****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********
-
הי איתן פזמנ"יק בנישואין , כל הכבוד , מאחל לך ולרעייתך המון אושר , תדעו ותזכו לעוד שנים רבות ויפות של ביחד , ושתיתן לך לנסוע לתאילנד ביחד או לבד כי זה כל סוד הקסם .
אז תמסור בשמי ובשם הפורום לרעייתך את מלוא הערכתינו ואיחולינו . -
****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********מזל טוב ידידי היקר איתן!!!
-
****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********איתן ידידי ושותפי לעתיד, המון מזל טוב והנאה צרופה.
-
המון מזל טוב איתן
-
מזל טוב ... יום נישואין שמחוהנה משהו בקשר לטיולים...
אישה שואלת את בעלה בכעס:
אמרת לי פעם שאני כל עולמך מה קרה מאז?
עונה הבעל: למדתי גיאוגרפיה...
אז איתן כל מה שנותר לי לאחל לך ולרעיתך זה...
תמשיכו ללמד אחד את השני גיאוגרפיה
-
איתן היקראיתן,
הרבה מזל טוב ליום הנישואין.
אני חושב שלטיול הקרוב שלך לפאטייה אתה מגיע עם אשתך.
מגיע לה!! זה יום נישואים גם שלה
נתי
-
****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********היי איתן
מזל טוב לך ולרעייתך
המון שנים של אהבה,אושר, חברות ונחת
-
צהלולים
איתן מזל טוב, שתדעו עוד שנים של יחד, טוב ואושר!!
וכמובן - טיולים לרוב
) -
צהלולים
איתן - מצטרף לאיחולים של כולם .... רק בריאות, אושר וקצת עושר גם, אם אפשר.
אנחנו גם מקווים שבסוף תצליח לשכנע את אשתך להצטרף לנסיעות שלך כך שלא תרגיש בודד, חס וחלילה ...
-
יום נישואין...(: -
גדול -
****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********לאיתן ב. המון מזל טוב ליום הנישואין, להרבה שנים מאושרות יחד. המון בריאות אושר והבנה, וטיולים עם ביחד לפאטייה כמו שנתי אומר, או לחוד/יחד לשאר העולם....
מסור מזל טוב לאשה, כי כמו שאומרים מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה מצליחה, ומאחורי כל אישה עמוד מישהו שמסתכל לה על התחת ..סתם.....
כל טוב גבר
אמיתי (AG)
-
חברים יקרים....בשמי ובשם ההנהלה(אישתי)תודה רבה לכולכם!נחמד לקרוא את הברכות שלכם ומזל שיצא לנו בשבת,כך שיצא נחמד כפליים.אני מגיב רק עכשיו,כי מטבע הדברים יצאנו מהבוקר ל"גיבושון"משפחתי ורק כעת הגענו...
הרוזן,היוזמה הזו,של ברכות לאירועים אישיים כאלה ואחרים נחמדה ומרנינה את הנפש.ממש יוזמה ברוכה..
סמיסו,אחל'ה מערכון,אבל...(טוב נדבר כבר במפגש).
ארז,אני מצפה לכך בכיליון עיניים.
נוגה ואילנית-תודה על הברכות החביבות.רואים אתכן ביום ג'(?)!!!
avi_h איזה גיאוגרפיה?של האישה או של הטבע??
דר' דודו ונתי-בשלב זה לתאילנד אני בא לבד...על אחת כמה וכמה לפאטייה!!!מה כבר אישתי תעשה בפאטייה כל השעות האלו שאני אעדר,מיילא אם היה בנגקוק,היא הייתה יוצאת לקניות.בפאטייה אין בשבילה מספיק קניונים,כמדומני...
שוב,תודה-רבה לכולכם על הברכות הלבביות!! -
****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********מזל טוב רוב אושר ושנים בריאות וטובות! לך ולזוגתך! -
איתן !!!!מה אתה מודאג ??? בזמן שאתה תשוט בשוק הצף, או תטייל בגנים הבוטאניים, או תשוטט במיני סיאם - אשתך תוכל לעשות איזה מסג'
-
****** מזל טוב לאיתן.ב ליום נישואיו ********מזל טוב איתן
ומתכון בטוח לחיי נישואין ארוכים
לצאת פעמיים בשבוע למסעדה
אתה ביום שני והיא ביום חמישי ( במשחקים של מכבי חחחח )
סתאאם בשביל הבדיחה כמובן . -
לאיתן ש., AG וגיל..תודה-רבה גם לכם על הברכות.ד"ר דודו,אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,בכל אופן הכוונה ליסוע לבד...
הבהרות ביום ג' בערב. -
לאיתן סליחה על האיחור...רק עכשיו "באתי" לבקר בפורום.
גם ממני מזל טוב ליום של ושל זוגתך, חברתך, אישתך
שיהיו לכם שפע של ימים נעימים וטובים ושמחים ביחד כל המשפחה.
שבוע נפלא. וניפגש במפגש -
היי איתן, באיחור קל אני מצטרף לברכות.לא הייתי כאן מאתמול בלילה.
אז...הרבה מזל טוב לאישתך ולך! אני מאחל לכם שנים רבות רבות של אושר, אהבה ומצוות, נחת מהילדים ורוב לטיולים. וגם יצא חרוז
מזל טוב!!!