאי לכם ממדבר לעלות לשמורת הרוקיז אם יש זמן וויתרתי על דברים אחרים בדרך.

יש גם עיירות כמו קורטז שיכולים  להיות בה הופעות בקיץ בפ ארקים ודורנגו שהיא עיר מאוד נחמדה לעצירה של כמה שעות.

• kfine

הי,

שוב תודה על המענה

אשמח לאופציה חלופית.

אם אנחנו מוותרים על גראנד קניון? זה משנה משהו במסגרת הזמן?

מאוד הייתי רוצה להיות בסדונה (למרות שבטיול הקודם עשינו את סדונה – גראנד קניון וכו) אבל אם הפארקים של יוטה מעניינים יותר וצריך להשקיע בהם יותר זמן אז ייתכן שזו אופציה יותר טובה?

למשל חשבתי שאם מוותרים על סדונה שמאריכה את הדרך אפשר אולי לחשוב על מסלול מוגאס---zion--ברייס---פייג---מוניומנט ואלי---מסה ורדה---ארצ’ס---קולורדו ספרינג

זה נשמע יותר הגיוני?

תודה קרן

• dhz
                    dhz נערך לאחרונה על ידי

מסלול אפשרי:

לאס וגאס → פארק ציון → ברייס קניון → מואב (פארק ארצ’ס ופארק קניונלנדס islands in the sky) → דרום על כביש 89 → קניונלנדס  needles → מוניומנט וואלי → מסה וורדה → פארק הדיונות → קולוראדו ספרינגס.

ויתרתי כאן על הגרנד קניון ועל פייג’.הוספתי את פארק הדיונות שנמצא על הדרך ממסה וורדה לקולוראדו ספרינגס.  לא הוספתי מקומות נוספים ששווים ביקור בקולוראדו כי אינם על הדרך.

• עודד
                      עודד נערך לאחרונה על ידי

כמו שאמרתי יש ריבוי של אפשרויות ואתרים ותצטרכי לבחור. אבל ככה כדי

לתת לך מושג כמה זמן נדרש לאתרים אני יכול להגיד לך מניסיוני.

פארק הקשתות, קניונלנדס על שני חלקיו,Dead horse, Goose neck וביקור

קצר במונומנט וולי לקח לנו 4 ימים. פארק ציון יום והברייס חצי יום. פארק מסה

ורדה כמעט יום שלם ואם אתם שם הייתי ממליץ לכם לקחת את הרכבת ההיסטורית

מדורנגו לסילברטון. היום אפשר לעשות את החזרה באוטובוס כך שזה לא לוקח את

כול היום. גרנד קניון לטעמי חצי יום. לזה צריך להוסיף זמן נסיעות.

• גדליהו מהגרעין

בלי לראות מה ענו האחרים. יצא לי מסלול כמו ל-10 dhz. שלי היה לפי ימים:

20.9 נחיתה בוגאס

21- על הבוקר יציאה לציון ויום שם . לינה בציון או כבר להתקדם לברייס

22. ברייס. כולל הליכה למטה.

23 נסיעה למוטב. אולי כמה שעות בקניונלנדס

24 ארצס 

25. 3 שעות למונומנט ואלי. ביקור ועוד 3 שעות לקורטז

26. מסה ורדה

27 נסיעה  לאלמוסה עצירה בדורנגו

28. ביקור בשמורת הדיונות הגדולה והמשך לקולורדו ספרינגס

29. קולורדו ספרינגס

30. נסיעה לדנבר עם משהו בדנבר

1.10 טיסה

רוסיה אחרת לזה- להוריד את ברייס. אחרי ציון פייג, אחכ מונומנט ואלי משם לארצס וקצת חזרה על עקבותיכם למסה ורדה.

ואם הכי רוצים סדונה. אפשר גם אותה להכניס תמורת ויתור על ציון.. ולעשות אותה אחרי וגאס ולהמשיך לפייג. ועדיין לדלג על גרנד קניון.אלא אם רואים מבחינת זמנים שאפשר להוסיף את הסיבוב אליו.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון