ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסת לילה או טיסת יום

פורום צפון אמריקה
    8
    8
    2822
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • einat500
      einat500 נערך לאחרונה על ידי

מה מומלץ עם ילדים? טיסת לילה או טיסת יום?
      האם משמעותי?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משפחה מטיילת מפעם
        משפחה מטיילת מפעם נערך לאחרונה על ידי

טיסת לילה או טיסת יום
        בעבר היו לנו בהלוך ובחזור טיסות יום הפעם היו לנו טיסות לילה. אני לא בטוחה שזו הסיבה אבל נדמה לי שבהלוך היה טוב יותר טיסת יום כי כך לא מגיעים השכם בבקר וקל למשוך את היום עד הערב ובחזור יותר נוח טיסת לילה כי מגיעים אחר הצהרים וקל למשוך עד הערב הטבעי שבבית.
        אני מתארת לעצמי שזה קצת משנה אם הילדים הם מאד קטנים. אף פעם לא טסתי עם צעיר יותר מתשע. בכל מקרה אני חושבת שלא כדאי לבנות על לעשות משהו גדול מדי ביום ההגעה. כמובן שזה חשוב עוד יותר כאשר הטיסה היא לחוף המערבי.
        • sofis
          sofis נערך לאחרונה על ידי

טיסת לילה או טיסת יום
          מנסיון של השנתיים האחרונות בטיסות עם 3 ילדים כשהקטן בן 3-4 אין ספק שטיסת לילה היא המנצחת הגדולה. בטיסת היום/לפנות בוקר הקטן נרדם לו בשדה התעופה והגיע לטיסה עירני ונמרץ . זה אומר שאנחנו היינו עסוקים בלהעסיק אותו (DVD נייד עם הסרטים האהובים עליו-היה ממש הצלה!!!). מצד שני בטיסת לילה- הוא נרדם וישן רוב הטיסה- וזה אומר שגם אנחנו כהורים יכולנו לישון... אבל הכי חשוב כשמגיעים כדי לסדר את השעון הביולוגי להמשך הטיול - זה לא ללכת לנוח אחרי הטיסה. אנחנו בכל הפעמים הגענו למלון, התרעננו ומייד יצאנו אל העיר הגדולה (במקרה שלנו זה ניו יורק) ומשכנו עד הערב.
          • weberz
            weberz נערך לאחרונה על ידי

טיסת לילה או טיסת יום
            מניסיון רב בטיסות עם ילדים (וגם למבוגרים), הזמנים הטובים יותר לטיסות לארה"ב הינם: לשם - טיסת יום - מאפשרת להגיע אחה"צ, למשוך עד הערב ולהתגבר על הג'ט לג במכה אחת. בטיסה חזרה - הזמן המועדף טיסת ערב, מאותה סיבה - להגיע לארץ אחה"צ ולמשוך עד הערב. השנה חזרנו מארה"ב ונחתנו בארץ בבוקר - זה היה נורא - סבלנו מהג'ט לג ימים רבים. יחד עם זאת אם מישהו סובל מזה שהילדים ערים בטיסת היום לארה"ב - ייתכן ששיקוליו יהיו אחרים.
            • shemer_t
              shemer_t נערך לאחרונה על ידי

טיסת לילה או טיסת יום
              טסנו ל-LA בלילה (כולם ישנו בין 5 ל-7 שעות), נחתנו בבוקר, עלינו ישר על מיניוואן לסאן דייגו (המשפחה נחרה קצת בדרך, בזמן שאני נהגתי), כל היום שם, כולל גן החיות, סחבנו עד 9 בערב ונפלנו שדודים. למחרת קמנו כאילו לא היה כלום.

בחזור הגענו בערב, הלכנו לישון, אבל לקח לי כמה ימים טובים כדי לסדר את השעון הביולוגי. גם בפעם לפני החזרה הייתה קשה לי בהרבה.
              • may east
                may east נערך לאחרונה על ידי

טיסת לילה או טיסת יום
                אני ממליץ לטוס לארהב רק בטיסת לילה !
                אינני מבין את ההגיון של טיסת היום. הילדים יהיו ערים כל/רוב הטיסה, ולהעסיק ילדים במשך 11-12 שעות זה לא דבר קל.

גם שמגיעים מוקדם בבוקר זה לא סיפור גדול. הכל תלוי בתוכניות להמשך היום. במקרה שלי, המשכנו בטיסה למיאמי.. כולם תפסו חרופ בטיסה הזו, ולאחר מכן היה לנו כח למשוך עד שעות הערב. בנסיעות ברכב, הילדים נרדמו, אבל זה לא הפריע למהלך היום, ובערב כולנו נרדמנו והתעוררנו כמו חדשים.

• הדס אא
                  הדס אא נערך לאחרונה על ידי

מנסיון של חברים
                  זה מאד תלוי בילדים
                  הם נסעו בטיסת לילה עם ילדים שרגילים ללכת לישון בערב בשעה מוקדמת,
                  הילדים נרדמו כבר במכונית בדרך לשדה התעופה וכשהגיעו לשם הם מצאו את עצמם עם ילדים ישנוניים ולא מתפקדים.
                  • דוקטור דו ליטל
                    דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

תלוי בילדים, לשלנו מתאימה טיסת לילה
                    בשדה התעופה עוד יש להם קצת אנרגיה (והתרגשות) והם מתרוצצים.
                    במטוס בד"כ מצליחים להחזיק מעמד עד הארוחה ואז נרדמים. אם לא מחזיקים מעמד ניתן לבקש מהדיילת לשמור את הארוחה למועד מאוחר יותר (באל על לא תמיד אפשר בגלל ענייני כשרות).

באותו זמן גם הגדולים מצליחים לתפוס איזושהי תנומה.

מכיוון שכל המטוס שקט (יחסית), כל הצלונים סגורים והטיסה עוברת מהר יותר.
                    אפילו התור לשירותים הרבה יותר קצר.

בטיסת יום צריך למצוא בידור לילדים למשך יום שלם, צריך להסתדר עם ילדים אחרים שההורים שלהם לא מצליחים להתמודד איתם יום שלם ושולחים אותם להתרוצץ ולהתפרע במטוס ואנחנו מגיעים סחוטים יותר מאשר אחרי טיסת לילה.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון