ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות על טיול מאורגן

פורום תאילנד
    6
    8
    6286
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mdakar
      mdakar נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      אנו שתי נשים שרוצות לצאת בטיול מאורגן לתאילנד בדצמבר
      ביררנו בחברת אשת טורס ודיזנהויז.
      האם למישהו יש המלצות או ניסיון כלשהו עם חברות אלו. Rolling Eyes

תודה ,מירי.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nati544
        nati544 נערך לאחרונה על ידי

המלצות על טיול מאורגן
        mdakar שלום,
        תראי, רוב הגושים כאן בפורום (גם השואלים וגם העונים) מן הסתם לא נוסעים בטיולים מאורגנים מארץ אלא עושים טיולים עצמאיים או חצי מאורגנים (לוקחים טיול מאורגן בתאילנד ורק בחלק מהמקומות).
        לכן (ואני לא רוצה לייאש אותך) הסיכוי שתקבלי הרבה חוות דעת על החברות המארגנות הוא לא גדול. Confused
        אבל...מאחר ושתי החברות מוכרות וגדולות סביר להניח ששתיהן טובות בדך זו או אחרת ולכן אני חושב שכדאי לך לנצל את הידע שקיים פה בפורום להמליץ לך על פי המסלול ולא על פי החברה. Rolling Eyes
        לכן כדאי מאד שתיתני בפירוט כללי את המסלולים והמקומות המתוכננים בטיולים ובדגש על ההכדלים בניהם ואנו נמליץ לך האם באחד מהטיולים יש אתרי חובה או אתרים שחבל לבזבז זמן עליהם.וניתן לך טיפים מה לעשות במידה ויש לכם זמן חופשי. אולי זה יעזור לך בהחלטה.

אפשר גם לצרף קישור לתוכנית הטיולים כך שנוכל לקרוא ממקור ראשון.
        אם תקבלי בנוסף המלצות ספצפיות על החברות מה טוב.
        נתי

• איתן ששון
          איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

המלצות על טיול מאורגן
          חברת "נווה אקדמיה" מוציאה טיולים נהדרים לתאילנד.
          • inys
            inys נערך לאחרונה על ידי

המלצות על טיול מאורגן
            חזרנו לפני כשבוע מטיול מאורגן עם חברת דיזנהויז (טיולי משפחות אמנם)
            הלוגיסטיקה שלהם בתאילנד תיקתקה, המלונות והאוכל הכלולים בטיול היו טובים מאוד, המדריך היה טוב בעל ידע וקשוב,המידע הנוסף וההצעות לזמן הפנוי שהוא נתן לנו היו טובות.
            באופן כללי בטיול היה יותר מדי זמן בשווקים לטעמנו, מתוכנית הטיול שקבלנו לא היה ברור מספיק היכן , מתי וכמה זמן פנוי יש (כדאי לברר כדי להתכונן מראש), וההתנהלות מול המשרד לא היתה מספיק נוחה ויעילה.
            הטיסה הביתה היתה מתוכננת לא טוב: פוקט-בנגקוק המתנה של כ4 שעות, בנגקוק טשקנט, המתנה של כ4 שעות - טשקנט בן גוריון.
            בסיכום כללי חזרנו מרוצים מאוד ועם הרבה טעם של עוד... (בפעם הבאה כמובן נוסעים לבד)
            • נדב הרגיל
              נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

מירי,
              תאילנד היא מדינה מאוד נוחה לאירגון טיול. יש שם אין ספור סוכני תיירות, בכל מוקדי התיירות השונים הפזורים ברחבי תאילנד. דרך אותם סוכנים ניתן לארגן את כל הטיולים המאורגנים והלא מאורגנים שרק תרצו.
              לכן נסיעה בטיול עצמאי לתאילנד, יש בה גם אלמנט מאוד מאורגן אם המטייל חפץ בכך.
              שימי לב שגם העונה האחרון רשם בסוף התגובה שלו שבפעם הבאה הם נוסעים לבד.
              מצטער שלא ממש עניתי לכן על השאלה, אבל תחשבו על זה Smile
              • inys
                inys נערך לאחרונה על ידי

מירי,
                אכן רשמתי שאנחנו נוסעים לבד בפעם הבאה, ואכן ראינו את כל האפשרויות שתיארת ואכן נעשה בהם שימוש בעתיד, אבל לטיול מאורגן יש גם יתרונות. לדוגמה
                - חברה רחבה יותר
                - העובדה שהלוגיסטיקה לא עליך
                - העובדה שאתה לא צריך לעמוד על המשמר שמא יסדרו אותך או ירמו אותך
                אני חייבת להתודות שבלי הטיול המאורגן לא בטוח שהייתי נוסעת לשם, בטח לא עם עדת צאצאי ... הטיול המאורגן פתח לי את העיניים, ופתח לי דלת למזרח..
                • mdakar
                  mdakar נערך לאחרונה על ידי

מירי,
                  ראשית , תודה רבה על התייחסותכם.
                  הרעיון בשאלתי היה יותר על הצד הניהולי של הטיול המאורגן ופחות על המקומות שנהייה בהם.(כולם נותנים פחות או יותר את אותו המסלול)
                  מאחר ולא התנסנו בעבר בטיול מאורגן חשוב לי לדעת שאנשים באמת מרוצים מהטיול מהמדריך מהארגון של חברה זו או אחרת .
                  מירי.
                  • גולן שרמן
                    גולן שרמן נערך לאחרונה על ידי

המלצות על טיול מאורגן
                    אני אמנם לא מכיר את המושג "טיול מאורגן" אבל עובד שלי חזר לפני חודש מטיול עם חברת "מגה פמילי" וטוען שהיה מושלם !
                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון