סוף שבוע באנקורג אלסקה
-
מתאפשר לי סוף שבוע (משישי עד ראשון) באנקורג בתחילת חודש יוני
רוצה לצאת מהעיר
חשבתי על שמורת דאנלי מתלבט אם זה לא קצר מדי
אשמח להצעה למסלול בסביבה
תודה לכל העונים
-
באיזה שעה אתה נוחת באנקורג’ ביום שישי ובאיזו שעה ממריא ממנה?
חשוב לדעת אם מדובר בשלושה ימים מלאים או בעצם רק יום וחצי.
-
יום שישי חצי שבת וראשון מלאים
-
היי,
למשך זמן קצר כל כך לא הייתי נוסעת לדנאלי (רק הנסיעות יקחו לך יום שלם)
דנאלי מאוד יפה לדעתי אבל אם תספיק רק נסיעה של יום אחד באוטובוס בשמורה אז יש דברים אחרים שאפשר לעשות ש(שוב, לדעתי) עדיפים.
כמה אפשרויות יחסית קרובות (או קרובות יותר לעיר):
איזור hatchers pass – יש שם כמה מסלולים נחמדים וגם את המכרה המשומר
לרדת לכיוון חצי האי קינאי – יש הרבה אפשרויות:
וויטייר וקרחון פורטג׳ (גם הדרך לשם יפה מאוד)
seward – לשלב שייט בקינאי פיורדס/קרחון exit / מרכז החיות הימיות שם. (גם הדרך לשם יפה מאוד מאוד)
באופן כללי באיזור היער הלאומי Chugach יש המון מסלולי הליכה (לצערי לא יצא לי לעשות שם. פעם הבאה!)
ביומיים וחצי הייתי מתמקדת באיזורים יותר קרובים.
הסיבה היחידה שהייתי נוסעת לדנאלי בלוח הזמנים הזה זה אם אתה חושב על טיול רגלי של יותר מיום – למשל להגיע בשישי בערב לדנאלי, בשבת בבוקר לצאת לטיול של יומיים, לחזור בראשון בלילה לאנקורג?. אבל זה נראה לי מאוד קשה מבחינת נהיגה וגם הנושא של הפרמיטים ללינת שטח דורש הגעה מוקדמת יום לפני לפארק. (אלא אם ישנים בקמפינג ולא בשטח ואז אולי אפשר להזמין מראש מקום. לא בטוחה)
וגם אם טרק – לא בטוח שהייתי בוחרת בדנאלי לטרק.
לא אמרת מה מעניין אותך אז קשה לדייק,
אבל יש המון אופציות יותר קרובות לאנקורג׳.
תהנה!
-
קיבלת תשובה מפורטת ועניינית מאוד מ-sd_love_nature!!
אני דווקא כן הייתי נוסע לדנאלי כי המקום מדהים ומאוד אהבתי אותו (אבל כל אלסקה מהממת...).
כמו שנאמר, תלוי מה יותר מעניין אותך. בתקופה בה תיסע אמור להיות שם אור כמעט כל שעות היממה...
-
thomas – מסכימה איתך! דנאלי מקסים ממש וגם אני מאוד נהנתי ממנו,
אבל אני חייבת להודות שההנאה הגיעה לי עם השהייה – היינו שם כמה ימים, ובהתחלה הייתי בשוק מהכמויות של האנשים. אחר כך גם התרגלתי וגם עשינו כמה מסלולים (קצרים דווקא) שהיו די ריקים מאנשים ואז הרגשתי את הקסם ממש.
uzip00 -אם בסוף תלך על דנאלי, ממליצה מאוד לרדת מהאוטובוס וגם ללכת. או במסלול כלשהו או אפילו סתם על הכביש. זה לדעתי מעצים מאוד את החוויה מעבר ללהיות באוטובוס.
-
תודה לעונים
זו לא פעם ראשונה שלי באלסקה והספקתי לראות דובים ומוסים בטבע לכן נראה לי שאקבל את המלצתך ואנסה לבנות מסלול סביב נסיעה לseward ושייט שם
-
נשמע טוב.
אל תשכח ביקור ב Exit glacier ליד סיוארד ובדרך לשם גם ביקור ב Portage glacier.
תהנה!