ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בחניונים בפארק ציון

פורום צפון אמריקה
    1
    1
    27970
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עופר1404
      עופר1404 נערך לאחרונה על ידי

תודה לחברות וחבריי הפורום באינפורמציה ,העזרה והטיפים בתכנון מסלול הקרוואנים שאני ומשפחתי מתכננים (2 משפחות עם 2 קרוואנים) ליולי הקרוב .

באופן כללי תכנון המסלול פחות או יותר סגור ואני בשלב של הזמנת מקומות בחניוני RV 

המסלול הכללי הוא :איסוף קרוואנים ויציאה מלאס ווגאס לגרנד קניון, סדונה,פייג'. לייק פאוול ברייס,ציון,סקויה,יוסימיטי,סן פרנסיסקו.(תודה גלעד סגל על הטיפ )

יש לי מספר התלבטוית ואשמח לעזרה לגבי תכנון הנסיעה מפארק ברייס לכיוון סקויה ואח”כ ליוסימיטי 

התכנון  לצאת ביום ראשון מוקדם בבקר מפארק ברייס לפארק ציון לשהות בפארק עד שעה 18:00ומשם לצאת לכיוון לאס -וגאס לחניית לילה

האם כדאי להזמין מקום בחניון RV מסודר ליד פארק ציון או שיש מספיק חניוני RVחינם ליד מרכז המבקרים , אני לא נשאר ללינה במקום אך בכל זאת זה  יום ראשון ובעונת התיירות החמה אני עשוי למצוא את עצמי בהמתנה ארוכה לחניה שתתפנה .

יום שני בבקר אמורה להיות הנסיעה הארוכה ביותר  בטיול כ- 650 ק”מ מלאס-וגאס  לכיוון פארק הסקויה , באיזה מקומות לאורך הדרך מומלץ לעצור להתרעננות למספר שעות ,כולל קניוני קניות  טובים וזולים ,

עדיין לא סגרתי חניון בסביבת סקויה (לא יודע עד כמה אוכל להחזיק מעמד בנסיעה הארוכה ) אך אשמח לקבל שמות של חניונים שאוכל לעצור ללינה באזור .

ביום שלישי  התכנון נסיעה בפארק הסקויה ובהמשך יציאה לחניון שהוזמן ביוסימיטי  –

Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging

תודה רבה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון