עזרה בחניונים בפארק ציון
-
תודה לחברות וחבריי הפורום באינפורמציה ,העזרה והטיפים בתכנון מסלול הקרוואנים שאני ומשפחתי מתכננים (2 משפחות עם 2 קרוואנים) ליולי הקרוב .
באופן כללי תכנון המסלול פחות או יותר סגור ואני בשלב של הזמנת מקומות בחניוני RV
המסלול הכללי הוא :איסוף קרוואנים ויציאה מלאס ווגאס לגרנד קניון, סדונה,פייג'. לייק פאוול ברייס,ציון,סקויה,יוסימיטי,סן פרנסיסקו.(תודה גלעד סגל על הטיפ )
יש לי מספר התלבטוית ואשמח לעזרה לגבי תכנון הנסיעה מפארק ברייס לכיוון סקויה ואח”כ ליוסימיטי
התכנון לצאת ביום ראשון מוקדם בבקר מפארק ברייס לפארק ציון לשהות בפארק עד שעה 18:00ומשם לצאת לכיוון לאס -וגאס לחניית לילה
האם כדאי להזמין מקום בחניון RV מסודר ליד פארק ציון או שיש מספיק חניוני RVחינם ליד מרכז המבקרים , אני לא נשאר ללינה במקום אך בכל זאת זה יום ראשון ובעונת התיירות החמה אני עשוי למצוא את עצמי בהמתנה ארוכה לחניה שתתפנה .
יום שני בבקר אמורה להיות הנסיעה הארוכה ביותר בטיול כ- 650 ק”מ מלאס-וגאס לכיוון פארק הסקויה , באיזה מקומות לאורך הדרך מומלץ לעצור להתרעננות למספר שעות ,כולל קניוני קניות טובים וזולים ,
עדיין לא סגרתי חניון בסביבת סקויה (לא יודע עד כמה אוכל להחזיק מעמד בנסיעה הארוכה ) אך אשמח לקבל שמות של חניונים שאוכל לעצור ללינה באזור .
ביום שלישי התכנון נסיעה בפארק הסקויה ובהמשך יציאה לחניון שהוזמן ביוסימיטי –
Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging
תודה רבה