זהירות !! בנות בקוסקו אידס
-
לכל הבנות שמטיילות בקוסקו !! , חשוב מאוד זהירות מבחור שקורא לעצמו דני או דניאל בחור פרואני שנראה טוב , רוקד במאמא אפריקה , סלסה וסמבה הוא דו-מיני , ואוהב בנות ישראליות אני הייתי איתו לפני שלושה חודשים , ונידבקתי ממנו בנגיף האיידיס!!!!!!!! , עכשיו אני בארץ -
אני בשוק!!!תחזיקי מעמד -
את רצינית ?!קודם כל אני מאחלת לך להרגיש טוב ותודה שכתבת את זה כאן בפורום. שמעתי מחברה שלי על הבחור הזה מקוסקו - היא סיפרה שהוא חתיך ושווה וטוב שסיפרת לנו כי לפי מה שהבנתי מחברה שלי אז גם היא היתה איתו (אומנם לא יחסי מין אבל בהחלט רקדה והתנשקה איתו). -
אם זה נכון - אז על זה אומריאם זה נכון , אז על זה אומרים פיגור שיכלי מתקדם. אך אני חושב שהסיפור מופרח...וזה פשוט עניין של קינאה. ובכלל בנות ישראליות (גם הבנים) שמטיילים , כל הזמן מחפשים דופי במקומיים ..אז אתם ש''מאוד'' חכמים אל תקיימו יחסים מבלי קונדום. -
גם לי זה נשמע מופרךכבר פעם שלישית שאני רואה הודעה כזו בפורום הזה. -
שלא תגידי שלא הזהרתיאז עדי- קודם כל נורא צר לי עלייך, שנית, לפני כשנה היה בדיוק על אותו מועדון על בחורה פרואנית שנוקמת ומדביקה ישראלים, ניתן היה לצפות שהמטיילים הישראלים וגם המטיילות יפנימו משהו. נורא צר לי להשמע פולניה- אבל אם נוסעים לטיול ''פורץ מחסומים'' ומנסים הכל בתח -
זהירות !! בנות בקוסקו אידס:ReIi feel 4 u and wish you all the best! be well, thanks 4 the worrning!!!!! Nili -
אם זה נכון - אז על זה אומרי:Reכל הכבוד למטיילת שרוצה להציל אחרות!!! ותודה! ולמפקפקים: למה שמישהו יפריך דברכזה?! ועוד עם השם של האדם. איזה אינטרס יכול להיות מעבר ללעזור ראחרות לא ליפול לפח שהיא נפלה בו? ולגבי הבחורה שמדביקה ישראלים באיידס בקוסקו-היא עדיין חיה וקיימת, ומה אתם יודעים, י -
זהירות !! בנות בקוסקו אידס:Reלא ציפתי לראות תגובות רעות כאלו מאנשים במיוחד בנים שמפריכים את הסיפור שלי! , לידיעתכם זה נכון וקרה והרס את חיי , לאלה שלא מאמנים זו בעיה שלכם אני חושבת שעם הצלחתי להציל חיים של בחורה אחת דרך הפורום הזה אז זה מספיק , מה עוד לידיעת הבנים שאומרים שצריך לשמור -
זהירות !! בנות בקוסקו אידס:Remilim kedorbanot! -
עכשיו היא לא יודעתמעניין ..עכשיו היא לא זוכרת אם היה או לא היה קונדום או שכן היה והוא נקרע... אז גם להזדיין וגם להיות מסוממת אז באמת זה קשה ולא רק לאשה גם לגבר. אם כמה שזה עצוב(במקרה שזה אמת(אני עדין מפקפק) ) אז זה כבר לא רק טיפשות אלא פשוט זילזול בערך החיים . אז שלא ת -
אין גבול לטיפשותאתה צריך עזרה -
ברור שאת צריכה עזרהברור שאת צריכה עזרה עזרה עם הסיפור המפוברק הזה -
את זה הצלחתי לברראז ככה, עדי נמצאת כרגע בפרו ויותר מזה - בקוסקו. היא לא בארץ כפי שהיא כתבה ! מה שנודע לי מחברות שלי שמטיילות שם עכשיו זה ככה: לעדי ולדני הפרואני היה קטע (אולי אפילו מיני) אבל הבחור אחרי כמה ימים החליט שזה לא מתאים לו והכיר ישראלית אחרת...ועכשיו הוא איתה. -
אני צדקתי מהתחלה....וחבל שעל דבר כל כך רציני ...עולים על זה טרמפ לצורך נקמנות...כמו כן לגרום לבהלה. מי שהיה קורא היטב בין השורות היה יכול להבין שזה ניסיון נקמנות וכתוב על ידי חולה בראש. לסיכום שכולם יהיו בריאים . -
once againonce again, EIN GVUL LATIPSHUT, and this time to gossipness -
את זה הצלחתי לברר:Reאז ככה! , אני לא בפרו - !! אני בארץ וחבל שאני רואה את ההודעה הזו מבחורה! שוב פעם אני חוזרת לא איכפת לי מהבחור הזה אני בסה''כ הזהרתי בנות שיבדקו או ישאלו אותו ישירות לפני מגע איתו מי שלא רוצה להאמין שלא! איידס זו אף פעם לא בדיחה! - ומיכל היקרה עם למישהי -
די די...קראתי ונדהמתי !! חזרתי לפני שבוע מלימה...הסיפור הזה עושה גלים גם כאן באתר !!!... הכל שטויות והנה הסיפור האמיתי - גברת עדי נמצאת בפרו כרגע, וכל הישראלים שמטיילים בפרו מכירים ת`סיפור של ''עדי'' (שבכלל לא קוראים לה עדי)...אין איידס ואין כלום...בסה''כ בחור -
די די...:ReI was in Cusco 2 weeks ago and heard nothing about this so called ¨joke¨, maybe I{m not hanging out with the ¨shchuna¨enough to know all the gossip...i I dont believe anyone will lie about a thing like that, and even if there is another girl that takes -
אם זה נכון - אז על זה אומרי:Reמי זאת? איך קוראים לה?