הוא הין
-
שוב חוזרים לתאילנד בינור 2010 . לפני 4 שנים טיילנו גם בתאילנד והיינו 4 ימים בהוא הין ,אני לא רואה בפורום שיש התענינות בה למה?
-
הוא היןעוד תמונות הוא הין
-
הוא הין -
הוא הין
-
כי היא משעממת מוותלפחות לדעתי...
הייתי שם יום וחצי-יומיים ורציתי למסור את נשמתי למי שרק ירצה לקחת אותה...
-
אנסה להסביר בקיצוריש 2 עיירות קיט קרובות לבנגקוק - פאטאיה והואה הין.
התיירים, שבנגקוק גדולה ומסובכת מידי עבורם, נוסעים לפאטאיה לחפש ...המממ ...נקרא לזה "אקשן".
הבנגקוקאים, שיש להם הכל בבנגקוק, מחפשים בדיוק את ההיפך - מקום שקט, נקי ורגוע - מה שנראה לתיירים כמשעמם -
אנסה להסביר בקיצורדר דודו צודק ב100% כל מילה בסלע.בנוסף לזאת הוא הין מלאה בתיירים סקנדינביה וגרמניה .
-
אנסה להסביר בקיצורהיינו שם בנובמבר שנה שעברה היו רוחות חזקות, אי אפשר היה להכנס לים. העונה הטובה היא מפברואר עד יוני.
יש מסעדות טובות בעיר ועל החוף. כמה אתרים שאפשר לנסוע אליהם באזור, אבל לא משהו מהמם.
אפשר לוותר בקלות על המקום אלא אם אתה עוצר בדרך ל.. -
אכן תיירים מסקנדינביה וגרמניה, אבל באיזה גיל?אני בת 30 ולא ראיתי הרבה בגילי, אם בכלל...
ואין ספק שעבור תאילנדים/ אנשים המתגוררים בתאילנד זו יכולה להיות אלטרנטיבה נחמדה למקומות אחרים
אבל לתיירים? לי? ממש לא.
יש הרבה ערים שהן מעניינות יותר, מסקרנות יותר, צעירות יותר.
אבל כל אחד וה- cup of tea שלו...
-
אכן תיירים מסקנדינביה וגרמניה, אבל באיזה גיל?היי פה נגעת בנקודה חשובה נכון אנחנו עברנו מזמן את גיל ה-30 אבל גיל זה עינין של הרגשה ,נכון לא ראינו הרבה צעירים כמו בקוסומוי אבל באמת שלא ערכנו סטטיסטיקה היה נחמד והמשכנו הלאה .הפעם לא נחזור לשם מכיוון שיש מקומות נוספים שלא היינו . -
אנסה להסביר בקיצורלמעשה בטיול הקודם לתאילנד כשתיכננתי את המסלול חיפשתי מקום שלא מופיע במפת התיירות של המטייל הישראלי זה היה בשנת 2004 וכך הגעתי להוא הין התאכסנו במלון מריוט שהיה פנטסטי ובסכ"ה נהנו נכון לא היה מדהים אבל אחלה נופשון לסיום הטיול -
נכון שגיל זה גם עניים של הרגשהאבל קודם כל זה עניין של שנים
כל אחד מתייחס לקהל היעד שלו, ואם קהל היעד שלי נמצא בכנס אחר, כנראה אני בכנס הלא נכון
-
התמונה השלישית,המדרגות בתמונה השלישית ממש מתחרות במדרגות העולות אל הדוי סוטפ בצ'יאנג מאי.
-
נכון שגיל זה גם עניים של הרגשהלפי דעתי צריך ונחוץ לשוטט בין קהלי היעד בכל מיני כנסים ולחוש את הדופק ולקבל השראה מכל המחוזות ולא להנעל על סוג מסוים כך לא נדע לעולם את האחר . -
אכן תיירים מסקנדינביה וגרמניה, אבל באיזה גיל?ראיתי לא מעט אנשים זקנים בפאטאיה .... זה כנראה לא תלוי בגיל אלא בסוג ה"פעילות" שהאנשים מחפשים.
התיירים בכלל (והישראלים בפרט) אינם מהווים קנה-מידה למה שטוב ומעניין בתאילנד, נהפוך הוא. התאילנדים נוטים להתרחק מכל מקום שהפך למתוייר עקב הרמה הנמוכה במקומות האלה.
-
אכן תיירים מסקנדינביה וגרמניה, אבל באיזה גיל?חלק גדול מהסקנדינבים הם תושבי קבע שבחרו לבנות את ביתם באזור.
בעיר עצמה יש את כל מה שמאפשר לקיים רמת חיים טובה:
מסעדות טובות, חנויות וסופרמרקטים שמוכרים אוכל מערבי, קניון חדש וגדול, אוירה שקטה ורגועה וכמובן הרבה חופים.
הייתי בהואה-הין לפני שנה, בהחלט לא מתאים למי שמחפש אטרקציות. מתאים למי שמחפש קצב חיים איטי ורגוע.
בסופי שבוע העיר מתעוררת לחיים כאשר הרבה מבקרים באים אליה מבנגקוק, אז גם התפוסה במלונות גבוהה והמחירים עולים.