שעונים בתאילנד
-
שלום לכולם
הייתי רוצה לדעת איפה אתם ממליצים לקנות שעונים מזוייפים ברמה גבוהה?, מה טווח המחירים? עדיפות לכאלה שעובדים יותר מחודש.
תודה מראש למגיבים
-
שעונים בתאילנדyanivel שלום,
שעונים מזוייפים עובדים לאורך זמן -זה עניין של מזל.
בס"ה יש הרבה מקומות ומחר אדיר של שעונים.
כל השווקים מלאים בשעונים מזוייפים.
הלויות נעות - 20$ ומעלה לשעונים סבירים "מחברות" מפורסמות.
קניתי לבת שלי שעון כזה לפני 3 שנים ולמרבית הפלא עדיין עובד...
נתי -
ולעומת זאת...אנחנו קנינו שעונים מזוייפים בMBK
אחת מאתנו התעקשה לקנות חיקוי יקר של שעון יקר והוא הפסיק לעבוד כבר בטיסה חזרה הביתה
ייתר החיקויים הזולים החזיקו עד 3 חודשים.
לדעתי כשקונים שעון כדאי לקחת בחשבון שהוא יכול לשמש אחר כך גם כסתם תכשיט יפה.
יום טוב
-
ולעומת זאת...אהלן,מהנסיון שלי השעונים המזופים הכי חזקים הם של הבריטלינג,קניתי כמות די גדולה(גם בשביל חברים),וכולם החזיקו כמה שנים טובות,אבל הם שעונים יקרים,אם תיקנה רק שעון בודד,זה יעלה לך משהו כמו 1500 באט,בדקתי בהרבה שווקים,עשיתי סקר שוק,ואצל כולם המחיר מינימום היה 1400 באט לשעון,רק אם קונים כמות גדולה אפשר
להשיג במחיר יותר טוב,תקח בחשבון שאם מישהו מוכר שעון שניראה לך דומה,במחיר שיותר זול משמעותית,זה אולי מבחוץ ניראה אותו שעון,אבל מבפנים זה לא,וסביר להניח שזה גם יפסיק לעבוד אחרי תקופה קצרה.
את השעונים קניתי ב-mbk ,והיה מיקרה שרציתי אחרי כמה ימים להחליף לדגם אחר,והחליפו לי בלי בעיה,כמו כן תדע שעל השעונים של הרולקס,אני לא ממליץ,כי הם הרבה פחות חזקים,אלה אם לוקחים את הסופר קופי,אבל זה כבר סיפור יקר,ועדיף להיתמקד בברליטינג.
נ.ב-תזכור שכל מה שאמרתי זה מנסיון אישי שלי בלבד,לא מבטיח לך כלום,וגם נגה ציינה שחברה שלה קנתה שעון יקר בmbk שהפסיק לעבוד בדרך חזרה הביתה(יכול להיות ששעוני אישה עדינים יותר
)
-
אני רוצה להתמקדתודה לכולם
אני מעוניין בחיקויים של אומגה
מישהו קנה ?
יש אולי המלצה על חנות ספציפית ??
שוב תודה -
אני רוצה להתמקדיש מישהו שמכיר? -
אני רוצה להתמקדראיתי בהרבה מקומות שעונים של אומגה,אבל לא קניתי,הם ניראו די איכותים(אבל אהבתי יותר את הבריטלינג),יש ב mbk,וגם בשוק של פטפונג,ובעוד הרבה שווקים אתה תראה,אתה צריך לחפש דגם שתאהב,אחרי זה לעשות סקר שוק,ולראות כמה עולה הדגם הזה אצל כל הדוכנים,אם זה משהו איכותי,אז לא צריך להיות הבדל משמעותי במחירים בין הדוכנים,כמובן שגם צריך להיתמקח,אבל בסופו של דבר המחיר מינימום צריך להיות דומה,ואם יש הבדל משמעותי,אז סביר להניח שזה רק ניראה דומה,אבל זה לא אותו שעון,הכי חשוב שבכל מקום שאתה קונה,תמיד תיהיה תיתחבר עם המוכר,ותיתמקח עם חיוך,שאם תרצה אחרי זה להחליף או שתיהיה לך איזה בעיה,תקבל שירות,אני רציתי להחליף אחרי כמה ימים לדגם אחר,והחליפו לי בלי בעיה. -
עוד משהובקאוסאן גם מוכרים שעונים,אבל רב השעונים שראיתי שם היו זבל,לא מציע לך לקנות שם