מקסיקו, קובה, ג'מייקה
-
שלום לכולם...
אני נמצאת כרגע במונטריאול, בחילופי סטודנטים. אני מסיימת כאן בסוף דצמבר ואז יש לי חודש לטייל לפני החזרה לארץ... אני מתלבטת ואשמח לטיפים מבעלי ידע לגבי האיזור...
קובה היא חלום שלי כך שאני מתכוונת להגיע אליה, אך מתלבטת עם איזה עוד מקום לשלב אותה. האם ריאלי לשקול את מקסיקו או שההתניידות בין קובה למקסיקו לא פשוטה (ודי יקרה) כמו שנדמה בקו אוירי?
האם קובה וג'מייקה יכול להיות שילוב אפשרי מבחינת התניידות?
אני שואלת כי יש לי בסה"כ חודש (ולא יותר מידי כסף...
..)
ודבר אחרון, אני מתכוונת להיות בין סוף דצמבר לאמצע ינואר... אם יש העדפה לאחד הכיוונים מבחינת מזג האוויר, אשמח גם לשמוע על זה...
הרבה הרבה תודה
מעין -
מקסיקו, קובה, ג'מייקהג'מייקה יפה מאוד וקרובה מאוד לקובה. גם העונה מצוינת, גם לקובה וגם לג'מייקה. הבעיה עם ג'מייקה היא שלא הכי קל לטייל שם לבד, וחוץ מזה היא ממש לא זולה. לא כל כך מתאימה לטיול תרמילאים זול כמו בדרום או מרכז אמריקה. -
מקסיקו, קובה, ג'מייקההיי מעין,
קובה אכן מדהימה והייתה גם חלום חיי עד שהחלום הוגשם לפני כחודשיים. קחי בחשבון שקובה עצמה גם אינה זולה והבנתי שג'מייקה יקרה אף יותר. אנחנו שילבנו כמה ימים במקסיקו לפני הנסיעה לקובה, בעיקר באזור חצי האי יוקטן שהוא האזור הקרוב לקובה. אנחנו עשינו חודש שלם בקובה אבל אתה יכולה גם לחלק את זה לשלושה שבועות בקובה (בהנחה שאת רוצה לראות גם את החלק המזרחי) ועוד שבוע במקסיקו ולדעתי תהני מאוד!
רותם