מחפשים יעד לטיול עם תינוק
-
אהלן כולם,
בעקבות עצותיכם המעולות, פסלנו את רומניה כיעד הנסיעה שלנו עם התינוק. כעת, אנו זקוקים לסיוע במציאת יעד חלופי…
הנתונים: זוג + תינוק בן שנה
סוג טיול: טיולים עירוניים + נסיעות בינעירוניות עם רכב שכור. עדיפות לאירופה הקלאסית. ללא טראקים.
משך הטיול: 4-5 ימים גג.
מועד הטיול: גמיש, סביב ספטמבר 18.
תודה מראש!
-
כמעט כל יעד באירופה המערבית יתאים: צרפת, גרמניה, אנגליה, איטליה, הולנד, ספרד, יוון וכו וכו
מציע לכם לחפש כרטיסי טיסה לכל יעד במערב אירופה, ותחזרו לכאן עם כמה אפשרות שאתם מתלבטים בינהן.
-
4 ימים זה טיול קצר עם תינוק. אני מבין שאתם מחפשים רק ערים. לא טבע או מקומות קטנים.
כדאי לבחור עיר אחת ולהתמקם בה. הטיול עם תינוק איטי ואין טעם לנסות לכסות יותר מיעד עירוני אחד.
יש המון יעדים באירופה שיכולים להתאים לטיול עם תינוק בספטמבר.
-
תינוק בגיל הזה מכתיב טיול איטי יותר, בלי בילויים בלילה, אבל מעבר לזה הוא לא מאד מגביל ואפשר לבחור כמעט כל מה שבא לכם.
כמה נקודות למחשבה בכל זאת:
בעיר צריך לקחת בחשבון התניידות בעגלה – זה מקשה לעתים עם נסיעות בתחב”צ (מוניות בעייתיות בגלל שלא תסחבו כסא בטיחות). אז רצוי עיר שהמרכז שלה קומפקטי ולינה מאד מרכזית. בכל מקרה, מקסימום סוחבים את העגלה קצת במדרגות. היינו בפאריס כשהילדון היה בן שנתיים, אז נכון שהוא כבר הלך ולא היה כל הזמן בעגלה אבל העגלה היתה צמודה והסתדרתי במטרו. אני חד הורית, אבל אפילו הצרפתים “הידועים לשמצה” עזרו לי עם העגלה במדרגות. לזוג עם ילד אחד זו לא בעיה.
מחוץ לעיר דווקא יכול להיות נוח יותר, אם התינוק שלכם אוהב נסיעות. לא כל התינוקות כאלה, חלק בוכים הרבה ברכב.
בכל מקום צריך למצוא זמנים שהוא יוכל להיות משוחרר – בהנחה שכבר ילך הוא יצטרך להתרוצץ קצת, או להתגלש במגלשות (הבן שלי היה בן שנה בטיול שלנו בסלובניה, ועדיין לא הלך. בכל זאת יש תמונות של בילויים בגני שעשועים – מניחה שעזרתי לו במגלשות או שישבנו יחד בקרוסלה).