ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיפ - חניונים בניו יורק

פורום צפון אמריקה
    1
    2
    1570
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • may east
      may east נערך לאחרונה על ידי

באם אתם מגיעים לניו יורק ורוצים למצוא חניה, ממליץ לחפש באתר
      http://nyc.bestparking.com

יש לשים לב בתוצאות החיפוש כי יש כאלו שיש להם RATE GUARANTEE ! חשוב להדפיס את הפלט של בחירת החניון, כי המחיר כך מובטח.

עבור שהיה מ 8 בערב עד 8 בבוקר (12) שעות, המחירון בחניון הראה 60 ומעלה דולר, הקופון הראה : 20$ בלבד !
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

טיפ - התניידות עם GPS במנהטן
        אני יכול לאמר רק מהנסיון המועט שלי. השימוש היה ב MIO MOOV 500.

כנראה בגלל הטופוגרפיה של מנהטן והבנינים הגבוהים, ה GPS כל הזמן מתבלבל. במיוחד שנמצאים בצומת הוא לעיתים לא יודע האם ביצענו את הפניה או לא. בגלל שהמרחקים בין הבלוקים הוא קצר זה נהפך קריטי.

מלבד זאת - יש במנהטן כל מיני חוקים שחשוב לדעת !
        לדוגמא: רחוב 45 ממזרח למערב: בימים שני-שישי מהבוקר עד 6 בערב משמש כ THRU STREET עד השדרה השישית. זה אומר שמי שנכנס לרחוב הזה בשעות לעיל, אסור לו לפנות ימינה/שמאלה עד אשר מגיע לשדרה השישית ! ויש עוד רחובות כאלו. כמובן שה GPS לא מודע לפרטים הללו.

לכן - למי שצריך להתנייד במנהטן, מציע כי :
        1. ללמוד קצת על חוקיות הכבישים במנהטן. כיוון התנועה של הרחובות (מזרח-מערב, מערב-מזרח) ושם השדרות (צפון-דרום, דרום,צפון). לדעת אילו רחובות/שדרות הם דו כיווניים (שדרת יורק, רחוב 42, 34 וכו).
        2. כמו ברוב ארה"ב - להבין המשמעות של פניה שמאלה ברמזור !
        לעיתים זה YIELD (כלומר, יש להמתין בצומת עד שהתנועה ממול מאפשר הפניה שמאלה, כי גם לתנועה ממול יש ירוק לנסיעה ) ולעיתים יש רמזור יעודי לפניה שמאלה ! (בצורת חץ ירוק שהופיע מימין לאור האדום, ונדלק בירוק רק כאשר הגיע הזמן)
        3. מי שלא מבין איך מותר לחנות ברחובות - שיעשה דוקטורט ! מלבד השילוט המבלבל יש כל מיני חוקים של נקיון רחובות שאסור לחנות בצד מסויים וכו'. הקנסות גבוהים מאוד !
        4. חפשו חניונים מראש באינטרנט כפי שפורט בטיפ הקודם. יחסוך זמן וכסף.
        5. רצוי לא לנסוע לתוך מנהטן או החוצה ממנהטן בשעות ה RUSH HOUR.
        6. באופן כללי- התנהלות במנהטן עם רכב - לא מומלצת. אני פשוט השתמשתי ברכב ליום אחד לאחר חזרה מוושינגטון, ועלות החניה (20$) היתה יותר משתלמת כי הייתי צריך למחרת לנסוע לוודברי (40$ לאדם).
        7. באם מחזירים במנהטן, בחרו חברת השכרה שיש לה שעות פתיחה ארוכות. ביחרו להחזיר במיקום הכי קרוב למלון שלכם. (אני בחרתי בהרץ).
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון